Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jenže ten název jsem zapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Zas taková kalba to ale nebyla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Jenže kdybych si měl pamatovat každou hospodu, kterou jsem za svůj život navštívil, tak bych potřeboval větší hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Mel uz nekdo tento kousek, co kolega daval ve One Café? Za me dobry. (samozrejme tato reklama je neplacena ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Co dat sraz v Estelí 22.2. V továrně Costa? Všechny doutníky zdarma :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Já si tou dobou dám soukromý doutníkový večer v Berlíně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Tak von provokuje i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Co dat sraz v Estelí 22.2. V továrně Costa? Všechny doutníky zdarma :-)) Tak von provokuje i tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Nekecal jsem. A jen jsem si zapálil a dal na stojánek od Berta, tak přiklusal pingl a donesl mi doutníkový popelník. No a ještě nakonec se v osm přehodil pingl za druhou směnu a to byla móóóóc pěkná polka - ještě teď mně bolí hlava. Povedenej večer, začínám mít Berlín rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) a nezapomeň říkat : ich bin ein Berliner Upraveno 24. února 2016 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Pozdrav z Tabora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Co dat sraz v utery 1.3.? :-) nejak me chytaji chute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Já mám čas furt a když ne, tak si ho udělám. Kde a v kolik a uděláš rezervaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Cotton Club - One Cafe - Gate - Kasparek - Sweet 60 Pojdme hlasovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Pokud mi to bude vycházet, tak bych byl pro Kašpárka. Pro mne je to správná strana Prahy pro odjezd na Vysočinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Pozdrav z TaboraIMG_20160228_154040.jpgOT Co to máš za tabák v té plechovce,dýmkový ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 OT Co to máš za tabák v té plechovce,dýmkový ?JJ, ale nebyl můj, byl kolegy jehož je ta dýmka tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Kaspat i utery je ok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 JJ, ale nebyl můj, byl kolegy jehož je ta dýmka tamTož jaký ? /značka / :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 28. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2016 Tož jaký ? /značka / :-)My nevíme, v dýmkovém tabáku se neorientujeme, ale voněl nádherně. Až sem dorazí Tikal, tak podle dýmky identifikuje majitele a napíše nám sem značku tabáku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se