Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 No jo, ale uvidíš ho jenom ty s Jardou, nebo možná jen on vás,resp. to co zvás v pozdní hodině zbyde :lol2:Jardo??!?Mám pocit, že nás tu označují za opilce, napadá tě nějaká účinná obrana?
JDenver Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jardo??!?Mám pocit, že nás tu označují za opilce, napadá tě nějaká účinná obrana? Jistě. Kdo z chronomagu nás někdy viděl opilé? Nikdo. V tu dobu už všichni vždycky spali.
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Jardo??!?Mám pocit, že nás tu označují za opilce, napadá tě nějaká účinná obrana?Jistě. Kdo z chronomagu nás někdy viděl opilé? Nikdo. V tu dobu už všichni vždycky spali. Vy dva tam ani nemusite chodit a rovnou vyražte až po půlnoci na flám.
Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Vy dva tam ani nemusite chodit a rovnou vyražte až po půlnoci na flám.?To jako, že nás tam nechcete?
FraK Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Ja si na 12 asi vezmu dovolenou.
JDenver Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Vy dva tam ani nemusite chodit a rovnou vyražte až po půlnoci na flám. Tak to je asi prvně co jsem dostal BAN ze srazu. Jdu shánět číslo na Tadeáše.
prischera Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Nedejte na Předsedu, třeba já se už na vás na všechny těším .
Návštěvník Kamil Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 To zas bude sraz. Někteří odejdou před začátkem, jiní dorazí až po skončení a další nevědí, jestli to vůbec stihnou. My už jsme snad horší než východočeská buňka.
Tikal Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Začíná to být složité, až nepřehledné, to bude pařba
nickolas Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 11. jsem v Praze taky a asi budu mit vecer cas. Vzhledem k nedostatku mista asi pockam nekde v okoli na "nocni smenu" Kdyztak si vemu aj fajfku...
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Místo se určitě najde. Nikdy nepij sám - to je highway to hell.
nickolas Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Mam ten pristi tyden docela hekticky, ale kdyz to pujde, tak se tam kouknu.
FraK Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Pokud prijdes po 6, tak uz tam par lidi nebude, takze to je v pohode -
nickolas Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2014 Driv jak v osm to nestihnu urcite...
filo-boxer Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Dcera od vcerejska lezi s horeckama v posteli, odjezd do Prahy se posouva na neurcito.
FraK Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Tak to je nemile, at se brzy uzdravi a at ti to priste vyjde.
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Taktéž přeji brzké uzdravení!No tak se potkáme později, já dokážu být flexibilní.
prischera Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Dcera od vcerejska lezi s horeckama v posteli, odjezd do Prahy se posouva na neurcito. Tak to mě mrzí, Outdoory jsou na cestě ke mě, tak ti je holt pošlu poštou a ty mi je přivezeš na další sraz .
Tikal Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2014 Škoda, ale co naděláš... Od kolika tam budete ? Já tam mohu být už v 16.00, bude tam někdo ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se