Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Junior aspiroval na chameleona roku, jak rychle měnil po Olivě barvy

Mě přestalo bejt blbě až doma po panáku Malteca to neni vtipné :D.

Jinak děkuju za fajn večer jako vždy :).

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno

Sraz se vyvedl jako vždy, díky všem zúčastněným.

* Tikal sice odešel první, ale s ním tři další, takže se to nepočítá

* Bert nedorazil vůbec

* Bob ......................

....................................................

....jo a Kamil si poridil novej telefon :lol2:

Jinak cesta do Prahy me trvala asi 3x dele nez standardne diky spatne doprave a nehodam z cehoz jsem byl dost vynervovanej, to se ale zmenilo kdyz jsem do Kasparka dorazil... uprimne musim rici, jsem rad, ze jsem mohl byt s vami, povedenej sraz, fakt pekne jsme pokecali a tresnicka na dortu pro mne byla Oliva V tvaru Figurado...ktera me ve finale pekne nalezla do hlavy....a Motyho IWC jsem si na ruku brat nemel !!! :-)

Zaver: moc prijemny sraz, diky vsem!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jj pekny to bylo, omlouvam se ze jsem sel driv, ale musel jsem doma jeste pripravit podklady pro celni spravu a nechtel jsem to delat uplne vykalenej :-)

Odesláno

Foceno jen mobilem, takže kvalita nevalná, ale bylo tam hezky. Jo a Filo tam zapomněl viržinka, obávám se, že je do příštího setkání možná neuhlídám. :smoke:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Co takhle dat chlapci 28.1.2015 streda srazek DSPBCh? Jagman navrhuje Sweet 60 kde podavaji udajne nej burger v Praze zkritizujeme mu to trochu? :-)))

Návštěvník Kamil
Odesláno

Co takhle dat chlapci 28.1.2015 streda srazek DSPBCh? Jagman navrhuje Sweet 60 kde podavaji udajne nej burger v Praze zkritizujeme mu to trochu? :-)))

Mají tam nějaký divný stoly a židle, abychom se vešli, jestli to půjde srazit.

Jsem na Slovensku...

To se do tý doby nevrátíš?

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Nej burgrarna kde se da kourit :). A asi nakonec nej vubec stoly srazit dou mel jsem tam oslavu a k zastizeni jsem tam temer kazdou stredu obcas Ctvrtek

Upraveno uživatelem Jagman

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...