hodnypan Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Jedna včerejší...Super outdoor parta... A všechny jsou stejně přesně (i ty bez radio-controlled) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Super outdoor parta... A všechny jsou stejně přesně (i ty bez radio-controlled) Vsechny maji radio, proto ta synchronizace. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 (upraveno) Super outdoor parta... A všechny jsou stejně přesně (i ty bez radio-controlled) Díky...všechny jsou radia.Bráno od spoda gw9010, gw9200, gw4000. Upraveno 10. července 2013 uživatelem tomr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Dnes celý den s rodinou u vody i pod vodou a porovnání s Timexy mé dcery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Máš pěkné kozy. A aj hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Máš pěkné kozy. A aj hodinky opravdu pěkné, Pavle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 V případě, že jsi měl v ruce i hodinky Timex s all-day Indiglem, dokážeš posoudit, které jsou líp čitelné? díkyBohužel Timex mám jen jedny a to s obyč. displayem, takže to neposoudím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 opravdu pěkné, PavleDíky. Jen bych si měl ještě depilovat ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 No jaké vzít dnes na ruku ?A jóó mám jenom jedny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Sice foto není za dneška, ale dnes je mám taky ..vždycky, když si je vezmu, tak mám prostě pocit, že se tyhle hodinky svojí velikostí k mojí ruce hodí tak nějak nejvíc...je to sice o zvyku, ale stejně to prostě působí divně, když máte malé hodinky na velké ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Sice foto není za dneška, ale dnes je mám taky ..vždycky, když si je vezmu, tak mám prostě pocit, že se tyhle hodinky svojí velikostí k mojí ruce hodí tak nějak nejvíc...je to sice o zvyku, ale stejně to prostě působí divně, když máte malé hodinky na velké ruce.. IMAG0263.jpgmoje řeč, také jsem si je musel pořídit, obvod zápěstí 23 cm bohužel nepatřičně snáší klasické retro-digi 38x35 mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Taky se přidám, bohužel se mi je i po dvou měsící nedaří sundat z ruky I když bych kecal, za tu dobu jeden den Mudmany!Omlouvám se za rychlocvak mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 Taky se přidám, bohužel se mi je i po dvou měsící nedaří sundat z ruky I když bych kecal, za tu dobu jeden den Mudmany!Omlouvám se za rychlocvak mobilem.proč bys taky sundaval takový krásný a bezúdržbový univerzály... Jen na pohovor jsou takový trochu víc barevný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2013 to jo, ta modrá mě tam trochu s.re , ale zase jsou nejlevnější z rodiny GW-3000, tak to beru cena/výkon v pohodě každopádně mám už doma pro ně připravený i černý řemen, tak až bude po létě, zkusím nafotit novou variantu, která se v obchodech neprodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 (upraveno) Neměl jsem možnost to nahrát včera, tak až dnes: Baby-G BGA-153-1BER Baby-G BG-5600BK-1ER G-SHOCK GW-M5600 a rodina G pohromadě Upraveno 21. července 2013 uživatelem digitalnick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomr Odesláno 21. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Neměl jsem možnost to nahrát včera, tak až dnes: Baby-G BGA-153-1BERIMG_6968.jpg Baby-G BG-5600BK-1ERIMG_6975.jpg G-SHOCK GW-M5600IMG_6969.jpg a rodina G pohromaděIMG_6976.jpgPěkná rodinná sbírka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 21. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2013 Dnes G 5600EB na plovárně,ale bez foťáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2013 majitelé hranatách géček, spojte se! Uděláme "nekonečnou" fotku, což?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fazer Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 majitelé hranatách géček, spojte se! Uděláme "nekonečnou" fotku, což?! Rád se taky přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se