farkyostrava Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 (upraveno) Sphinxx mě nalomil .. teď lituju, že jsem nevzal ty jeho supr géčka.. ale i tyto mě vzali u peněženky Upraveno 22. února 2015 uživatelem farkyostrava 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Zatím maximální spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Zachtělo se mi porovnání altimetru na DW 6500 s GPS. A rozdíl pouhých 4 metrů mě hodně potěšil. Vím ,že je to údaj z říše hraček a né reality ale tí si radost kazit nehodlám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
likino11 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Dneska na práci vyhrály tyhle Géčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Moje Casio G-Shock AWG-M100-1AER počas bežného používania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2015 Dneska Mudmany, na dovolené s rodinkou v Jizerských horách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 GW 5610, foto je starsie ,ale nosim ich kazdy den skoro tri mesiace, odkedy som ich kupil. Som snimi velmi spokojny, chcel som odolne a nie velke digitalky. Maju vsetky funkcie ktore vyuzijem, chybal mi tam len kompas, ten som vyriesil kompasom na remeni Suunto Clipper. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Sphinxx mě nalomil .. teď lituju, že jsem nevzal ty jeho supr géčka.. ale i tyto mě vzali u peněženky Gratulace Vlado! Já jsem naopak nakonec rád, že jsem odolal prodeji ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 GW 5610, foto je starsie ,ale nosim ich kazdy den skoro tri mesiace, odkedy som ich kupil.Som snimi velmi spokojny, chcel som odolne a nie velke digitalky. Maju vsetky funkcie ktore vyuzijem, chybal mi tam len kompas, ten som vyriesil kompasom na remeni Suunto Clipper.Nedivím se. Měl jsem je. Moje první géčka. Tehdy ještě GWM5600, ale to je jedno. Taky jsem pokukoval po kompasu. Nakonec jsem to vyřešil elegantněji v podobě GW9400, ale to bylo taky kvůli ovládání a jiným funkcím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 27. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Tie moje su GW M5610-1, ja som to M tam zabudol dopisat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Hemží se to tu překrásnými kousky, smekám pánové.Dnes už i ty mé chtěly na ruku. Absence pípání při přepínání módů zobrazení, společně s nápisem "LOW" namísto dne a data, byly jasnou žádostí o vyvenčení O deset minut později už bylo vše v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Hemží se to tu překrásnými kousky, smekám pánové.Dnes už i ty mé chtěly na ruku. Absence pípání při přepínání módů zobrazení, společně s nápisem "LOW" namísto dne a data, byly jasnou žádostí o vyvenčení O deset minut později už bylo vše v pořádku DSC_5808small.JPGTak tyhle byly mým céílem, ale pak se na trhu objevily Rangemany a bylo vymalováno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Tak tyhle byly mým céílem, ale pak se na trhu objevily Rangemany a bylo vymalováno....To chápu, líbí se mi tyhle, jen velikostně už mi vadily i Gulfman, tak proto zatím vyhrál matnej krtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Nedělám sice u policie, ale včera jsem se nechal inspirovat zátiším s pistolí a pouty. DW 5700 / 1545 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1980 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 Koukám samá lepší ráže (sorry za OT)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 28. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2015 jojo z časů kdy jsem sbíral i munici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Dneska do "fitka" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 G-1710 Cockpit Sice nejsou dnes na ruce, ale za dva měsíce udělaly cca +1.5s. Tak jsem si je za odměnu aspoň cvaknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Dneska Mudmany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 Zase pětitisícovky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se