lib Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Krasna zeme! To se to pak striha jedna basen Video perfektni! Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Kam k mori s dvema svisti 3,5 a 5 ? Poradte prosim.K mori chci spis ja se zenou, ale kluci predpokladam vic oceni nejake bazeny a skluzavky. Na plazi je asi vic bude zajimat staveni hradu nez ta slana voda, co stipe v ocich :-DKanary, Italie, Spanelsko, Portugalsko ???Termin cerven. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorch Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Super Patriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Permon Fajn Wellness, ale okolo skapal pes. Hotel Slovan v Tatr.Lomnici..je zamerany presne na tak male deti. Bazen, detske kutiky, prebalovaci pult. Zdarma palice na Treking, krosna na decka....Bar velmi dobre vybaveny najma RUM.... Grand hotel Permon Podbanské Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2016 A co grand hotel Bellevue? Dufam ze v bare nejaky rum maju V juli sa tam na tyzden chystame. Snad dovtedy vyriesia tie medvede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Požádám o radu. Byl jsem několikrát v Londýně a vždy se mi tam líbilo. Nicméně v rámci Anglie, resp. GB jsem zatím zcela bez zkušeností. Takže co byste doporučili? Mají cenu nějaký "menší" anglický města? Dále mám v hledáčku mj. Dublin či Glasgow. Díky za tipy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Požádám o radu. Byl jsem několikrát v Londýně a vždy se mi tam líbilo. Nicméně v rámci Anglie, resp. GB jsem zatím zcela bez zkušeností. Takže co byste doporučili? Mají cenu nějaký "menší" anglický města? Dále mám v hledáčku mj. Dublin či Glasgow. Díky za tipy.Jed do Cornwallu :-D Me se libilo v Brightonu, hlavne protoze tam maji more. Byl jsem jeste v Dublinu a Edinburghu a osobne do Dublinu bych se nevracel. Nic tam v podstate neni ... Edinburgh se mi libil vyrazne vic, maji tam napriklad Lochnessku a dalsi jezera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Jed do Cornwallu :-D Me se libilo v Brightonu, hlavne protoze tam maji more. Byl jsem jeste v Dublinu a Edinburghu a osobne do Dublinu bych se nevracel. Nic tam v podstate neni ... Edinburgh se mi libil vyrazne vic, maji tam napriklad Lochnessku a dalsi jezeraJo díky, ten Edinburgh vypadá dobře, na ten jsem předtím zapomněl. Navíc je tam dobrý spojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Klidně zajeď - Cambridge, Norwich, Cartenbury, Bristol, Bath...Dublin je fajn, spoj to s výletem ke Cliffs of Moher třeba...Edinborough je taky dobrej, Glasgow nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Díky za další tipy. Zapomněl jsem napsat, že by to mělo bejt na prodloužený víkend, ideálně s dostupným spojením (Easy jet a spol.). Zatím asi vede ten Edinburgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 Kamarad se ted vratil z Malediv a prej strasny...vsude samy zahaleny. Pry se to neda srovnavat s rokem 2009 kdy tam byli naposledy. Za chvilku nebude kam cestovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 ja tam letim v zime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 (upraveno) Chudak kamarad, to muselo bejt fakt strasny. Jeste ze to stacil napsat, nez ho umucili. Upraveno 4. května 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2016 @Micey: ja myslim ze ho ani mucit nemuseli, stacil jen ten strasnej pohled na ne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 V červenci Rokytnice, manželka a první koloběžka, kterou snad nerozšlápnu. To se bude keškařit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ženě zbyly nějaký peníze a chce je utratit právě za Maledivy. Zeptej se prosím kamaráda na podrobnosti, než vysolíme mraky peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 ja vybral todle, tak su zvedavej, https://cs.hotels.com/ho324080/the-sun-siyam-iru-fushi-iru-fushi-maledivy/ 2013 sem byl tady a supr https://cs.hotels.com/ho371930/royal-island-resort-and-spa-ostrov-horubadhoo-maledivy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 2013 sem byl tady a supr https://cs.hotels.com/ho371930/royal-island-resort-and-spa-ostrov-horubadhoo-maledivy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2016 Zajímavá služba, určitě by to stálo za zvážení https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=HbyfId74z_Y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 Pánové, ona to sice neni dovolená, ale nevim kam jinam to dát.. Chtěl bych teď na začátku června vytáhnout manželku na takovej nějakej půlden plus noc někam do romantickýho hotýlku s wellness (teda, stačí sauna a výřivka, masáže a podobně nám netřeba), ideálně střední Čechy. Po roce starání se o mimino si to skoro zaslouží, vyspat se:) Víceméně ideál by bylo něco takovýho - http://www.chateaumcely.cz/balicky/all-inclusive-balicek, ale přes deset na noc za to fakt dávat nechci. Ani to nepotřebuju jako nějakej balíček, večeři už si umíme koupit sami. Já normálně umim hledat ubytování docela dobře, ale takhle jsem nějakej bezradnej:) Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se