F.B. Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Pardon, trochu mi v poslednom čase toto vlákno ušlo z pozornosti. pebe, dík za záskok Quartzky? Skúsime to pozrieť.BB10? Neviem. Ja len viem, že BlackBerry existuje. Riešil to tu kedysi myslím Heňátko. Zadal som kolegovi spracovať koncept ukladania do cloudu, tak to zrejme po novom roku začneme pomaly realizovať. A ako to bude vyzerať? Nejako takto, dúfam F. PS: Sorry za Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 tak jsem si taky trochu zameril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Nezvažuje se rozšíření i na Windows Phone platformu? Ať si nemusím kupovat další telefon je kvůli měření přesnosti hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 (upraveno) Nezvažuje se rozšíření i na Windows Phone platformu? Ať si nemusím kupovat další telefon je kvůli měření přesnosti hodinek Rozmýšľal som nad tým, ale momentálne máme na Windows Phone len jedného človeka a je aktuálne vyťažený. Uvidíme. edit: som na tom podobne. Mám aj Androida, ale na 99% používam WP. Android mi lezie na nervy, tak Watch Accuracy už používam pomerne zriedkavo Upraveno 14. prosince 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frkin Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2014 Jaká je aplikace pro IOS prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porter Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Opráším téma, páč se chci a musim pochlubit. Je to cca půl roku co sleduji pomocí téhle apky přesnost mých Tissotů (PRS 516automatic) A potvrdil si tak podezření, že mi frčí dokonale přesně. Kam se na ně hrabou moje dvoje baterky co mám doma (Tissot a Seiko) Seřizuji jen při změně času! Vím trošku jako z pořadu "Věřte nevěřte", ale stejně mně zajímají zkušenosti ostatních Docela se bojím jakéhokoli servisu s tím, že přijdu o tu dokonalou přesnost :/ Upraveno 23. května 2015 uživatelem porter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Tak to je luxusná presnosť. Málokto má takto vyladené hodinky. Určite sa v nich nehrab pokiaľ idú takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
porter Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 já se v nich určitě hrabat nebudu, spíš se bojím těch druhých... Budu je mít třetím rokem a tak přesně jdou řekněme rok, předtím +2,5s/den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 nerad by som zakladal nove vlakno a som lenivy citat toto cele, tak sa vas opytam aku appku na iOS? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Já používám WatchTracker , osobně mi vyhovuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Je jich více, ale sám taky používám WatchTracker, je jednoduchá na obsluhu, vyjede vše, takže maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Já zase WatchCheck, ale je to asi jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Ja ho nasel, tohle vlakno... Nez si zacnu stezovat, tak si musim postezovat, ze vyhledavani na chronomagu je prostě strašlivé... No nic hlavni tema je, ze po mesicich verne sluzby budu muset opustit tuto aplikaci... Koupil jsem si novy telefon (nexus 5x), ktery ma kdoviproc fotak osazen obráceně... To by v prvni kole jeste slo, proste jsem ty hodinky zacal holt fotit obracene... Ale vycentrovat je v kruhu se ukazal pro me jako nesplnitelny ukol.. Kdyz na obraze bylo potreba posunout doleva nahoru, tak rukou udelat doprava dolu... Ja to psychicky po par (mnoha) pokusech proste nedal.. Malem letel mobil z okna, a to nemohu dopustit.. S tezkym srdcem jdu hledat nahradu, moje psychomotoricka soustava na tohle bohuzel nestačí.... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Nechápem presne ako to myslíš, to ako fotí zrkadlový obraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Ano, aktualne vidim obraz vzhuru nohama... Bezna aplikace to rozpozna a otoci, ale aplikace, ktere s tim nepočítají, proste zobrazi neupraveny a tedy obraceny obraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 Sorry, zabudol som minule odpísať. V stručnosti, je skrátka problém s API nových telefónov, je zbytočné to tu do detailu popisovať. Kto má šťastie, bude mu to fungovať pri jednom z režimov, ktoré API poskytuje a dajú sa vybrať v nastaveniach. Vzhľadom k vyťaženosti inými projektami sa tomuto programu pravdepodobne venovať v blízkej dobe nebudeme, keďže vzhľadom k vyššie spomínamnému by to bolo treba prepísať od gruntu na inom princípe. Vývoj pre Android je jeden veľký m?dník a ak sa bude dať, budem sa mu vyhýbať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2016 Uplne v pohode, umim si to představit... Spis to melo byt zamysleni nad tim, jak moje ruce nezvladly fungovat v zrcadlovem rezimu, i kdyz to ze zacatku vypadalo jednoduse.. Aktualne jsem tedy nasadil Watchcheck fungujici na jinem principu.. Takze pokud mate někdo problem s fotakem (jako ja) tak to můžete brat jako doporuceni... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Díky za appku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Vyzkouším:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2016 Uplne v pohode, umim si to představit... Spis to melo byt zamysleni nad tim, jak moje ruce nezvladly fungovat v zrcadlovem rezimu, i kdyz to ze zacatku vypadalo jednoduse.. Aktualne jsem tedy nasadil Watchcheck fungujici na jinem principu.. Takze pokud mate někdo problem s fotakem (jako ja) tak to můžete brat jako doporuceni... :-)WatchCheck jsem si nainstaloval a mohu vřele doporučit, myslím že je to jedna z nejlepších aplikací, které jsem zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se