groula Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Tak který Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
jendazhor Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Inspiroval mě lub se svýma zelenáčema, tak jsem vytáhnul taky jedny brčálovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
... Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Limonádovým mstitelům, lovcům čvachtajícím v močálech i sniperům neomylně mířícím přes sedmero brčálníků vždy lépe sluší stealth černá!
... Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 23 hodinami, jendazhor napsal: Inspiroval mě lub se svýma zelenáčema, tak jsem vytáhnul taky jedny brčálovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten záměrný kříž (i když to má spíše evokovat nějakýletecký budík) - to je vyloženě trefa do černého zeleného! Škoda, že po dvaceti letech už plasty budou nejspíše na odstřel. Bílý model také vypadá pěkně.
lub Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května (upraveno) ty jsem taky měl, už je tomu přes 14 let, jak vidno. zajímavý a slušně vybavený model, přesto mi dlouho nevydržely...ty dw-290 mám pořád edit: kua, ty G800D mě mrzej víc, že jsem se jich zbavil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. května uživatelem lub 1
jendazhor Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 8 hodinami, ... napsal: Ten záměrný kříž (i když to má spíše evokovat nějakýletecký budík) - to je vyloženě trefa do černého zeleného! Škoda, že po dvaceti letech už plasty budou nejspíše na odstřel. Bílý model také vypadá pěkně. Plasty zatím jako nové... Pravda, moc je nenosím. Bohužel varianta se zeleným diisplejem má takovou tu pouťovou fíčuru, že znaky na displeji se pod různými úhly mění na zrcadlové. Což moc nemusím.
t2 Odesláno 15. května Autor Nahlásit Odesláno 15. května Jestli je to stejné s tím co mám na jedněch já, tak je to docela zajímavá fíčura. Ten display je vlastně inverzní a když se segment zobrazí, tak je to vlastně díra pod kterou je zrcadlo. Čitelnost jak kdy podle podmínek a úhlu. Ale zajímavost to jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
... Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Daily tools...
... Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stále je tahám, a mám z nich (i přes pár výhrad) čím dál větší radost...
jendazhor Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května V 15. 5. 2026 v 22:24, t2 napsal: Jestli je to stejné s tím co mám na jedněch já, tak je to docela zajímavá fíčura. Ten display je vlastně inverzní a když se segment zobrazí, tak je to vlastně díra pod kterou je zrcadlo. Čitelnost jak kdy podle podmínek a úhlu. Ale zajímavost to jo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, to je přesně ten typ dipleje. Vodvařenej z něho teda nejsem. Člověk s tím musí občas kroutit, aby viděl, kolik je. Ale jako zajímavost, no, dejme tomu.
... Odesláno 19. května Nahlásit Odesláno 19. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Biobanány, bioplast, tikající biohodiny - poločasu rozpadu, zmar kam se podívám... A k tomu mraky různých barevných variant asijských skořápek... To nelze unosit, to nelze unést!
lub Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května V 18. 5. 2026 v 19:28, ... napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stále je tahám, a mám z nich (i přes pár výhrad) čím dál větší radost... největší výhradu, co jsem k nim měl, jsem vyřešil lehkým tuningem. jsi mě přinutil je po dlouhé době dát na ruku. alejo, jsou dobrý, oceňuji příjemný řemínek s mnoha dírkami. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
... Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co je pro tebe nevýhodou, já naopak upřednostňuji. Osobně bych zvýraznil max. tu první plošku na okraji cifru. Divím se, že jsi ještě nezkonvertoval dolní displej. Samotné ručičky jsou mega výrazné - nebál bych se je nazvat "BÍLÁ SÍLA"! Velikostí i váhou jsou na běžné ruce tak akorát. Beru je jako ručičkové, ale i tak zamrzí krkolomné uklízení ručiček (podržet dolní střední a zmáčknout dolní levé); s tím, jak jsou tlačítka zapuštěná je to otravný prstolam. Přitom stačilo ponechat rozvržení stejné, jako je u digitílní verze (osvětlení vpravo nahoře, přepínání krokoměru apod. dolní střed), pak by to ergonomicky bylo dokonalé (protilehlé LD+PH). na "sportovní model" mají příliš utopená tlačítka, takže se hůře ovládají. Já bych se obešel bez paměti časů stopek; možnost vlastního nastavení aktivních funkcí hodinek by byla super (ideálně i s vlastním přiřazením spouštěcích tlačítek)! V rámci nimrání se v detailech se mi nelíbí hluchý levý horní kvadrant cifru - na místo G-Shock bych přesunul Casio, a G-Shock dal pod něj, aby se prázdná plocha zaplnila (tím že je matná, pod určitým úhlem budí dojem zamlženého sklíčka). Další drobností je nenalakovaný trn spony (oproti GBD modelu): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak řemínek je skvělý materiálem i velkými otvory, ale k estetické dokonalosti mu chybí textura a zkosení, jako je u GBD-200: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Celkově super decentní ručičkové G-Shocky s bonusem příležitostně využívaných funkcí (krokoměr, stopky, timer...). 1
... Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pěkný detail je střídání vystouplých hranatých indexů na vnějším prstenci a pozvolna vybíhajících výstupků na okraji vnitřního "talíře". Pokud by se dlouhý nápis G-Shock nahradil kratším Casio a zároveň přemístil pod něj, nezasahoval by do zaoblené plochy, ale krásně vyšel na rovnou plochu pod indexem 10. h. Steptracker by se dal na osu indexu 9. h., a Bluetooth namísto Casio na osu indexu 3. h. To by byla náádhera!!!
kaktusář Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
geometr Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května I takhle může vypadat geodézie. Šumava bez lidí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Toblin Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května G-9000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
t2 Odesláno 22. května Autor Nahlásit Odesláno 22. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Noname66 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Noname66 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se