Jiří_99 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Pořád tady o nich čtu, tak jsem je taky vytáhl na světlo. Nějak nejdou z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Pořád tady o nich čtu, tak jsem je taky vytáhl na světlo. Nějak nejdou z ruky... To všechno vypiješ? A sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 To všechno vypiješ? A sám? To si piš! Když mi dáš dostatek času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Dnes Mudy. Jelikož ráno byl brutus chcanec a do práce jsem dojel durch mokrý. Jinak mé nejoblíbenější géčka. Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Tak jsem taky neodolal a koupil poradne digosky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 A když už, tak jsi je i sesynchronizoval. Jakýpak s.aní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Hezky tu přibejvaj. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Já bych rovnou, na to konto, udělal průběžně doplňovaný seznam majitelů GW-M 5610: 1. Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Moze byt aj LY?2. Harwey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Já bych rovnou, na to konto, udělal průběžně doplňovaný seznam majitelů GW-M 5610: 1. Frostie2. Harwey3. TomcatCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) 2. Harwey3. TomcatCZ4. Jiri_99 Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem Jiří_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Vypadá to na pěknej slejvák... Konečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Já bych rovnou, na to konto, udělal průběžně doplňovaný seznam majitelů GW-M 5610: 1. Frostie2. Harwey3. TomcatCZ4. Jiri_99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Poviete mi čo je na nich teda také výnimočné? Mne pripadajú akokeby ani neboli Géčka ... Nič v zlom samozrejme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 To jsou právě ty pravé oldschool géčka s moderním pajšlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Já je mám pár dní a už mi je zabavil syn, který doteď hodinky neřešil. Asi budu muset koupit další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ja si je neporidil jen proto, protoze jsem ted kupoval nejake mechanicke kousky a mam strach, ze bych po porizeni 5610 pak uz nic jineho nenosil... ale v podstate tu furt slintam kolem a majitelum zavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ja si je neporidil jen proto, protoze jsem ted kupoval nejake mechanicke kousky a mam strach, ze bych po porizeni 5610 pak uz nic jineho nenosil... ale v podstate tu furt slintam kolem a majitelum zavidim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Jsou designove dokonale .. aspon pro me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 poridil jsem je mlady, ale asi bych je rad zabavil, vsak nechce o tom ani slyset tak jsem si je alespon dnes do toho necasu pujcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se