Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mě moje drahá polovička dokonce nutila abych si Moonwatche koupil, i když jsem jí říkal, že to je spousta peněz co se dá využít na užitečnější věci, tak se nedala oblomit. :D Prostě jsem je jednou chtěl a měl na ně, tak ať si je koupím.

no podobně, ale bohužel ne moony...jak jsem psal v předchozím příspěvku...ta moje se například někde (tuším v Espritu) dočetla, že RLX jsou super investice...takže se průběžně informuje, jestli už jsem konečně nějaké vybral...jenže, tam jiskra zatím nepřeskočila...ale až jo, tak mě za to snad ještě pochválí...

Odesláno

ma draha polovicka ma ode me DIC, Rolex, Doxy a nosi moje BfB a explorery, cimz je hodinkove saturovana a vic toho neprotoci ni bohovi, i tak ji musim nutit, at to strida, no a protoze ja stridat jeste stiham, tak to nejak neresi. nicmene je fakt, ze jsem zestihlil svou kolekci z 15 na 8 nebo 9 rolexek..

jezis,chudak tvoje pani,kdyz ji musis nutit,at toci vicero hodinek:-)Tys to udelal mazane,v kontextu toho,ze ma drazsi hodinky nez polovina osazenstva tady,bylo by smutny,ba az troufaly,aby remcala,kdyz si koupis novej kus pod pul mega:-)

Odesláno

Tenhle topic funguval jako učiněný "zázrak". Už jsem stanovil datum kdy si pro POčka pojedu. 

Pěkné a trefné odpovědi, sic některé trošku Sci-Fi :lol2:  děkuji všem přispěvatelům. 

Odesláno

Toto tema me nuti na zaklade predlozeneho rozdeleni premyslet, zda jsem polopodpantoflak nebo ne.

Tak vam pekne dekuju, neni nic prijemneho si to pripustit... :)

Odesláno (upraveno)

Ještě nedávno pokaždé,když jsem donesl nové hodinky říkala :"ty už máš zase nové hodinky"?  :eek:   :argue:   :bangin:

Teď už neříká nic,asi už si zvyká nebo co....  :shutup:

Největší sranda ale byla,když jsem ji před přistihl,jak celé dny vysedává u kompu a marně si vybírá nové hodinky .

Tak jsem jí koupil DKNY a byla spokojená jak žaba :whistle:

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Podobný vlákno tady uz je. Obecně se to dělí na podpantoflaky, kteří se musí ptat, polopodpantoflaky, kteří mlží s cenou, ale mohou si něco koupit a svobodne, kterym manželky nebo přítelkyně do koníčku nekecaj :-)

:punk:

Odesláno

Zpočátku jsem se s kazdou koupi nebo prodejem za přítelkyni bal jít, nicméně potom co jsem ji koupil na narozeniny bondovky, tak semnou sleduje forum, a nechává mi totálně volnou ruku.... Ví, ze peníze na hodinky nebudou chybět v domácnosti, takže cajk.... A když když jsem donesl domu Stratosky, tak me dokonce pochválili, ze jsou nej co mám :-D

Odesláno

je fakt, ze od 15ti kusu vejs uz vubec nerozezna, ktere jsou nove. Kor kdyz to clovek prolozi zmenou remenu / tahu

+1

• po 3 týdnech...
Odesláno

Slečna řekla, že chce doma pořádnýho chlapa - tak jsem se jí jako pořádnej chlap na nic neptal a prostě se jí pochlubil, že jsem si pořídil další hodinky  :cool02:

:lol2:

Odesláno

Jo to známe, "Vylez srabe z pod tý postele a pojď mi to říct do očí." :D

Zjistil jsem, že nad počet cca 10ks, už není přehled, občas to proložím výměnou řemenu, občas zahlásím, že jsem něco prodal (načež následuje dotaz a co budu kupovat) a už stejně ví, že lepší to nebude.

Odesláno

Wanderere, odkud znáš moji přítelkyni?  :lol:

S tím počtem nad 10 to tak mám u nožů - naposledy na výletě jsme byli s kámošem, co se s námi pár měsíců neviděl. Krájel jsem při pauze chleba na svačinu, přítelkyně neměla sebemenší tušení, ten kámoš na mě kouká a říká: "Hele, tenhle nůž jsem u tebe ještě neviděl!"  :lol2:

- Jasně, nemohl ho dřív vidět, byl pár dní starej  :whistling:

Odesláno

Jo nože, to je jiná debata. Ty jsem se naučil nějak neřešit, páč jsem jich měl opravdu již spousty. Pak ještě svítilny a věci, co svítí a blikají, tritium a tak... Tohle vše se zdá býti mé drahé ale lépe pochopitelné než hodinky :) Však nebude dlouho trvat, než pořídim Lionsteel SR-2 mini jako parťáka k SR-1 Ti. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...