chronik Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Zajímalo by mě kolik 5000 se tu pohybuje: 1. t22. bocko3. ATOM4. Sacíbagr5. tovaryš6. chronik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Moje první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Moje prvnízaujímavé, čo sú zač a kde si ich kúpil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 (upraveno) zaujímavé, čo sú zač a kde si ich kúpil Ahoj, jsou to Casio G-Shock Polygon Slim Series G-056-2VJediné místo kde jsem je našel (krom nějakého holandského hodinkového fóra) byl ebay. Jinak jsem v jednom vlákně zde viděl reportáž z Casio fabriky v Japonsku ( https://www.google.cz/amp/www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-watch-headquarters-visit-made-japan-cool-fun/amp/ ) a tam jsem si jich všiml na ruce jednoho zaměstnance. Zaujaly mě, jeden z kolegů zde mi dal číslo modelu a pak jsem je impulsivně pořídil. Upraveno 25. října 2017 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 tak to gratulace k novému kousku,opravdu jsem tento model nikde neviděl,zajímavá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slavomír Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Ahoj, jsou to Casio G-Shock Polygon Slim Series G-056-2VJediné místo kde jsem je našel (krom nějakého holandského hodinkového fóra) byl ebay. Jinak jsem v jednom vlákně zde viděl reportáž z Casio fabriky v Japonsku ( https://www.google.cz/amp/www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-watch-headquarters-visit-made-japan-cool-fun/amp/ ) a tam jsem si jich všiml na ruce jednoho zaměstnance. Zaujaly mě, jeden z kolegů zde mi dal číslo modelu a pak jsem je impulsivně pořídil.Dík, impulzívne sa mi zdá že aj ja chytám impulz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 GW-5000 1jf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 25. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2017 Tie Polygony su naozaj zaujimavy kusok, gratulujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dnes jsem musel pracovat rukama, takže jsem provětral moje otloukánky. Jsem tu krátce, ale už teď vidím, jak velká pohroma bude toto fórum pro mou peněženku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dnes jsem musel pracovat rukama, takže jsem provětral moje otloukánky. Jsem tu krátce, ale už teď vidím, jak velká pohroma bude toto fórum pro mou peněženku.Krásný hodinky a celkem bystrý úsudek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Tie Polygony su naozaj zaujimavy kusok, gratulujem.Díky. Byla to láska na první pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 starý 6900 s datem do roku 2039 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dokusan: Díky! Vůbec jsem tu neměl chodit. Úplně se toho děsím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Dokusan: Díky! Vůbec jsem tu neměl chodit. Úplně se toho děsím To si tu říká většina z nás už léta a je to marný, je to marný, je to marný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 ...není třeba se ničeho děsit....třeba pro mě bylo todle fórum nesmírně užitečný v tom, jaký hodinky si pořídit, jak nenaletět na padělky a jiné aušusy....pětitisícovky splňují všechny moje požadavky a navíc už se mi několik lidí posmívalo, že mám hodinky z tržnice za stopade, takže jsou ke všem výhodám i nenápadný...nevýhod moc nemají...aspoň dle mých požadavků...někteří uživatelé to možná budou vidět jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Neskutečně mě baví Neon illuminator na GA1000. Nemůžu se vynadívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 26. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Tovaryš: ...pětitisícovky splňují všechny moje požadavky a navíc už se mi několik lidí posmívalo, že mám hodinky z tržnice za stopade, takže jsou ke všem výhodám i nenápadný... Myslím, že kromě pár lidí tady z fóra nemá GW5000 v čr už nikdo. Upraveno 26. října 2017 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Lol, mě se za moje GW5610 už taky pár lidí smálo. Taky prej stopade z tržnice. Když jsem řekl, že jsem za ně dal tři a půl, oči vykulené, pusa otevřená. Lidi jsou holt divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se