nividic Odesláno 22. března 2016 Nahlásit Odesláno 22. března 2016 Já su v OLM, takže asi až v dubnu v Brně.
RedAce666 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Odesláno 23. března 2016 Nebude tam dneska někdo už před tou šestou?
prischera Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 S velkou pravděpodobností ano, ale později, až tak kolem osmý.
Andrew Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Počkám jak se to vyvine, ale 50/50 tomu dát můžu
FraK Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Bohužel musím ve čtvrtek jet do Ostravy a vrátím se až pozdě. Takže někdy příště.
MJ. Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Jak teda dnes? Bych dorazil ale až kolem 8.
prischera Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Odesláno 31. března 2016 Tak ve dvou tam sedet nebudem odlozime to
Andrew Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Doufám, že mě Kamil podpoří, v rámci hledání vhodné restaurace bych navrhoval zkusit Potrefenou Husu (jídlo pití ucházející, kuřáckou část mají, doutníky jsem si všiml prodávají, cenově tak přiměřeně). Tak pro případné další plánování možno přidat do výběru. A. P.S. Kamile, Zdeněk tam vychválil svíčkovou jako nejlepší v Praze ;-)
Návštěvník Kamil Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Já myslel, že se tam nekouří. Jeden čas jsme tam chodili na obědy celkem pravidelně. A o svíčkové to tvrdil i můj tchán, když přijel po deseti letech na výlet do matičky. Rozhodně jsem tam nikdy nezažil jídlo, co by mě vyloženě zklamalo. Dobrý nápad!
Andrew Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Kouří se tam určitě, humidorů s doutníky jsem si všiml při odchodu a není problém se zeptat při rezervaci, jak by se dívali na bandu x chlapů s hladem, žízní a doutníkem v hubě Obsluha byla příjemná, vidím to pozitivně!
Návštěvník Jagman Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2016 Husa cajk hlavne bych sel kourit co v tejdnu?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se