Jumbo Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Konečně zase po dlouhé době někdo zvolil "solidní" značku! S těma se dá nějakou dobu vydržet. Tak gratulace a ať slouží.
sery.vlk Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Petře, také se řadím do fronty gratulantů, snad budou aspoň částečným lékem na hodinkovou promiskuitu .-)Jinak chválím výběr, z řady Master Compressor Diving mi tyhle přijdou nejlepší, nejen díky rozměru, celkově jsou díky své jednoduchosti takové nejsolidnější.
hodnypan Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 Super, za mě jedny z nejhezčích hodinek ever....
Návštěvník Snow Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 (upraveno) Chápu . R. Edit - pernamentku na Werden mám Upraveno 25. června 2013 uživatelem Snow
villain83 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Odesláno 25. června 2013 Ja uz jsem tim vecnym prolejzanim milionu fotek trochu unavenej,fakt,libi se mi toho dost,ale jen maloco me posadi na prdel.Kdyz jsem je videl v prvnim wristshotu,co jsi postoval,hned sem vedel,ktera bije:-)Tohle je nadhera..a jak uz nekdo z kolegu psal,velmi zraly vyber!
SCIFI Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 tak tohle jsou přesně ty hodinky který by jsi měl za x let dát svůmu potomkovi s hezkým příběhem. fakt hezký už se těším až je uvidím
shore Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 JLC rock'n'rolla..nic viac netreba dodat!
StanoBare Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Odesláno 26. června 2013 (upraveno) Parádne poriadne hodinky. A pridám, že ciferník je fantastický, klasika JLC ručičky a font číslic, jemne vystupujúce nad povrchom a aký efekt to urobí. Upraveno 26. června 2013 uživatelem StanoBare
IzTaPa Odesláno 29. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Ja nikdy na ty remeny nebyl. Ikdyz ten origo JLC je fakt excelentne provedeny, neni moc kompatibilni s mym zvykem mit hodinky na ruce 24h denne (hodinky nesundavam ani ve sprse). Dilema jsem (snad uz finalne) vyresil - kaucuk HIRSCH Hevea a motylovka RIOS
flivver Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Ja nikdy na ty remeny nebyl. Ikdyz ten origo JLC je fakt excelentne provedeny, neni moc kompatibilni s mym zvykem mit hodinky na ruce 24h denne (hodinky nesundavam ani ve sprse). Dilema jsem (snad uz finalne) vyresil - kaucuk HIRSCH Hevea a motylovka RIOS Perdido para siempre...
IzTaPa Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. června 2013 Perdido para siempre... No, solamente encomtrado... Finalmente!
sibirnaya Odesláno 30. června 2013 Nahlásit Odesláno 30. června 2013 mels je koupit na tom tahu, ten je bozi..
IzTaPa Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2013 mels je koupit na tom tahu, ten je bozi.. myslis ten divnej karbon tah? http://collection.jaeger-lecoultre.com/WW/en/watches/master-compressor-diving-automatic-navy-seals/2018770 ten je sice bozi na obrazku, ale divnej na ruce, stejne jako ten jejich kaucuk a la casio
sery.vlk Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 myslis ten divnej karbon tah? http://collection.jaeger-lecoultre.com/WW/en/watches/master-compressor-diving-automatic-navy-seals/2018770 ten je sice bozi na obrazku, ale divnej na ruce, stejne jako ten jejich kaucuk a la casio No nwm, mně na omak přišel naprosto OK, na ruce pohodlný, aspoň když jsem to pruboval. Mne překvapuje, že jsi vůči tomu tak kritickej. (- Je to pogumovaný kov; otázka je, jak se časem oleští a jak povolí - zkoušel jsem to u chlapíka, který to používal teprv asi rok, a to ještě v rotaci s jinejma hodinkama. Na netu o tom určitě budou dlouhý eseje...)
filo-boxer Odesláno 1. července 2013 Nahlásit Odesláno 1. července 2013 Hodinky jsou asi supr, ale kurna ty fotky...nechces zavolat kibimu?
IzTaPa Odesláno 1. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2013 No nwm, mně na omak přišel naprosto OK, na ruce pohodlný, aspoň když jsem to pruboval. Mne překvapuje, že jsi vůči tomu tak kritickej. (- Je to pogumovaný kov; otázka je, jak se časem oleští a jak povolí - zkoušel jsem to u chlapíka, který to používal teprv asi rok, a to ještě v rotaci s jinejma hodinkama. Na netu o tom určitě budou dlouhý eseje...) ja jsem byl vzdycky kriticky vuci remenum. ale ten origo JLC me opravdu prekvapil... ten tah mi zkratka nejak nesednul... mam ale objednanych par remenu z cordury, vyzkousim a zbytek pujde do prodejni sekce - kaucuk je fajn, ale neni to 100% to, co bych chtel Hodinky jsou asi supr, ale kurna ty fotky...nechces zavolat kibimu? kibi pry vosklivy hodinky nefoti ba ne, ja jsu strasne lejzy vytahnout zrcadlofku, az bude venku hnusne a nebudu v praci tahat kazdy den dvanactky (ted jsem prisel)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se