Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím pánové, neřešil jste někdo nový/aftermarket bezel pro DW-5600-1V? Zde na fóru jsem nic nenašel a na netu mi přijde, že většina těch nabízených bezelů má větší otvor na Adjust tlačítko. Ze zvědavosti jsem zkusil použít bezel z GW-M5610, ale nepasuje to. Tak nevím, jestli to risknout...

IMG_5274.jpeg

Odesláno
před 6 minutami, geometr napsal:

To se podle mě vyrábí jako originální díl. Zkusil bych se poptat třeba v Koscomu.

Díky za odpověď, zkusím.

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Tak jsem pořídil DW-9052 a jsem z nich nadšený...ta stará dobrá klasika, poctivý illuminátor, co svítí, dokud člověk drží tlačítko, stejně jako tomu bývalo kdysi. Kdyby šel koupit nový i ten počítač za nimi, co je cca ze stejné doby, asi bych do toho šel, ale to už nejde. Proto jsem rád, že některé staré dobré hodinky se dělají desítky let pořád stejně a pořád mají co nabídnout. Je to jako návrat v čase, ten pocit, že jsem si je jednoduše mohl objednat úplně nové...doporučuji každému 🙂

IMG_0496.jpg

Odesláno

Presne tak. DW 6600 maju taky illiminator, ze ked v noci chcem vediet kolko je hodin tak som oslepeny na chvilku

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Návštěvník Chilliluk
Odesláno
před 1 hodinou, bocko napsal:

Presne tak. DW 6600 maju taky illiminator, ze ked v noci chcem vediet kolko je hodin tak som oslepeny na chvilku emoji38.png

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

DW-6600 jsem nikdy neměl a vždycky jsem po nich tak trochu koukal...možná bych je měl konečně pořídit. Říká se, že mají ze všech Casií snad ten illuminátor úplně nejsilnější. Ty se ale úplně nové už koupit běžně myslím nedají? No, nevadí, ono by se na e-Bay něco našlo 😄

Odesláno
před 2 hodinami, Chilliluk napsal:

Tak jsem pořídil DW-9052 a jsem z nich nadšený...ta stará dobrá klasika, poctivý illuminátor, co svítí, dokud člověk drží tlačítko, stejně jako tomu bývalo kdysi. Kdyby šel koupit nový i ten počítač za nimi, co je cca ze stejné doby, asi bych do toho šel, ale to už nejde. Proto jsem rád, že některé staré dobré hodinky se dělají desítky let pořád stejně a pořád mají co nabídnout. Je to jako návrat v čase, ten pocit, že jsem si je jednoduše mohl objednat úplně nové...doporučuji každému 🙂

IMG_0496.jpg

Ta muzeální anachronická expozice na stole 😀😀😀

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Pro mě je prostě pořád normální tyhle věci používat, zatímco moderní novinky mě rozčilují, a to nejsem ještě žádný dědek. Zamrzl jsem někde v devadesátých letech, už to tak je 😄 Vždycky, když zkusím něco moderního, tak to musí do 14 dnů z domu - jako např. chytré hodinky. Musel jsem se jich zbavit, furt mě s něčím otravovaly a já se těšil, až je srazím z ruky a vezmu si normální.

Pravá polovina stolu:

IMG_0499.jpg

Odesláno
Před hodinou, Chilliluk napsal:

DW-6600 jsem nikdy neměl a vždycky jsem po nich tak trochu koukal...možná bych je měl konečně pořídit. Říká se, že mají ze všech Casií snad ten illuminátor úplně nejsilnější. Ty se ale úplně nové už koupit běžně myslím nedají? No, nevadí, ono by se na e-Bay něco našlo 😄

Mám dvoje DW 6600, ale přijdou mi jasem úplně normální. Nejvíc oslňují F 105🤩

Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Já to jen někde četl asi na Watchuseek foru a myslím, že ne jen jednou, ale nemusí to být pravda. Vím, že ty první illuminátory byly nejlepší...ty novější už tolik nesvítily. Samozřejmě šlo o snahu šetřit baterii. Pak už přešli na LED světlo a byl s illuminátorem konec. Přesto ho ale pořád považuji za nejlepší způsob osvětlení displeje. Takový Timex s indiglem, což je asi to samé, nikdy neskončil a používá ho dodnes.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...