Přejít na obsah

Jaké G SHOCKy máte dnes na ruce?

t2

Doporučené příspěvky

zaujímavé, čo sú zač a kde si ich kúpil

Ahoj, jsou to Casio G-Shock Polygon Slim Series  G-056-2V

Jediné místo kde jsem je našel (krom nějakého holandského hodinkového fóra) byl ebay. 

Jinak jsem v jednom vlákně zde viděl reportáž z Casio fabriky v Japonsku ( https://www.google.cz/amp/www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-watch-headquarters-visit-made-japan-cool-fun/amp/ )  a tam jsem si jich všiml na ruce jednoho zaměstnance. Zaujaly mě, jeden z kolegů zde mi dal číslo modelu a pak jsem je impulsivně pořídil.

post-44633-0-44956200-1508911062_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dokusan
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, jsou to Casio G-Shock Polygon Slim Series  G-056-2V

Jediné místo kde jsem je našel (krom nějakého holandského hodinkového fóra) byl ebay. 

Jinak jsem v jednom vlákně zde viděl reportáž z Casio fabriky v Japonsku ( https://www.google.cz/amp/www.ablogtowatch.com/casio-g-shock-watch-headquarters-visit-made-japan-cool-fun/amp/ )  a tam jsem si jich všiml na ruce jednoho zaměstnance. Zaujaly mě, jeden z kolegů zde mi dal číslo modelu a pak jsem je impulsivně pořídil.

Dík, impulzívne sa mi zdá že aj ja chytám impulz

Odkaz ke komentáři

...není třeba se ničeho děsit....třeba pro mě bylo todle fórum nesmírně užitečný v tom, jaký hodinky si pořídit, jak nenaletět na padělky a jiné aušusy....pětitisícovky splňují všechny moje požadavky a navíc už se mi několik lidí posmívalo, že mám hodinky z tržnice za stopade, takže jsou ke všem výhodám i nenápadný...nevýhod moc nemají...aspoň dle mých požadavků...někteří uživatelé to možná budou vidět jinak...

Odkaz ke komentáři

Tovaryš: ...pětitisícovky splňují všechny moje požadavky a navíc už se mi několik lidí posmívalo, že mám hodinky z tržnice za stopade, takže jsou ke všem výhodám i nenápadný...

Myslím, že kromě pár lidí tady z fóra nemá GW5000 v čr už nikdo.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...