TomasJ Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Zdravim, mam moznost odkoupeni nasledujicich hodinek Breitling. Bohuzel nedokazu posoudit, zda se jedna o original, proto bych vas rad pozadal o nazor. Par informacihodinky jsou cca. 20 let starepasek je vymeneny za nejaky randomPripadne jestli je v Praze nejake hodinarstvi, ve kterem by mi poradili? Moc dekuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Tošku jsem se připoblil.Už vidím, jak nějaká renomovaná hodinářská značka píše na svůj produkt High Quality
323GT Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ty ručky na subcifernících jsou snad pouze namalované, ne? Pokud tomu tak je, tak se divím, že to vůbec řešíš...
Micey Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 (upraveno) Ty ručky jsou schválně, aby se neurvaly. Chrono stejnak potřebuje akorát vůl. Origo! Upraveno 16. července 2013 uživatelem Micey
Horhe Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 No ani ty čudlíky chronografu tam pro jistotu nedali
323GT Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 No ani ty čudlíky chronografu tam pro jistotu nedali No jo, ale to je také z důvodu jejich ochrany před poškozením. Micey má pravdu...
TomasJ Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Diky moc za nazory. Ty rucky jen vypadaji jako namalovane, jsou hodne ploche.
SCIFI Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ty ručky na subcifernících jsou snad pouze namalované, ne? Pokud tomu tak je, tak se divím, že to vůbec řešíš...no i kdyby nebyly tak nevím čím by je chtěl ovládat. tohle je povedenej kousek. už mu chybí jen turbo
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Diky moc za nazory. Ty rucky jen vypadaji jako namalovane, jsou hodne ploche.s tímhle snad ani nikam nechoď nebo sklidíš akorát posměch. Fake jak ho.ado!
SCIFI Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Diky moc za nazory. Ty rucky jen vypadaji jako namalovane, jsou hodne ploche.ano prootže nejsou namalovane ale nalepene. není ti divný že se žádná z nich netočí?
TomasJ Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Tak to bylo rychle, diky moc vsem.
TomasJ Odesláno 16. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2013 ano prootže nejsou namalovane ale nalepene. není ti divný že se žádná z nich netočí? Hodinky ted maji vybitou baterku, ale ty rucky by mely byt funkcni. Ale jak uz tady nekdo psal, tak je to vlastne cely blbost, protoze neni jak je ovladat.
Frostie Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Hodinky ted maji vybitou baterku, ale ty rucky by mely byt funkcni. Ale jak uz tady nekdo psal, tak je to vlastne cely blbost, protoze neni jak je ovladat.ono je tam toho víc, co ukazuje na fake, ty ručky bez ovládacích tlačítek jsou jen třešnička na dortu...
Micey Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Nevim kam s tim, tak třeba sem. Žena našla kdesi v zasedačce hodinky a než se o ně někdo přihlásí, zajímalo by mě.. jsou to fejky? Já bych teda řekl že jo, ale třeba je to nějakej starej model. Jsou quartz. Hm?
DaLo Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Nevim kam s tim, tak třeba sem. Žena našla kdesi v zasedačce hodinky a než se o ně někdo přihlásí, zajímalo by mě.. jsou to fejky? Já bych teda řekl že jo, ale třeba je to nějakej starej model. Jsou quartz. Hm?Fejk, Transocean se v quartzu nedelaji...
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Když pomineš vše ostatní,tak mrkni zespoda na ten řemen,papírovo-umělá kůže,mám doma jeden přestřiženej abych zkoumal z čeho to dělaj.A možná se o ně ani nikdo nepřihlásí,prozkoumej taky datumku,jestli maj normálních 31 dní.Ale celkově jsou hnusný,tak to neřeš.
Micey Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Ale jo, jen jsem si chtel bejt jistej. Trosicku me zmatly ty subcifry, vetsinou tam mivaj takovej ten jakoze vecnej kalendar, myslim. Nejakej o fous promakanejsi fejk, no.
USER47 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 ...prozkoumej taky datumku,jestli maj normálních 31 dní.Ale celkově jsou hnusný,tak to neřeš.Tyhle maj určitě normálních 31 dní, u datumovek podobnýho typu s tím nebejvá problém, není pro to důvod. Víc dnů maj jen ty datumky se separátně otáčenejma kolama pro každý číslo.
Daemonultimate Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Tyhle maj určitě normálních 31 dní, u datumovek podobnýho typu s tím nebejvá problém, není pro to důvod. Víc dnů maj jen ty datumky se separátně otáčenejma kolama pro každý číslo.minimálně poloviční pravdu máš určitě,ty separátní ten problém maj,hnus fialovej vidět to na vlastní oči :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se