Frostie Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 a my odvážnější se vyse.em na kýblíky a dáme tomu frostie test v nadstandardním rozsahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Dnes "running Arnie" Teda aspoň približne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Nesvítí ti poslední vteřinové číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Takhle vypada prechod z jednicky na dvojku vyfoceny v tu pravou chvily. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Takhle vypada prechod z jednicky na dvojku vyfoceny v tu pravou chvily. ;-)Ale na chvilku Ti zatrnulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Mne? Vubec ne. Moje nejsou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 GDX 6900 camo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Takhle vypada prechod z jednicky na dvojku vyfoceny v tu pravou chvily. ;-)Ted to ctu po sobe a nestacim se divit. :-)Chvili jsem byl za tvrde "y". :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Ne na ruce ale v kyblíku. Po výměně baterie test wr. No jo, ale co když hodinky v testu neuspějí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Streed glide: Nosis i takoveto ? Pejsek chudak koukam po zakroku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. května 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 No jo, ale co když hodinky v testu neuspějí? Test dělám jen u kusů u kterých jsem přesvědčen že uspějí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Ale jo. U géček takový test snad ani nemůže dopadnout jinak než dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 27. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2017 Já dnes nasadil mé "zahradnické" GW2500B. Byly snad jediné novodobější G-shocky s ručkama, které ještě jakžtakž šly použit na moje hubené zápěstí, aniž by to vypadalo, jakože tam nosím popelník. Ale už je to dost na hraně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Dneska ne, ale včera na výletě jo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 28. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2017 ...dnes jsem je vzal na výlet do ZOO Praha, nebyl jsem sám, tolik Géček jsem snad v jeden den ještě neviděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Odzimovani bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Koukám že si včera chytl chcanec. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Koukám že si včera chytl chcanec. ..DJo a to pořádný jel jsem na žiletce přívalový déšť blesky a ještě pořádný protivítr :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se