Návštěvník Chilliluk Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Ta poslední fotka...polil jsi je kyselinou a zapomněl je při tom na ruce? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Vypada to docela desive, ale je to jen napenena voda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Pro zajimavost pridam jedno pekne video, recenze upravenych DW5600MS-1. Mihnou se tam i jine kousky a je tam mozne pozorovat jak je na tom inverzni displej oproti normalnimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Dneska dorazily... Musel jsem je hned otestovat Vypadají moc dobře. Ať ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky, konečně mám hodinky i do bazénu, do nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Díky, konečně mám hodinky i do bazénu, do nepohody Gratulace a tady je uklidňující večerníček na dobrou noc ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Gratulace a tady je uklidňující večerníček na dobrou noc ..... JJ, co nedáš ty, ani nikdo jiný, zvládnou dží šoky jak prd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Hmm... tak to jsem je ještě moc nevyzkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Mám je rád a rád je fotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 To ti věřím, jsou super - já přidávám ještě jednu "děsivou" ze včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 Mate to super, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2017 No, však ty taky, Andy. Hezký a navíc plnou kabelku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Dnes na procházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Zoznamujeme sa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 18. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2017 Dneska géčka dostaly pár shocků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HodinarPraha Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Tak já dnes tento bezva větší kousek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 dnes takto na střídačku s kalkulačkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Uklidňující stránka Kluci máte to prďácký! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2017 Žádná jiná Géčka nemám, takže je to jednoduchý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 21. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2017 King G-Shock v rescue orange. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se