Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Kdysi jsem oživoval desky přesných měřicích přístrojů, které obsahovaly i krystalem řízené hodiny, ke krystalu se přidával tantalovy kondík, tak, aby ses vešel do tolerance, měřilo se to na nějakém čítači, už nevím, kolik měl desetinných míst, každopádně do tolerance se vešly asi tři kondiky, někdo by tam nechal hned ten první, ale já vždycky zkoušel všechny, abych našel ten nejblíž, kdy to vyšlo třeba i o řád přesněji. Takže aby byl Quartz přesný, musí se chtít ve výrobě. Nebo mít i pro RC quartz stejné tolerance pro bez RC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Geniální hodinky, nevím proč mě nenapadlo koupit je dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 ...no vidíš, mudrlante! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Jo, miluju svoje mechanické hodinky, ale tuhle malou hračku jsem ještě nesundal z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Před koupí poslední synchro 4 měsíce nazpět (25.4.) odchylka činila 10s plus. Tedy 2,5s za měsíc plus. Tak to mi přijde parádní. před 8 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jo, miluju svoje mechanické hodinky, ale tuhle malou hračku jsem ještě nesundal z ruky. Taky jsem si je hodně oblíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Vůbec o nich nevím na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Taky o nich nevim na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 Tak o tomhle bych asi na ruce věděl, minimálně při použití čehokoli s dlouhým rukávem. Mě nějak jiné než square neoslovily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak o tomhle bych asi na ruce věděl, minimálně při použití čehokoli s dlouhým rukávem. Mě nějak jiné než square neoslovily. The dimensions and weight are slightly different from their GW counterparts at 48.9 x 42.8 x 13.4 mm and 53 grams for the DW5600 and 53.2 x 50 x 16.3 mm and 67 grams for the DW6900, though not enough to be very noticeable. https://www.g-central.com/g-shock-gwm5610-1-versus-gw6900-1-whats-the-difference/ Moje mají tedy trochu jiné střeva... ale venkovní rozměry jsou jako 6900. Navíc tyhle mají měkčí pásek než čtverečky, které mám taky doma, takže jsou pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Jak máš velkou ruku, já mám cca 20cm a průměr 50 bych nosit nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Mimochodem dva dny skoro nesvítí slunce a já jsem na úrovni nabití M, taky včera byla taková tma, že se mi pořád zapínalo automatické osvětlení nastavený na 3s. Taky jsem vyzkoušel PS mód, večer jsem je odložil a vzal Seika, někdo mi přes ně hodil papír, když jsem ho zvedl, byly umrtvený a probraly se za pár vteřin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Ty negativy jsou na 2 veci... Fajn hodinky, ale budu jim muset vymenit polarizak, at je na nich neco videt. (To na fotce je max, jsou dobre natocene ke svetlu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 KlasikyOdoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Pocta klasice :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Včera: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 A jako máš k tomu modrý fusekle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. září 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Fusekle ne, ale na fotce není vidět modré triko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Rock solid Armour Jacket Series ️MASTER OF G - LANDRANGEMANSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Risemany Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se