Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tedy, aby jsme se vyhli pohadce o pejskovi a kocicce urcuji zakladni kriteria:

Klasicke hodinky

maximalne 2 varianty

vychazet se bude z:

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...howrub--flieger

http://stowa.de/shop/cgi-bin/lshop.cgi?act...Tshowrub--antea

navrh zpracuje grafik tak ze se nebude jednat o kopii, vyse uvedene odkazy jsou pouze jako inspirace.

Bude mozne udelat osazeni pro pravaky i levaky!

celkove by cislovana serie nemela presahnout 20ks.

Vzory jsi vybral skvěle. Mohl bych oboje, ale spíš ty letecké. Ale ještě mi nepřišly a možná se mi budou líbit tak, jak jsou a žádná přestavba nebude.

Nádhera a kdyby ty černé fliegry jako Stowe měly ještě leteckou korunku asi bych je nesundal z ruky

Odesláno

Dneska večer sepíšu zase další konkrétní věci moc poprosím potřebuju ale od zkušenějších sehnat realne podklady kde co sehnat ... jsem rád za každý teď již konkrétní podklad

Odesláno

Netroufám si radit,na to jsou tady mnohem zkušenější , ale mám následující zkušenost.

Na serveru knife před časem vzešla podobná myšlenka na klubový nůž začátek byl euforický,ale jak plynul čas a připojovali se zájemci objevovalo se jako v našem parlamentu tolik pozměnujících návrhů a doplnění/ týkajících se materiálu čepele, rukověti ,tvaru,provedení nápisu atd./ že původně výtečná myšlenka se zcela rozmělnila.Protože i já bych pokud to bude možno rád měl takového hodinky domnívám se že by bylo nejrozumnější kdyby duchovní otcové myšlenky

1. znovu stanovili pevná kriteria-pouzdro, použitý stroj,ciferník atd,

2 dále se pokusili zkalkulovat cenu / či spíše částku která by neměla být překročena

3.přijímali závazné přihlášky třeba se zálohou.

Pokud nosím dříví do lesa omlouvám se

Odesláno

Conrad, diky, presne o to jde proto je mi lito, ale budu despota, v okamziku kdy budu mit podklady.

Budu se radit, ale budu davat zavazna rozhodnuti.

Proto nebudou splneny vsechny pozadavky.

Budeme se snazit drzet v realnych hodnotach.

V okamziku kdy budu mit podklady od odborniku vytvorim presne podkaldy a budu sbirat zavazne objednavky.

Odesláno

Uz jste někdo kupoval u těch američanů? www.ofrei.com

Maji ucházející pouzdra 36mm a ciselniky. Co takhle nakoupit par pouzdyrek za jedno postovne + hromadu ciferniku, ktere by jsme si mohli i konkretne vybrat. Rucky, remeny apod. by si resil kazdy sam. Lepsi vrabec v hrsti nez radobyStowa Buhvikde.

Taky ty Grueny maji malej prumer, osa ke korunce nebude s nejvetsi pravdepodobnosti stacit. Kde sehnat jinou??

Plno příspěvků ale žádné "know-how". To je špatné, to je špatné smile.gif

PRIM by mohl předhodit nějakou nabidku sociálnějšího charakteru třeba smile.gif

Odesláno

biggrin.gif:D:D hciq - jsi na trapně diskontních cenách, obávám se. Vynásobte si to x5 , abyste byli v reálu, pakliže máte zájem o profesionální kousek, pánové! Za kilo koupíte tak panereie - to už jsou krásný, slušný, leč  masově vyráběný a hromadně prodávaný hodinky. A upřímně - kdo by kupoval  hodinky za víc, než za desítku na ebay - hmmm to já si víc vážím peněz!

Jenže to není ono, co?  Takový pohapustý utrácení! Tak jen do toho -  zkoušejte to po vašom  vyrábět sami, je to jen nákladný koníček, ale kterej je zadarmo, ne? Kdo to tady nedávno ukazoval svoje krásný okouzlující výtvory?

Já Ti dám masově vyráběný !!!! Masově neznamená série 50 - 2500ks, ale série 30.000 -100.000 ks ( jako třeba Brejle) Hromadně prodávaný, no to je ještě větší pitomina. Ve východní Evropě se dají koupit na dvou místech. Koncese se nedává "automaticky", a na hodinky jsou pořadníky. :-) :-) :-) Není bez zajímavosti, že v ČR se prodávají pouze dva roky. Předtím nejlblíž Vídeň, nebo Mnichov.

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, jak je to s těmi pořadníky na Panerai. To je jen v ČR nebo celosvětově? Jako třeba když se prodává Ferarri?

Já tuhle značku viděl poprvé naživo relativně nedávno (loni na Tenerife) a luxusní obchody s hodinkami měly různé modely zcela běžně skladem. Dokonce by mi ke koupi přidaly i maketu ponorky smile.gif Ač byly ceny o cca. 30% nižší než v ČR (holt Kanárské ostrovy fungují podobně bezdaňově jako třeba Dubaj), pořád to bylo dost peněz a já zvolil raději Oris.

Nicméně informací o pořadnících jsem vcelku překvapen. To bych čekal spíše u hodinek z ještě vyšší cenové kategorie...

Odesláno

Digitalni tisk neni pro tyhle velikosti vhodny, to by jsme sli pod kvalitu cinanu.

asi nevíš která bimbá, neb se ti tvoje hodinky trochu vopozdily. smile.gif

Odesláno

Bohuzel digi tisk delam a pro jiny nez fototisk je digital nevhodny a fototisk je zase nevhodny pro ciferniky. Existuje nekolik ruznych technologii nektere jsou drahe a nektere vhodne jen pro urcite aplikace a nektere zase relativne nekvalitni (pri pohledu z par centimetru).

Odesláno

Bohuzel digi tisk delam a pro jiny nez fototisk je digital nevhodny a fototisk je zase nevhodny pro ciferniky. Existuje nekolik ruznych technologii nektere jsou drahe a nektere vhodne jen pro urcite aplikace a nektere zase relativne nekvalitni (pri pohledu z par centimetru).

Prosím, napiš KTERÉ jsou drahé, KTERÉ jsou nekvalitní, PROČ je fototisk nevhodný pro ciferníky, atd. Děkuji.

Odesláno

Hlavni nevyhoda fototisku je jeho nestabilita proste casem vybledne. Zatim jsem se setkal s ruznymi tvrzenimi, ale jeste jsem se nesetkal s fototiskem ktery by se hodil na neco jineho nez na letaky obaly a podobne. Mozna jsem prehnane citlivy na kvalitu nevim. Fuji ma urcitou technologii umoznujici trvanlivost tusim 75let, jenze nevim jestli to nekdo u nas umi, mam zkusenosti s tisky letaku bilboardu a reklamnich plachet proto muze byt muj pohled zkresleny, ale ptal jsem se svych dodavatelu na tisky velikosti 4x4 cm na ktere se bude treba divat z 10 az 20 cm doporucovali mi jenom sito. Priznam se ze delam jen podporu takze umim dodat grafiku pisma a tisk uz dela nekdo jiny. Technologie se meni kazdy den a nove stroje se objevuji kazdou chvili. Presto si myslim ze z duvody citlivosti na svetlo se nehodi fototisk, z duvodu nepresnosti inkoustovy tisk,presnejs tisk je zase mene stabilni (je to dano co ja vim mensim mnozstvim inkoustu- cim vice inkoustu tim mene presny tisk, ale vetsi stabilita), idealni je podle mne jakykoliv spusob primeho naneseni barvy s pomoci nejake matrice nebo rucne ;-). Jak rikam mozna se pletu to by nebylo nic neobvykleho, ale je to muj nazor.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ještě k těm pouzdrům. Někdo psal -nemohu najít-, že při předb. obj. 500ks pouzder byl číňan celej pryč, po snížení na 100 a žádost o vzorek - nezájem. Co zkusit www.chingmee.com Tam mají velkou nabídku, dělají toho fůru, je to Hong Kong. Já se tam nemůžu dostat. Napřed pár nejrůznějších pouzder a pak na supply watchcases se objeví jen 4 typy. Ale doufám, že je to má chyba. Snad budete někdo úspěšnější. Ceny neuvádějí. Pokud je to ale tatáž doména o niž psal kolega, tak je to bezpředmětné. Někde v Číně nebo v Asii ale producent být musí. Myslím takový, který nechce objednávku pro celou armádu.Ti co komletují faky v EU to musí odněkud dovážet, myslím pouzdra, ale i strojky. Asi se ty faky celé nevozí. Neprošlo by to celnicemi ani v EU, ani v USA. Vím, že faky kompletují např. v Rakousku. Ty AAA kompletují až doma. Vozí pouzdra a tahy nezávisle z Asie a stroje ze švýcar. Proto taky fake Rolex Daytona mají středy ciferníčků přímo na horizont. ose 9-střed-3. Orig. mají středy nad osou. Nevím, ale myslím, že se 7750 nedá tak přestavět aby v tomto vyhovovala originálu.

Odesláno

Tak už jsem sehnal "housing" na mou 2824ku.

Strojek 1600,-

Pouzdro,ciferník,ručky,kroužek 1090,- (Ofrei) - ručky na fotce jsou zatím ze starých nefunkčních quartz Swatchek

Jěště čekám na Hirch. 300,-

Mám jen jeden malý problém. Nedaří se mi sehnat osu ke korunce. Jelikož ty všudeznáme Grueny mají na šířku jen 34, osiččce schází dobrých 2-3mm.

Nemohl by někdo pomoci kde sehnat?

Odesláno

Tak už jsem sehnal \"housing\" na mou 2824ku.

Strojek 1600,-

Pouzdro,ciferník,ručky,kroužek 1090,- (Ofrei) - ručky na fotce jsou zatím ze starých nefunkčních quartz Swatchek

Jěště čekám na Hirch. 300,-

Mám jen jeden malý problém. Nedaří se mi sehnat osu ke korunce. Jelikož ty všudeznáme Grueny mají na šířku jen 34, osiččce schází dobrých 2-3mm.

Nemohl by někdo pomoci kde sehnat?

Mechano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...