walter10 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2013 S tím řemenem dostaly úplně jiný šmrnc. Vypadají minimálně o třídu líp (víc osobitosti a přitažlivosti) než na tahu.
pooletr Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Opravdu krásné! Ty mé už jsou na cestě Splňují veškeré mé požadavky. Tvá recenze mě jen ujistila že WZ0061DV budou ta správná volba.
Toblin Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Přeji, ať ti dělají radost. A nezapomeň se pochlubit Opravdu krásné! Ty mé už jsou na cestě Splňují veškeré mé požadavky. Tvá recenze mě jen ujistila že WZ0061DV budou ta správná volba.
pooletr Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To si piš! Už se nemůžu dočkat. Už jsou v Praze na celnici. Byla to opravdu rychlost. Japonsko - ČR 2 dny. Teď jsem zvědavý jak dlouho se to zdrží na celnici. Počítám že do pátku je mám doma!
Frostie Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To si piš! Už se nemůžu dočkat. Už jsou v Praze na celnici. Byla to opravdu rychlost. Japonsko - ČR 2 dny. Teď jsem zvědavý jak dlouho se to zdrží na celnici. Počítám že do pátku je mám doma!gratulace. Je bohužel víc než jasné, že na celnici stráví delší dobu, než na cestě z JPN... Ale pátek by mohl být reálný! Pak se pochlub
Toblin Odesláno 26. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 To si piš! Už se nemůžu dočkat. Už jsou v Praze na celnici. Byla to opravdu rychlost. Japonsko - ČR 2 dny. Teď jsem zvědavý jak dlouho se to zdrží na celnici. Počítám že do pátku je mám doma!To je na tom nejlepsi :-)
misoo Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Biely cif a hnedy remen idu dokopy, parada!
pooletr Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 gratulace. Je bohužel víc než jasné, že na celnici stráví delší dobu, než na cestě z JPN... Ale pátek by mohl být reálný! Pak se pochlubBydlet v Praze, tak už pro ně letím přímo na celnici
Toblin Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Moje priletely v pondeli. Odeslal jsem mailem plnou moc pro Ceskou postu kvuli vyrizeni celnice a v patek jsem je mel na poste. Verim, ze o vikendu uz budes vrtet korunkou ;-)
Toblin Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Biely cif a hnedy remen idu dokopy, parada! Dik. Az te prestanou bavit Sarxy, tak to vymenime ;-)
pooletr Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Luki, jaký je přesný typ toho tvého Hirsche? Já uvažuji o Di Modell Bali chrono dark brown. Měl jsem ho v modré a byl v pohodě..Jen musí trochu povolit, jelikož je kapku tvrdý ze začátku.
Toblin Odesláno 27. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Je to HIRSCH Duke ze strapshopu. Jednalo se o darek. Jsem spokojeny, jak jim sedne. Na zimu je kuze fajn. Predtim byly zatim jen na tahu.
vikio.82 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Fakt pekny ulovok. Oblekovky by som asi neuzivil, ale : never say never. Nech Ti robia radost.
Josef01 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Málem jsem si je spletl s Omega Aqua Terra 8500
Toblin Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Pruhy frčí. Málem jsem si je spletl s Omega Aqua Terra 8500
Toblin Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Mesh, ktery jsem o vikendu zkousel na potapkach, byl objednan pro tyto Orienty. Jak jim slusi, posudte sami ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 4. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2014 Pár večerních obrázků a velká starost se světlým, lesklým ciferníkem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cema Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Našel by se nějaký majitel, který by mě nechal tyhle hodinky prohlédnout (nejlépe v Praze)? Díky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se