prischera Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 (upraveno) Plánujeme na začátek září rodinnou dovolenou do Bulharska (děti 5 a 3) vím, že je tu pár členů v Bulharsku působících, ale otázka platí i pro ostatní. Máte nějaký tip na středisko, případně hotel? Nechceme all inclusive služby, raději zajdeme na večeři k místním. Rádi bysme bydleli blízko od pláže, ale zároveň tak, aby bylo kam večer zajít na vínko a jídlo.Budu rád za každý dobrý tip. Edit: překlep Upraveno 16. června 2013 uživatelem prischera
laskajefajn Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Máme dobré zkušenosti s timto hotelem: http://www.alexandria.cz/hotel/638-perla-beach#zajezd
Návštěvník Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Do Bulharska jezdíme pravidelně rok co rok už asi 10 let. Takže zásada č.1 - vyhnout se Zlatým pískům, Slunečnému pobřeží apod., pokud nechcete mít dovolenou s vožralýma Anglánama a Němcema. č.2 - pokud chceš mít jistotu, ber hotel ****. Menší počet celkem loterie. č.3 mají hnusný europiva - piju večer víno, přes den menta (soda + zelená + citron). č.4 cpěte se jogurty (místními ne Danone apod.) č.5 Hospody vybírej podle místních - výborné hotovky (pile s oriz - kuře s rejží, musaka, palněnije čušky - plněné papriky, kebabče - mletý masa). V takovejch stáncích dobrý buchty nasladko i naslano.č.6 neber hotel v dynamicky se rozvíjející části střediska - bydlíš na stavbě.Od Burgasu na sever nuda, jižní pobřeží zajímavější. V září by v malých střediscích mohl chcípnout pes (Lozenec, Achtopol, Carevo), bral bych Primorsko (česká destinace), Sozopol (miluju atmosféru starého města), Kiten - krásné pláže, dobrej hotel Princess residence přímo na pláži. Jo a bacha - v září už tam dost fouká, není to příjemný
BrotHell Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Dříve jsme jezdívali do Černomorce, což je hned vedle Sozopolu a musím říct, že to bylo super. Bydleli jsme vždycky v apartmánech, který provozovali Bulhaři.
cretino Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Primorsko je super, na severnej plazi pocitaj s vlnami a plavcikmi, co nie vzdy pustaju do vody v case vlnobitia, juzna plaz je kludna vhodna pre deti.. okrem toho lacne jedlo, lacny chlast a paradna zabava - Primorsko mozem tiez odporucit skorej ako Slnecne pobrezie
paolous Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Byl jsem vloni v Sozopolu na vlastni pest,bydlel hotel Radik a parada ubytovani s klimou,jidlo,akorat bacha v mori rasy,cim pozdeji tam pojedes,tim to je horsi.Byl jsem v Nesebaru(o nicem),Slunecni pobrezi(strasny),Sozopol byla skvela a levna,bacha na zlodejsky taxikare v Burg.na letisti,znama byla v Primorsku a taky ok vic info posli prip.SZ,prochodil jsem to tam pekne
montemar Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 more v bulharsku je uzasny.. kde jinde jeste plaz hlida "pobrezni hlidka" - pri pulmetrovych vlnach vyvesujici cervenou vlajku .. tomu rikam pece o cloveka .. jinak, pobyt na pobrezi je fajn, ale pravou autenticnost je treba hledat ve vnitrozemi (i kdyz, spise asi bez deti).. a nezapomenout na skvele pivo zagorka
railmaster Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Sozopol zbožňujem, úžasní ľudia, pamätajú si človeka aj po niekoľkých rokoch, pláže čisté, Zagorka aj Kamenica mi chutia viac ako Heineken, reštika Pelikán v starom meste je super, pláže OK, naked rusky dbajú o postavy stále viac, len sa to tam prehusťuje. Chodím tam radšej, než na grécke ostrovy, alebo juh Talianska, kde sa mi zdali ľudia nejakí odutí. Riasy sa objavujú v niektorých sezónach viac, ale s tým sa veľa nedá robiť. V mori je života viac, ako na Jadrane, aspoň pri šnorchlovaní sa mi to zdalo. Tureckej riviére sa to síce úrovňou služieb nevyrovná, ale cítiť nejakého spriazneného ducha s miestnymi ľuďmi.
Klotzman Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) No já bych teda po zkušenostech doporučoval v Bulharsku 5 hvězdiček a zároveň nějaký nadnárodní řetězec. Jezdívali jsme do Sol Nesebar Palace, 5*, 2 kiláky od starého Nesebru. Subjektivně bych řekl, že 5 hvězd v Bulharsku je tak 3,5 hvězdy v civilizovaných krajích. Upraveno 17. června 2013 uživatelem Klotzman
MutraBG Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Pokud nechceš snobárnu, tak velmi kvalitní celodenní zábava pro děti je na http://www.alexandria.cz/hotel/4782-belvedere-alexandria-club#zajezdPokud něco noobl, tak zde: http://www.alexandria.cz/hotel/390-marina-beach#zajezd..pokud nemáš rád komplexy, tak my jezdíme třeba zde: http://www.hotelselena-bg.com/pageen.php?P=31..pokud hraješ golf, tak: http://www.thraciancliffs.com/ a okolí.Klidně se ozvi na PM, jsem v Bulharsku..
prischera Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Pánové díky všem za tipy, to jsem přesně potřeboval! Vypadá to nejspíš na Sozopol, projedu nabídku cestovek a něco vyberu. Dalším tipům se nebráním, budu rád i za nápady kam v Sozopoli zajít na čumendu, případně pojíst popít. Klidně do PM.
montemar Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 jednou mně v bulharsku 10 dní v kuse proch.alo.. byl to skvělý test kompletní nabídky all inklusive, kterou hotel nabízel ... víno i billiardový koule už mi lezly i ušima..
prischera Odesláno 17. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2013 V 17. 6. 2013 v 12:20, montemar napsal: jednou mně v bulharsku 10 dní v kuse proch.alo.. byl to skvělý test kompletní nabídky all inklusive, kterou hotel nabízel ... víno i billiardový koule už mi lezly i ušima..Nestraš, to by mě holčičky asi zničily . Musí bejt krásně aby se děti mohly válet v moři. Já tenhle typ dovolenejch moc nemusím, radši vyrážíme s báglem do hor, ale došlo na rodinou vzpouru, proto hledám tipy u znalejších .
montemar Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 jo, měl jsem asi smůlu na počasí.. ..nevzpomenu si už na jméno hotelu, ale úroveň měl víc než slušnou. a bezvadnej bar přímo na pláži, kam jsem rád chodil na oběd na různý dobrůtky z grilu. .. nelze taktéž nevzpomenout na úžasnou bulharskou zeleninu (hlavně rajčata) ňam
paolous Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 (upraveno) Sozopol - prima volba, urcite jez ryby, neni to nijak drahy a lahoda... Taky ovoce uzasny - stanky u taxikaruplaze 2 - pod starym mestem, a druha velika za mestem, ta je i hlucnejsi, kluby, rusaci :-)okolo Sozopolu nic k videni neni, spis se kazdy den valet v mori, cisty a teploucky, ale preju kliku s tema rasama. Kdyby byly, musis je preplavat kus dal :-)V Sozopolu vsichni taxikari drahy, vyplati se vzit si taxi z Burgasu z centra, tam maj auta na LPG a platis tretinu.Kurnik jel bych tam zas... Upraveno 17. června 2013 uživatelem paolous
Horhe Odesláno 17. června 2013 Nahlásit Odesláno 17. června 2013 Vloni jsme byli v Primorsku, hotel Jeravi. All in, před sezonou, málo lidí, hotel je novej, ještě neošuntělej, fakt to tam bylo super. Parádní výhled z pokoje na bazén, pak krchov a moře
Tondaa73 Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Krchov neva.Já se chystám do Bulharska začátkem září, a pořád nevím kam. Nevím, jestli mi víc vadí uřvaní němci, nebo uřvané děti. Trvám ale na **** s all. Nejlépe nový hotel. Má někdo tip??? P.S.: jedu sám, a plánuji si dokonale pročistit kebuli.
Návštěvník Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Zítra mně končí třítýdenní dovča v Bulharsku. V sobotu ráno do auta a 1750 km pakárny. No stačil jsem to tam prolézt dokonale, takže info od jihu. Sinemorec - koupání špatný, kontinuálně rozbouřené mořeCarevo - klid, pohoda - na pláži Arapya nejlínější bar v Bulharsku, skvělé koktejly, servírky a jazzová muzikaLozenec - malinká čisťounská pláž kousek od maríny, chodí tam mladé Bulharky a číšník rve hrozně tequily do margarityKiten - pláže čisté, koupání skvěléPrimorsko - český blázinec, nově objevená restaurace, blizoučko od potápěčského centra Poseidon, majitel se jmenuje Kiko, perektní bulharská kuchyně, Sozopol - pláž Zlatá rybka ideál pro děti, u štaflu taxíků bistro Sofia. - údajně nejlepší držková v Bulharsku. Ve starém městě hr ozně Rusáků Pokud vás už bude koupání srát, půjčte si auto a jeďte do Rezova - hraniční zóna s Tureckem, tam poznáte to správné balkánské maso :-) donedávna zakázaná zóna
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Jak píše Roman, jeď od Primorska na jih, tam nemůžeš nic zkazit. A mám tady fotku z Achtopolu. Kdo uhodne rok?
Frostie Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 V 18. 7. 2013 v 16:24, Kamil napsal: Jak píše Roman, jeď od Primorska na jih, tam nemůžeš nic zkazit. A mám tady fotku z Achtopolu. Kdo uhodne rok?1988?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se