Kalisport Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 V 28. 6. 2023 v 20:34, kolky87 napsal: Frogman Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku To jsou bomby . Čekal jsem kdo je přitáhne jako první na fórum . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Já dnes Rangemany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 5 hours ago, MartyH said: Pěkné. Zrovna tam by ale spíš tématicky zapadaly nějaké otloukánky, nejlépe s prasklým sklíčkem. I když je fakt, že něco už tam dali do kupy a není to taková bída, jak bývala… Nojo, je to tam furt rozbity, ale neco se tam deje. Ale asi slimackym tempem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 To jsou bomby . Čekal jsem kdo je přitáhne jako první na fórum .Mne sa zdá, že už sa tu myhli predomnou...Ale sú dobré, k čiernym som ich musel mať Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Sobotní VARY G-SHOCK approved Top spot bazén Thermal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Muddy mondayOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 DWE 5657 jenom zkouška, nevím, nevím..... Dneska v Koskomu, dopoledne měli dva kusy na prodejně. Další prý nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Su az prilis jednoduche nato, ze su k 40 vyrociu, ale zasa na druhu stranu su tam DW 5040. Za mna radsej DW 6640, i ked tie uz neviem nikde zohnat.Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Ještě by měla přijít série Clear remix.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 Este ich je aspon teda udajne dost…Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Konecne dovolenkaOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Jo, tak to by šlo, to vypadá výborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Hezky barvičky, hezky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2023 Marina PortorožOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 DW-003 s bezelem a paskem DW-6900. Vzalo to hodinku s ziletkovym nozem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Neměl bys fotku ze strany? Zajímá mě, jak jsi si poradil s tlačítky. Já dneska tyto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 před 20 minutami, t2 napsal: Neměl bys fotku ze strany? Je to v punku. Byl to prvni pokus. Je treba rezat do bezelu a mel jsem jen ziletkovy nuz. Shanel jsem nejake mikro dlatko... Ale nesehnal. Beru to jako prvni pokus. Koupim na aliku dalsi bezel za a dam dalsi pokus Na prvni pohled si clovek niceho nevsimne. Taky nesedi vzdalenost diry na stezejky, takze pasek je asi o 2 mm zastrceny do bezelu, takze jsem mu musel malinky kousek na stranach urezat, aby se do bezelu zasunul. Vysledek je ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 A spodni cast jsem nedaval... Hodinky sedi na ruce pekne. Je tam mezirka, ale to nicemu nevadi. Hlavne jsem rad, ze jsem trefil vysku, v jake udelat hranate diry na bocni tlacitka = bezel shora presne sedi na sklicku a tam mezera neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. července 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Na první pokus je to dobrý. Až budeš mít hotovou další verzi tak ji ukaž. Přeji mnoho zdaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Cockpit......po dloooooouhé době nastal ten správný čas Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se