Tikal Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 chlapci,moje účast je ohrožena,viróza se svině drží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 To jsi ale fakt blázen, že se ti chce se vydat na výlet přes celou republiku kvůli "pár blbům s doutníkama" Jestli fakt dorazíš, máš můj velkej obdiv.Muj taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 tak mám antibiotika,takže si to užijte :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 tak mám antibiotika,takže si to užijte :'( Ono se na ATB nesmí už ani kouřit? Ty doktoři sou ale svině . Doraž aspoň na nealko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Já bych se asi zastavil... Cestou z tréninku dívčího střeleckého týmu Takže budu potřebovat panáka a jestli byste mi někdo prodal nějaké kuřivo, jsem na suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Už tak tři roky máš u mě doutník. Jaký chceš?1 2 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Trojka je jasna, zbytek je pro deti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Tak se musim omluvit ale dnes to nedam :-( je toho na mě tenhle tejden nějak moc :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Bylo to opět fajn, díky. Upraveno 12. září 2013 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2013 Bylo to super, mam rad tyhle mini srazy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Vystoupil jsem z metra stanici za Florencí a vyrážím k metě a v tom telefon - můj mechanik, že si teda jede pro mé auto. Stálo v Čimelicích s kleklou spojkou - takže otočka, zpátky do metra a domů čekat až přijede a jelo se pro auto. Fuj na to - já se těšil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Pánové díky, bylo mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 I Bert dorazil a já se válel doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Bylo to opět parádní. Zase jsem se dozvědel spoustu informací o doutnících, hodinkách a všem možném i nemožném. Díky za to pánové. Už se těším na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Přece nemůžu ještě ke všemu začít kouřit doutníky. Jako bych už těch úchylek neměl dost. Ale bylo to moc prima. Díky! A teď jdu hledat Bertovy Piaget Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Sakra zase jsem o něco přišel :-(, no nic snad se situace do příště uklidní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Sraz ve ctvrtek 10. u nas v klubu. Potvrzena ucast: gen. tajemnikzapisovatelKamil A zrnovi doporucuji, at nechodi. Vcera jsme pro nej vymysleli praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Sraz ve ctvrtek 10. u nas v klubu. Potvrzena ucast: gen. tajemnikzapisovatelKamilFraK BTW - od kolika hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 BTW - od kolika hodin? Jak vam to vyhovuje, mne je to jedno. 17, 18, 19 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 12:30 aby jsme to vsechno stihli probrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se