Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

Pekne, Bellsi! Jsem zvedavy na postrehy a zkusenosti

Diky pane, zatim jsem nadseny, protoze je to fakt ulet, ovsem ulet, ktery me fakt dostava, ty barvy jsou skvele.

Výborně, gratulace! Dokonce už i seřízené...

Taky diky! Seridit jsem je samozrejme musel okamzite po vybaleni, jen jeste teplotu budu muset asi postelovat, ta moc nesedi, ale uvidim, prece jen na tu ma vliv pomerne dost veci, takze je necham nekde v klidu, kde budu i presne vedet kolik je stupnu a bud si to sedne, nebo je zkalibruju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky diky! Seridit jsem je samozrejme musel okamzite po vybaleni, jen jeste teplotu budu muset asi postelovat, ta moc nesedi, ale uvidim, prece jen na tu ma vliv pomerne dost veci, takze je necham nekde v klidu, kde budu i presne vedet kolik je stupnu a bud si to sedne, nebo je zkalibruju.

Jdeš na to dobře, obávám se ovšem, že se kalibraci nakonec nevyhneš

Odkaz ke komentáři

No jak jsem tak cetl v navodu, tak by kalibrace nemela byt potreba, ale zname to, zkalibruji to v nejakych podminkach a realita je pak odlisna, takze je mi to uz predem jasne :) Kazdopadne kalibrace je snadna, takze kdyz bude potreba, tak ji udelam, alespon se tim zakonci to kompletni serizeni :)

Odkaz ke komentáři

No jak jsem tak cetl v navodu, tak by kalibrace nemela byt potreba, ale zname to, zkalibruji to v nejakych podminkach a realita je pak odlisna, takze je mi to uz predem jasne :) Kazdopadne kalibrace je snadna, takze kdyz bude potreba, tak ji udelam, alespon se tim zakonci to kompletni serizeni :)

Brutální ... jak jsi říkal na srazu, nechci dvoje podobný hodinky ... tak tyhle jsou fakt jedinečný :-)

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

Brutální ... jak jsi říkal na srazu, nechci dvoje podobný hodinky ... tak tyhle jsou fakt jedinečný :-)

Ano ty to splnuji naprosto presne, hele a necekal bych to, ale fakt me dost berou, je to takova uchylarna, az je to proste super a ty barvy jsou skvely.

Odkaz ke komentáři

Na ruce zatím ne, ale mám nutkání pořídit tyto dvě úchylárny, co vy na to? Zbláznil jsem úplně? :)

attachicon.gif G-Shock-GAX-100MA-2A-?-Sapphire-Blue-Sea-Waves-3.jpg

attachicon.gif G-SHOCK-X-CLUBPOPP-GA-110GW-7A-6.jpg

attachicon.gif clubpopp-g-shock-700x466.jpg

Úplne nie, ale celkom tak to určite
Odkaz ke komentáři

Spokojeny jsem zatim maximalne, absolutne bych necekal, ze plastove Gecka me budou tak bavit, ale na doma a na ruzne aktivity jsou proste skvele a diky tem silenym barvam me fakt bavi.

Presnost jsem teda nemel ani v umyslu merit, verim ze odchylka bude minimalni, ale muzu to zkusit :)

Btw: mereni teploty zkalibrovano, fakt bylo trosku mimo

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...