Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Přeji, ať ti dělají radost. A nezapomeň se pochlubit B)

Opravdu krásné! Ty mé už jsou na cestě :) Splňují veškeré mé požadavky. Tvá recenze mě jen ujistila že WZ0061DV budou ta správná volba. 

Odesláno

To si piš! Už se nemůžu dočkat. Už jsou v Praze na celnici. Byla to opravdu rychlost. Japonsko - ČR 2 dny. Teď jsem zvědavý jak dlouho se to zdrží na celnici. Počítám že do pátku je mám doma!

Odesláno

To si piš! Už se nemůžu dočkat. Už jsou v Praze na celnici. Byla to opravdu rychlost. Japonsko - ČR 2 dny. Teď jsem zvědavý jak dlouho se to zdrží na celnici. Počítám že do pátku je mám doma!

gratulace. Je bohužel víc než jasné, že na celnici stráví delší dobu, než na cestě z JPN... Ale pátek by mohl být reálný! Pak se pochlub

Odesláno

To je na tom nejlepsi :-)

Odesláno

gratulace. Je bohužel víc než jasné, že na celnici stráví delší dobu, než na cestě z JPN... Ale pátek by mohl být reálný! Pak se pochlub

Bydlet v Praze, tak už pro ně letím přímo na celnici :)

Odesláno

Moje priletely v pondeli. Odeslal jsem mailem plnou moc pro Ceskou postu kvuli vyrizeni celnice a v patek jsem je mel na poste.

Verim, ze o vikendu uz budes vrtet korunkou ;-)

Odesláno

Luki, jaký je přesný typ toho tvého Hirsche? Já uvažuji o Di Modell Bali chrono dark brown. Měl jsem ho v modré a byl v pohodě..Jen musí trochu povolit, jelikož je kapku tvrdý ze začátku.

• po měsících...
Odesláno

Hezkej meš, sluší jim to. ;)

Odesláno

Pár večerních obrázků a velká starost se světlým, lesklým ciferníkem :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...