Moty Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jo a Kamile ta peněženka je Romain Jerome, že?:-)))
Návštěvník Jagman Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Junior aspiroval na chameleona roku, jak rychle měnil po Olivě barvy Mě přestalo bejt blbě až doma po panáku Malteca to neni vtipné . Jinak děkuju za fajn večer jako vždy . Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem Jagman
Bullet Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Sraz se vyvedl jako vždy, díky všem zúčastněným.* Tikal sice odešel první, ale s ním tři další, takže se to nepočítá* Bert nedorazil vůbec* Bob ..............................................................................jo a Kamil si poridil novej telefon Jinak cesta do Prahy me trvala asi 3x dele nez standardne diky spatne doprave a nehodam z cehoz jsem byl dost vynervovanej, to se ale zmenilo kdyz jsem do Kasparka dorazil... uprimne musim rici, jsem rad, ze jsem mohl byt s vami, povedenej sraz, fakt pekne jsme pokecali a tresnicka na dortu pro mne byla Oliva V tvaru Figurado...ktera me ve finale pekne nalezla do hlavy....a Motyho IWC jsem si na ruku brat nemel !!! :-)Zaver: moc prijemny sraz, diky vsem! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jj pekny to bylo, omlouvam se ze jsem sel driv, ale musel jsem doma jeste pripravit podklady pro celni spravu a nechtel jsem to delat uplne vykalenej :-)
Moty Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2014 Jo, Tome, aspon si mel vzít PAMy, abych se pokochal i ja:-))
Bullet Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2014 Moty: Tak priste vezmu, nejak me to ani nenapadlo....
Honza.manta Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2014 Foceno jen mobilem, takže kvalita nevalná, ale bylo tam hezky. Jo a Filo tam zapomněl viržinka, obávám se, že je do příštího setkání možná neuhlídám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bob Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2015 Co takhle dat chlapci 28.1.2015 streda srazek DSPBCh? Jagman navrhuje Sweet 60 kde podavaji udajne nej burger v Praze zkritizujeme mu to trochu? :-)))
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Co takhle dat chlapci 28.1.2015 streda srazek DSPBCh? Jagman navrhuje Sweet 60 kde podavaji udajne nej burger v Praze zkritizujeme mu to trochu? :-)))Mají tam nějaký divný stoly a židle, abychom se vešli, jestli to půjde srazit. Jsem na Slovensku...To se do tý doby nevrátíš?
Bob Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Jo vcera jsem tam byl na kukacku a je tam vzadu takovej box pro cca 10 lidi pro nas zn ideal :-)
Tikal Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 28.1 mám jet a vracet se mám 30.1ale ještě to nemám na 100%
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 (upraveno) Nej burgrarna kde se da kourit . A asi nakonec nej vubec stoly srazit dou mel jsem tam oslavu a k zastizeni jsem tam temer kazdou stredu obcas Ctvrtek Upraveno 7. ledna 2015 uživatelem Jagman
Návštěvník Jagman Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Navrhuji 27 . 28 tam neni ma oblibena servirka
Tikal Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 27 určitě nemohu, toho 28 také ne, už je to potvrzené, šouplo se to dopředu, mohl bych po návratu 29.1 večer
Bob Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 A co teda 20. Nebo 22.? Jinak v tom dalsim tydnu muzu 27., 28. A 30.
prischera Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 15. je sraz v Gate, nedame tam trochu delsi pauzu? Co tyden od 2.2.?
Bob Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Ja nevim v unoru jak budu delat, proto jsem to tlacil na konec ledna ... :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se