chief Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Sunday vibes Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 5. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2023 Dnes som mal novinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 A dnes klasiku v metalovom šate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 14. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2023 Letni hodinky v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 TGIF Froggy Friday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Dobrý večer všem. Zpět ze servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Ze servisu? Ja myslel ze jsou neznicitelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milasila Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Jen výměna baterky. Na nějakou dobu jsem propadl těm chytrým hodinkám a solár to v šuplíku zkrátka odnesl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 V 5. 2. 2023 v 14:50, chief napsal: Sunday vibes Sent from my iPhone using Tapatalk A kuřna! Na ty jsem taky koukal! Dost dobrý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Asi nějakej spořič displeje, o kterým nevím, páč po stisknutí tlačítka ukazovaly správný čas i datum. Byl jsem venku teda, asi 9°C, takže žádná kosa, ale baterku už mají 4 roky a 9 měsíců (minimálně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 1 hour ago, Dushakx said: A kuřna! Na ty jsem taky koukal! Dost dobrý! Cus, nojo, Dík! není to teda žádná extra specialita. a oproti normálnímu GWF frogu tomu chybí MB6 a Safír. Je to tedy jen Tough Solar. Ale zase vzhledem k použitým mat. Titanový pouzdro a celkově jsou ty hodinky kompaktnější než GWF frog, tak se skvěle nosí a jsou lehoučký asi ~80g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 49 minutes ago, geometr said: Asi nějakej spořič displeje, o kterým nevím, páč po stisknutí tlačítka ukazovaly správný čas i datum. Byl jsem venku teda, asi 9°C, takže žádná kosa, ale baterku už mají 4 roky a 9 měsíců (minimálně). To už si tu novou baterku asi zaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2023 Mám ji v šuplíku, tak až budu mít chvilku, vyměním ji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 Čekám na signál, ten z nebe nepřichází a tak čekám dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 23. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2023 APsio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 27. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Dopol: Odpol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Skoro jarOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Na ruce stále Mudman, ale černé solární g-shocky se chystají do služby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se