Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro ty, kdo taky plavou v historii legendárního modelu, přikládám link na super stručný přehled vývoje Omega Speedmaster pro lenochy! I když jsem to tu dlouho hledal, nic podobného jsem nenašel, takže to snad bude k užitku:)

http://www.lesmala.net/jean-michel/speedmaster/history.htm

díky, nádherně chronologicky zpracované

Odesláno

dakujem za odkaz, je to pekne spracovane a aspon vidim, aky som bol doteraz nevzdelany v tejto oblasti, co som vela tychto modelov nepoznal  :cheers:

Jj, mám to podobně, plánuju nákup ke kulatinám a tohle mi výrazně pomohlo v orientaci. Pro pokročilejší, kteří preferují písmenka před obrázky, je tady ještě TOHLE, jen mi to už přijde mírně neaktuální.

Návštěvník kupec
Odesláno

Je to výborná pomôcka aj pri identifikácii hodiniek...........Dík za to....

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

pocet kamenu - tusim ze je to rozdil mezi cal 861 a 1861? Uz si nevzpominam presne.

Obě fotky jsou kal. 861 a oba strojky jsou z modelu 145.022 (145.0022). Kal. 1861 ma rhodiovany můstky. Ale jdeš spravnym směrem :-)

Odesláno

No podle me jsem doma:) Mas pravdu, neni to 1861, ale je to posledni verze 861 uz s 18 kameny. Nevim co dalsiho je na tom ke zkoumani? Se necham poddat, ale dej si zalezet :)

Odesláno

JJ, máš pravdu, jedná se o poslední verzi 861 s 18 kameny. Někde je označován jako 3590.50, někde jako later 145.0022.

Od prosince roku 1989 soudruzi přimontovali do kal. 861 jeden kamínek navíc.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...