Honzin23 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna V 12. 1. 2025 v 1:17, chief napsal: Dneska reset s rodinou na zámku Kačina. Takový menší Versailles na procházku Nějakým zázrakem se ve sněhové vánici udělal asi na hodinu slot s pěkným počasím. Low Temp-LCD badass s sebou Super, škoda že jsou tak velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Erka se ke mě nedostaly, tak aspoň dneska tyto: 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Univerzální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna před 18 hodinami, t2 napsal: Erka se ke mě nedostaly, tak aspoň dneska tyto: Na fb ve skupině nosíme hodinky je chce někdo flipnout za šestku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Ale limitka to není ne? Časem by měly zase být, nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna (upraveno) GWG-B1000 Upraveno 17. ledna uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna On 1/15/2025 at 4:00 PM, Honzin23 said: Super, škoda že jsou tak velké G-Shocky nejsou nikdy velké 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna Emergency Series Geeez podruhé Low-Temp LCD Ten High-brightness double LED (Super Illuminator) je dobrej lampión https://gshock.casio.com/intl/products/master-of-g/emergency-colors/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna (upraveno) před 24 minutami, chief napsal: G-Shocky nejsou nikdy velké Ale stále zmenšují a proti některým starším vypadají jak dámské Upraveno 17. ledna uživatelem Ondraj 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna (upraveno) . Upraveno 17. ledna uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 17. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 7 hours ago, Ondraj said: Ale stále zmenšují a proti některým starším vypadají jak dámské To zas ne I ty novy kompaktnejsi B1000 Mudmastery jsou porad badass Ale taky preferuju tu prvni generaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna S první generací mám jen jeden problém. Mám zápěstí 22 cm a spona mi vychází na kraj, což nesnáším. Takže to u hodinek řeším tak, že pásek otočím a pak to vychází na střed. Jenže u 1. gen to nejde, pásek je pro každou stranu jiný. Další už nevýhoda je oproti 2 a 3 hůře čitelný displej. Jinak mám na 1. gen třeba náhradní kabátek a vnitřní kroužek za pár kaček a hodinky jsou asi nezničitelné, ten plast vydrží snad vše. 2. gen nosím hodně a překvapilo mě, jak je časté nošení na nich taky málo vidět, ale na 2 a 3 si člověk za rozumné peníze už nic nevymění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna (upraveno) MTG-B2000 Upraveno 18. ledna uživatelem Ondraj 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzin23 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 17. 1. 2025 v 15:55, chief napsal: G-Shocky nejsou nikdy velké To by jsi musel vidět moji ručku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odpoledne na procházce s dětma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Dneska na výletě s rodinou a Maharishi B1k Kdo pozná kde, je f. rockstar Malá nápověda, prej se tu něco těžilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V 17. 1. 2025 v 11:38, Kristian.nov napsal: Ale limitka to není ne? Časem by měly zase být, nebo? Jo proto jsem zmeškal start. No, buď budou nebo nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Vysočina. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se