openspace Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Musel jsem prostě založit toto fórum, protože po zkušenostech se sháněním kvalitního koženého řemínku jsem zažil fakt strašné situace. Nikde nic nemají a prodavačky mi příjdou uplně mimo. Pokud někdo narazíte na zajímavý odkaz na netu, kde mají slušné řemínky nebo tahy dejte sem odkaz pro ostatní. Já sháním černý 22mm s pojistkou proti rozepnutí a bez šance. Prodám nový hnědý 22mm imitace croco za 500kč. Moc pěkný. Foto dodám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Hirsch na www.chrono.cz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 uvažoval-li bys nad nějakým Hirschem, mohu posloužit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 6. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Díky za tip , ale ani tady jsem nenašel černý. Klidně bych vzal třeba i červený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Musel jsem prostě založit toto fórum, protože po zkušenostech se sháněním kvalitního koženého řemínku jsem zažil fakt strašné situace. Nikde nic nemají a prodavačky mi příjdou uplně mimo. Pokud někdo narazíte na zajímavý odkaz na netu, kde mají slušné řemínky nebo tahy dejte sem odkaz pro ostatní. Já sháním černý 22mm s pojistkou proti rozepnutí a bez šance. Prodám nový hnědý 22mm imitace croco za 500kč. Moc pěkný. Foto dodám. Co se týče pásku tak pokud pominu ruční výrobu (viz sekce koupím) tak jednoznačně Hirch. Některé pásky od Hisrche mají v paláci Flora - v řízení a pak v prvním patře a dále v pasáži Alfa na hlavním nádraží a pak i v Koscom na Na poříčí 30 anebo případně někteří členové fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 6. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 No to jsem teda nečekal,že budu vybavenej během 15 minut místem, kde to seženu. Děkuji. Doufám, že pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 6. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2007 Hirsche mi nabízeli v La Boutique Suisse na Pařížský, takovej krámek s Audemars Piguetama a Jaege-LeCoultre :-) Akorát že já potřebuju prodlouženou dýlku a z katalogu se mi vybírat nechtělo... Ten obchod doporučuju. Moc příjemný lidi (hlavně ta paní). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Hirsche mi nabízeli v La Boutique Suisse na Pařížský, takovej krámek s Audemars Piguetama a Jaege-LeCoultre :-) Akorát že já potřebuju prodlouženou dýlku a z katalogu se mi vybírat nechtělo... Ten obchod doporučuju. Moc příjemný lidi (hlavně ta paní). Ono pokud zrovna nechceš jeden z nejvíce prodávaných modelů tak se katalogu nevyhneš. To už je lepšíchrono.cz nebo Kubson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 trochu mimo puvodni "kozene" tema, ale dela se vubec tenhle pasek v 18mm v cerne barve ? http://www.chrono.cz/karbonove-reminky/hir...tive-carbon-tec na chronu, ani v katalogu u KOSCOMu jsem ho nenasel. Zahada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 ten antracit je taková černá.. no šedočerná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 ten antracit je taková černá.. no šedočerná.. no jasny, ale on ten antracit (=cerna) tam prave v 18mm neni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 aha.. no příští týden zjistím jak to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 7. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 No, tak na Floře jsem dnes byl a dole v krámě s názvem Planeo byla zrvavá uplně mimo,že chci jen řemínek, když tam má plný regály Casio a měli tam prd. Nahoře v 1. patře neměli vůbec nic prý čekají na zboží. Takže 22mm výsledek zatím 0. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 No, tak na Floře jsem dnes byl a dole v krámě s názvem Planeo byla zrvavá uplně mimo,že chci jen řemínek, když tam má plný regály Casio a měli tam prd. Nahoře v 1. patře neměli vůbec nic prý čekají na zboží. Takže 22mm výsledek zatím 0. Aha ...:-) ja tam predevcirem v Planeo kupoval Hirsche Modenu (18mm) a pred 14ti dny jsem kupoval 19 modenu v prvnim patre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 7. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 No s 22 si ještě asi užiju, ale při pátrání po netu jsem narazil na moc pěkný odkaz. Asi mám vyřešeno. Ruční práce z Itálie a nejen to nabízejí zde: http://www.watchbandsonline.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basic Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Mne by se libil Hirsh Shark jenze kdyby tak mel cervene prosivani aby ladil k mym Vostokum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
openspace Odesláno 7. dubna 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Mrkni se na ten link a dej si vyhledat red verzi v požadované velikosti. Nabízejí jich několik. Myslím, že to zkusím u nich pokud nenajdu u nás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Já ho koupil normálně u hodináře. Tenhle je sice hnědý, ale mám i stejný černý. Silný 3 mm. A na Sportech, široký 18 mm taky, nevypadá špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basic Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Mne ale jde o cerny reminek, jen prositi bych chtel cervene. Zatim jsem to nikde nez primo u vostoku nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. dubna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2007 Mne ale jde o cerny reminek, jen prositi bych chtel cervene. Zatim jsem to nikde nez primo u vostoku nevidel. Co se poptat u Simona? http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6102&p=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se