Frostie Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Na té horní stupnici, to jsou sekundy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Jj, jsou to sekundy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Mamka měla pravdu, že skončím u lopaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Si to povol nebo ti to uřeže ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Přesně na tady tu reakcí jsem čekal. To je tak když člověk ladí ruku, hodinky a lopatu pro jeden snímek. Tak ještě jedna s vertikutatorem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 2. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2017 Dnes bylo opravdu krásně. Nějak se mi ale nelíbil chod ložisek. Asi to budu muset promáznout, případně i vyčistit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Tak jsem je chtěl až jsem si je nakonec musel pořídit.Gravitymaster na oranžovém carbon strapu.Jsou impozantní,opravdu kus hodinek a velmi dobře se nosí.Za zmínku ještě stojí pomalu se stmívající led-dioda podsvícení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Hezky Cecilku ! Vypadaji paradne... Ja dnes MR-G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Cecil i Dan-parada ! ...porad nad nejakyma plastakama premyslim...uz jsem nejaky mel,ale vzdycky me to bavilo asi hodinu a pak jsem je zahodil do supliku...Tak nevim nevim jestli se rozhoupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Kluci nějak jsem těm G propadnul,a konkrétně Gravitymaster je to co jsem chtěl..Mnel jsem dosud snad vše z vyšších řad včetně Frogman.Ale gravity nemaj chybu,alespoň pro mně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Ty MR-G nádherné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 MRG zde na foru nepřekonatelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Dan I Cecil fakt parádní kousky,gratulace velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 MRG bomba. Ale ta cena..Ani ještě nějaké G kromě MRG safír? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Hasna: rad MTG ma taky safir Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 MRG bomba. Ale ta cena..Ani ještě nějaké G kromě MRG safír?jasně,třeba Mudmaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2017 Ty Gravity,mají safír rovněž.A asi nejaky vnitřní AR.Ale treba je to klam,nevím ale vypadá to tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 G Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Cecil: Konečně pořádné hodinky, kamaráde. Jsou super. Já jsem před chvilkou promoknul v jarní přeháňce, naštěstí s hodinkami, které se nebojí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2017 Dnes bylo opravdu krásně. Nějak se mi ale nelíbil chod ložisek. Asi to budu muset promáznout, případně i vyčistit..Tohle je hodně zajímavé, copak je to za model, jsou ještě v prodeji? Vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se