qwecko Odesláno 30. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2017 Cuba naozaj paradna fotka,klobuk dolu. Mimochodom kto by to bol povedal ze raz budem nejakemu chlapovi chvalit fotku zo sprchy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tak uchylne Gshocky uz jsou doma a jsou zatracene super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Pekne, Bellsi! Jsem zvedavy na postrehy a zkusenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tak uchylne Gshocky uz jsou doma a jsou zatracene super Výborně, gratulace! Dokonce už i seřízené... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Pekne, Bellsi! Jsem zvedavy na postrehy a zkusenosti Diky pane, zatim jsem nadseny, protoze je to fakt ulet, ovsem ulet, ktery me fakt dostava, ty barvy jsou skvele. Výborně, gratulace! Dokonce už i seřízené... Taky diky! Seridit jsem je samozrejme musel okamzite po vybaleni, jen jeste teplotu budu muset asi postelovat, ta moc nesedi, ale uvidim, prece jen na tu ma vliv pomerne dost veci, takze je necham nekde v klidu, kde budu i presne vedet kolik je stupnu a bud si to sedne, nebo je zkalibruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Taky diky! Seridit jsem je samozrejme musel okamzite po vybaleni, jen jeste teplotu budu muset asi postelovat, ta moc nesedi, ale uvidim, prece jen na tu ma vliv pomerne dost veci, takze je necham nekde v klidu, kde budu i presne vedet kolik je stupnu a bud si to sedne, nebo je zkalibruju.Jdeš na to dobře, obávám se ovšem, že se kalibraci nakonec nevyhneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 No jak jsem tak cetl v navodu, tak by kalibrace nemela byt potreba, ale zname to, zkalibruji to v nejakych podminkach a realita je pak odlisna, takze je mi to uz predem jasne Kazdopadne kalibrace je snadna, takze kdyz bude potreba, tak ji udelam, alespon se tim zakonci to kompletni serizeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) No jak jsem tak cetl v navodu, tak by kalibrace nemela byt potreba, ale zname to, zkalibruji to v nejakych podminkach a realita je pak odlisna, takze je mi to uz predem jasne Kazdopadne kalibrace je snadna, takze kdyz bude potreba, tak ji udelam, alespon se tim zakonci to kompletni serizeni Brutální ... jak jsi říkal na srazu, nechci dvoje podobný hodinky ... tak tyhle jsou fakt jedinečný :-) Upraveno 1. února 2017 uživatelem Lukyn77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) po 1 sec hledání toto: http://www.casio-europe.com/de/produkte/uhren/g-shock/gax-100ma-2aer/ Upraveno 1. února 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Brutální ... jak jsi říkal na srazu, nechci dvoje podobný hodinky ... tak tyhle jsou fakt jedinečný :-)Ano ty to splnuji naprosto presne, hele a necekal bych to, ale fakt me dost berou, je to takova uchylarna, az je to proste super a ty barvy jsou skvely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nemyslím si že by to mal mráz na nechty dáky výraznejší vplyv, ja som mal svoje solary pri - 20 na balkóne, aby sa dobili a nerobilo sa im nič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Opravujem, nevšimol som si, že mi to telefón tak spotvoril, ale chcel som napísať, že mráz na ne, podľa mňa nemá vplyv, a keď sme pri tom tak v práci tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Na ruce zatím ne, ale mám nutkání pořídit tyto dvě úchylárny, co vy na to? Zbláznil jsem úplně? G-Shock-GAX-100MA-2A-?-Sapphire-Blue-Sea-Waves-3.jpg G-SHOCK-X-CLUBPOPP-GA-110GW-7A-6.jpg clubpopp-g-shock-700x466.jpgÚplne nie, ale celkom tak to určite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Dnes piatocne...To keď piatocne sú také, chcem povedať piekné , tak aké musia byť nedeľné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Cuba naozaj paradna fotka,klobuk dolu. Mimochodom kto by to bol povedal ze raz budem nejakemu chlapovi chvalit fotku zo sprchy Všetko je raz prvý krát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwecko Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 To keď piatocne sú také, chcem povedať piekné , tak aké musia byť nedeľné Nedelne su z uplne ineho sudka...ziadne g-shocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 dnes opět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Uz dostavaji zabrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Uz dostavaji zabrat Vždyť jo, od čeho jsou...Přeji hodně spokojenosti a pak se časem pochlub s přesností kalibru 5485 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 3. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2017 Spokojeny jsem zatim maximalne, absolutne bych necekal, ze plastove Gecka me budou tak bavit, ale na doma a na ruzne aktivity jsou proste skvele a diky tem silenym barvam me fakt bavi.Presnost jsem teda nemel ani v umyslu merit, verim ze odchylka bude minimalni, ale muzu to zkusit Btw: mereni teploty zkalibrovano, fakt bylo trosku mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se