Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Kam k mori s dvema svisti 3,5 a 5 ? Poradte prosim.

K mori chci spis ja se zenou, ale kluci predpokladam vic oceni nejake bazeny a skluzavky. Na plazi je asi vic bude zajimat staveni hradu nez ta slana voda, co stipe v ocich :-D

Kanary, Italie, Spanelsko, Portugalsko ???

Termin cerven.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Permon Fajn Wellness, ale okolo skapal pes. Hotel Slovan v Tatr.Lomnici..je zamerany presne na tak male deti. Bazen, detske kutiky, prebalovaci pult. Zdarma palice na Treking, krosna na decka....

Bar velmi dobre vybaveny najma RUM....

Grand hotel Permon Podbanské

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

Požádám o radu. Byl jsem několikrát v Londýně a vždy se mi tam líbilo. Nicméně v rámci Anglie, resp. GB jsem zatím zcela bez zkušeností. Takže co byste doporučili? Mají cenu nějaký "menší" anglický města? Dále mám v hledáčku mj. Dublin či Glasgow. Díky za tipy.

Odkaz ke komentáři

Požádám o radu. Byl jsem několikrát v Londýně a vždy se mi tam líbilo. Nicméně v rámci Anglie, resp. GB jsem zatím zcela bez zkušeností. Takže co byste doporučili? Mají cenu nějaký "menší" anglický města? Dále mám v hledáčku mj. Dublin či Glasgow. Díky za tipy.

Jed do Cornwallu :-D

Me se libilo v Brightonu, hlavne protoze tam maji more. Byl jsem jeste v Dublinu a Edinburghu a osobne do Dublinu bych se nevracel. Nic tam v podstate neni ... Edinburgh se mi libil vyrazne vic, maji tam napriklad Lochnessku a dalsi jezera

Odkaz ke komentáři

Jed do Cornwallu :-D

Me se libilo v Brightonu, hlavne protoze tam maji more. Byl jsem jeste v Dublinu a Edinburghu a osobne do Dublinu bych se nevracel. Nic tam v podstate neni ... Edinburgh se mi libil vyrazne vic, maji tam napriklad Lochnessku a dalsi jezera

Jo díky, ten Edinburgh vypadá dobře, na ten jsem předtím zapomněl. Navíc je tam dobrý spojení.

Odkaz ke komentáři

Klidně zajeď - Cambridge, Norwich, Cartenbury, Bristol, Bath...

Dublin je fajn, spoj to s výletem ke Cliffs of Moher třeba...Edinborough je taky dobrej, Glasgow nic moc.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pánové, ona to sice neni dovolená, ale nevim kam jinam to dát.. Chtěl bych teď na začátku června vytáhnout manželku na takovej nějakej půlden plus noc někam do romantickýho hotýlku s wellness (teda, stačí sauna a výřivka, masáže a podobně nám netřeba), ideálně střední Čechy. Po roce starání se o mimino si to skoro zaslouží, vyspat se:) Víceméně ideál by bylo něco takovýho - http://www.chateaumcely.cz/balicky/all-inclusive-balicek, ale přes deset na noc za to fakt dávat nechci. Ani to nepotřebuju jako nějakej balíček, večeři už si umíme koupit sami. Já normálně umim hledat ubytování docela dobře, ale takhle jsem nějakej bezradnej:)

Dík.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...