F.B. Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Zdravím pánov a dámy, po hodinách browsovania fóra a netu, a tiež a uvažovania by som sa pomaly ale isto rád posunul ďalej, a vyskúšal potápky. Jasno mám len v tom, že to budú Seika, buď Tuna alebo Monster. Určite by som rád automaty (ak by šlo o Moštra), no v prípade Tuniakov by som asi urobil výnimku. Predsa len, je to pekná pixlička tuniaka :-) Každopádne by som v oboch prípadoch preferoval iba DATE ONLY, no ak to inak nepôjde, vzal by som i DAY/DATE. Hodne mi dala stránka: http://www.watchfreeks.com/23-seiko/19635-watchfreeks-guide-currently-popular-seiko-divers.html ktorú som tu tuším kdesi v Seiko vlákne našiel, a tak ju tu postujem i pre ostatných zas a znova, keby sa chystali časom riešiť takúto "monštruóznu tuniakovú" dilemu :-) Ako, preferoval by som Tuniaky, no neviem ako mi tá pixľa bude na 17cm ruke (ne)sedieť. Ak by nesedela, tak by som ju poslal ďalej, a siahol po istote, po Monštrách. S nákupom vecí zo zahraničia je (aspoň čo viem) tu na Islande problém. Určite skúsim osloviť Gilberta z JS Watch co., oni by mali byť vraj AD Seiko pre Island - no nemám momentálne čas tam skočiť, i toto vlákno píšem tak na kolene, a už zas letím :-sKaždopádne budem ale rád za tipy na predajcov, z Japonska či odkiaľkoľvek. Prípadne ak sa niekto z Vás bude čohosi zbavovať. Určite by som rád nejaké použité v super stave, NOS a pod. Takže, díky za reakcie, tipy...čokoľvek, a som zvedavý, pre čo sa nakoniec rozhodnem :-) ...tak do tance, mládeži F. Upraveno 25. července 2013 uživatelem F.B.
gougy Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Pokud nevíš, co z těchto dvou - mrknul bych na nějaké modifikace - tuningové Seiko jsou mnohdy vydařené až zrak přechází.
CEGY Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Šel bych do tuňáků. Monstry můžeš koupit vždycky.
instant Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 (upraveno) Day Date k Seiku patri. Tuna sedi na ruke vyborne, v podstate nema nozicky takze su to velmi kratke hodinky. Seika aj ked su velke, su dizajnovane predovsetkym na azijske ruky, takze je vysoka sanca ze s nosenim nebude problem. podla mna ber 015 tunaky a mas pokoj. a monster si kupis aj tak.. ako kazdy. tak to proste neries a zacni od lepsieho Upraveno 25. července 2013 uživatelem instant
People Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 (upraveno) ja mam tieto na 17cm ruke a je to v pohode a nemenil by som. Monstra ma kazdy a kto ich nema, tak ich predtym mal. Tunaky su zaujimave, ale nepridu mi ako hodinky na kazdodenne nosenie a dost by som rozmyslal, ci vziat a co k nim si obliect. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. července 2013 uživatelem People
kaliw124 Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 a co ty srpy043, zase se objevily. nebo alespon ja je tak pul roku nikde poradne jako nove nevidel. jsou krasny. kolik by do nich asi mohl stat safir?
F.B. Odesláno 25. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Skus pozhanat Sawtooth. Tak ten Sawtooth to je niečo medzi Moštrami a Tuniakmi, akože poor man's Tuniak? Vidím ich prvý krát....musím doštudovať :-) Šel bych do tuňáků. Monstry můžeš koupit vždycky.To je pravda, sakra... Day Date k Seiku patri. Tuna sedi na ruke vyborne, v podstate nema nozicky takze su to velmi kratke hodinky. Seika aj ked su velke, su dizajnovane predovsetkym na azijske ruky, takze je vysoka sanca ze s nosenim nebude problem. podla mna ber 015 tunaky a mas pokoj. a monster si kupis aj tak.. ako kazdy. tak to proste neries a zacni od lepsieho Nj, asi to tam ten Day/Date fakt sadne viacej, špeciálne pri Tuniakoch. Zniesol by som teda i tie Tvoje Tuniaky kráľovske? Tie majú tých 50 mm, či tak nejak, či? ja mam tieto na 17cm ruke a je to v pohode a nemenil by som. Monstra ma kazdy a kto ich nema, tak ich predtym mal. Tunaky su zaujimave, ale nepridu mi ako hodinky na kazdodenne nosenie a dost by som rozmyslal, ci vziat a co k nim si obliect. P6106469.JPG Tak super, to by som mal zniesť potom i ja :-) No hlavne: koľko by som tak mal počítať, za Tuniaky...quartz vs automaty, použité/NOS? F.
instant Odesláno 25. července 2013 Nahlásit Odesláno 25. července 2013 Nj, asi to tam ten Day/Date fakt sadne viacej, špeciálne pri Tuniakoch. Zniesol by som teda i tie Tvoje Tuniaky kráľovske? Tie majú tých 50 mm, či tak nejak, či?"...či?" ako konverzačná barlička je vskutku strašidelný úkaz.. brrr. maju 52mm, merané v smere 9-3. mne velke nijako nepripadaju, ale ja nie som bezny pacient. Plus ta cierna farba maskuje.
F.B. Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2013 "...či?" ako konverzačná barlička je vskutku strašidelný úkaz.. brrr. maju 52mm, merané v smere 9-3. mne velke nijako nepripadaju, ale ja nie som bezny pacient. Plus ta cierna farba maskuje. Máš samozrejme pravdu, to som veru nevychytal, iba "doj_bal"...už som na to v noci ledva videl, nabudúce dám bacha. Nie sú malé, ale čím ďalej tým viac mám pocit, že by som ich predsa unosil :-)...plus, cash na tie automaty asi nenaškrabem, tak mi ostanú zrejme iba tie lacnejšie quartzky, a tie mávajú i menej mm, však? 47 mm som tuším niekde zahliadol. Ale určite budem musieť obetovať niektorý zo svojích náramkov na ľavačke, lebo to "pade" sa tam len tak ľahko nevmestí...a vedľajším efektom bude, že tým snáď trošku zmiernim i Tvoj "facepalm" .-) F.
shag Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) Id rovno do tych SD, kasli na kvarcky ;-). Inak tie Sawtooth su vacsie ako tie dorastenecke kvarc tuny (SBBN015 a 17) co chces a dost tazko sa uz zhanaju, takze to bude asi odo mna slepa ulica. Aj ked su to paradne potaplice, lutujem, ze som ich pustil az 2x. Upraveno 26. července 2013 uživatelem shag
CEGY Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 A co treba baby tunaky v limitce? Mam uz druhe a spokojenost. Cerveny co mam ted, ala Pobrezni hlidka nemaj chybu. Nosim je vic nez MM. Bude uz problem je asi sehnat. Pro tento rok je udelana modro zlata limitka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník kupec Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Odesláno 26. července 2013 Pozri ešte sem pre inšpiráciu........http://www.nejpanskehodinky.cz/hodinky-seiko/
F.B. Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2013 (upraveno) Tak sa vďaka Vám pekne posúvam, chlapci...koniec je stále bližšie a bližšie :-) Takže naj voľba vyzerá byť Tuniak. Ako píšete, Monštrá môžem kúpiť kedykoľvek. Sawtooth a baby Tuna ma berú menej, ako obyčajné Monštrá, aspoň momentálne. Btw, Tuniaky. Pri googlení Vašich tipov som narazil na tento skvelý Tuniako-prehľad: (zdroj: http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=16015.0) Nuž, a teraz k cene. S čím môžem počítať, prípadne koľko si mám nachystať na Tuniaky - použité či NOS. Cenový rozdiel medzi mechanikami a quartzom bude asi značný, predpokladám. Jo, a sú i Spring Drive "Tuňáky"? A kde sa po nich pozrieť (okrem toho že skúsim osloviť Gilberta...)? Ja som narazil napr. na toto:http://www.creationwatches.com/products/seiko-divers-60/index-2.html --- mali ste už tú česť od nich niečo brať? Ďakujem zatiaľ za pomoc, a keep on rockin' F. Upraveno 26. července 2013 uživatelem F.B.
USER47 Odesláno 27. července 2013 Nahlásit Odesláno 27. července 2013 ...Jo, a sú i Spring Drive "Tuňáky"?...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58516-sbdb008-spring-drive-tuna/ Cenově jsou ovšem docela vysoko a ta zlatá taky není pro každýho.:-D
People Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 http://homepage2.nifty.com/tencho/mr-shop/watch/seiko/sports/zoom/ze95_97_99zoom.htm SNZE95J1 SNZE97J1 SNZE99J1 snze93j1 Nasiel som ti hodinky. low-cost tunaky
Bells Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Skus pozhanat Sawtooth. Ahoj, sorry, ale musím se vtěsnat protože toto nemá chybu, kde se dají sehnat?
People Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 discountinued. Nove nikde. Jete tiez nikde.
ggrand Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Kdepak, nic, co tu bylo postované později nepřebije Tuňáky. Sedí výborně, až mě to překvapilo(ruka 16,5cm,kvarcové Tuňaky). Z těchle dvou rozhodně Tuna a japonsky psané dny jsou sakra ultimátní detail.
F.B. Odesláno 27. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 http://homepage2.nifty.com/tencho/mr-shop/watch/seiko/sports/zoom/ze95_97_99zoom.htm SNZE95J1 SNZE97J1 SNZE99J1 snze93j1 Nasiel som ti hodinky. low-cost tunaky No ďakujem pekne :-) To už radšej netuna-Baby Tuna .-) Ale dík za snahu... Každopádne, nákup zatiaľ stojí a čaká :-s F.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se