TauCeti Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna Myslím že by som ich hneď prezliekol do čierneho, zdá sa mi to alebo ten dial a text okolo je taký menej výrazný… v čiernej by vynikol viac
chief Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Sobotní zastávka Jindřichův Hradec. Prozkoumali jsme fotky na Google Maps, a museli jsme tam. Ty výhledovky u řeky Nežárky/Hamerský potok, přání každého fotografa. Celkem slušný malý Český Krumlov, ale bez lidí. Boční ulice prázdné, lidi jen na hlavní třídě, na náměstí a pár v parku. Nemám rád masy lidí. Jediný, co to kazilo, a nevíme proč. Na několika místech to smrdělo ma. Možná to po 2 dnech nestíhalo kanalizačně, kdo ví.
Mano1990 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Tak jsem je taky musel pořídit. Za pár kaček super hodinky, které budou dlouho dělat radost 1 1
spineshank Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna bohužel se na ruku moc nedostanou,tak aspoň na chvíli ale jak jsou malé a lehké to je fajn
jendazhor Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Obyč levňáky DW-5600SK se zrcátkem na kolo. Bohužel, jako všechny Casio průhledňáky, žloutnou. 1
spineshank Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Kigumi, Cobarion maj to promakaný kluci od Casio Moc zajímavý kousek.
YPO Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) před 40 minutami, spineshank napsal: Kigumi, Cobarion maj to promakaný kluci od Casio Moc zajímavý kousek. Regulérně dospělý hodinky, které podvědomě asi degraduje značka. Když to srovnám s čímkoli jiným co mi prošlo rukama, tak je to naprosto konkurenceschopné, spíše lepší. Pobavil mě syn 1, když mi to vyjelo z rukávu, říká "ty vole ty máš ÁPčka!!" Tak sem mu řek, ať mi neříká vole. Upraveno 1. května uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Je to pecka. Podle cifru taky trochu patéčka, ale fakt dospělý hodinky. 1
YPO Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května před 2 minutami, bandicoot napsal: Podle cifru taky trochu patéčka co přesně máš na mysli ? *fotil jsem to v přítmí chýše - mohu zkusit někdy vyjít ven a vylepšit to
YPO Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Donutils mě vytáhnout Hasselblad. Po cestě zpět ze zápraží sem ti to vyfotil i na hajzlu *už nechci slyšet ani slovo 1 1
bandicoot Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května (upraveno) před 28 minutami, YPO napsal: co přesně máš na mysli ? Jako ápéčka šmrnclý patekama - nautilama. edit: aha, tak po další sadě fotek beru zpět. Hovno vidim. Upraveno 1. května uživatelem bandicoot
YPO Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Právě teď, bandicoot napsal: Jako ápéčka šmrnclý patekama - nautilama. Jasný - sem to pochopil až když sem se vrátil ze záhonku. Já už sem zabržděnej stařík.
spineshank Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května Před hodinou, YPO napsal: Regulérně dospělý hodinky, které podvědomě asi degraduje značka. Když to srovnám s čímkoli jiným co mi prošlo rukama, tak je to naprosto konkurenceschopné, spíše lepší. Pobavil mě syn 1, když mi to vyjelo z rukávu, říká "ty vole ty máš ÁPčka!!" Tak sem mu řek, ať mi neříká vole. pro mě to je něco jako Lexus LFA tento model Casio prostě něco co se vymyká z běžné produkce a na čem si dali hodně záležet a kluka si dal dobře do latě ale na první dobrou to tak vypadat fakt může
chief Odesláno 1. května Nahlásit Odesláno 1. května MAYDAY MAYDAY the 1st- S rodinou Géčkaři, užívejte červenou “jedničku” Tentokrát Nové Město nad Metují Ps. Stěžoval jsem si manželce, že mám Tinitus, zvoní mi poslední týden v uších. Říkala, že jí taky, prý v tiché místnosti je to normální 1
chief Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Dneska u Babičky, Rangemany Inu něco odolného, kdybych musel pro pírko přes plot skočit #babiccinoudoli #ratiborice #ceskaskalice #starebelidlo #viktorcinsplav #ratiborickymlyn #ratiborickyzamek #vevodkynezahanska 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se