Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Nebyl jste někdo s děckem na Mallorce? Mě právě přišla nabídka od Fischera All Inclusive za příjemný prašule, nějáké letovisko S?Illot. Příští rok mám celkem nabito, ale Fischer se trefil přesně do termínu, kdy by to šlo a navíc poslal zájezd ideálně sestavený pro rodinu s děckem, jak se to ty parchanti domáknou co člověk zrovna plánuje? :lol2: Chtěl bych tam také zapůjčit auto a trochu to tam poznávat" Nic o tady tom ostrůvku nevím, nikdy jsem se o něj nezajímal, možná proto mě to i oslovilo, takže každá rada vzácná a předem děkuji za postřehy :notworthy: Byl by to zároveň pěknej dárek malýmu pod stromeček si myslím :newyear:Jo a to hlavní, malýmu budou dva roky, tak hlavně jestli tam taky něco nehrozí, ale to asi né, když jsem koukal na jeho lokalitu.

Já byl letos, s přítelkyní... v El Arenal. Jinak s autem tam není žádný problém, my měli půjčenou Corsu za tuším 25 euro na den. Při odevzdání vrátiš tolik nádrže, kolik si dostal, ta naše Corsa moc nežrala, takže ideální autíčko. Jinak většinou delegáti maj známí v půjčovnách, takže ti to domluví, ovšem maj tam taky nějakou provizi, takže není špatný si zajít do nějaký půjčovny a vystačís si s úplnejma základama Aj, nebo Nj, takže bez obav...Jinak ostrov se dá projet za 2-3 dny (nejzajímavější místa)... Pokud budeš chtít dostat tipy a nějaký fotky, není problém!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja byl loni, tyden jsme bydleli zde http://www.expedia.com/Koh-Samui-Hotels-Lazy-Days-Samui-Beach-Resort.h4486162.Hotel-Information?rm1=a2&hwrqCacheKey=0617eb92-b755-453b-94c6-fb314b99f0a0HWRQ&hashTag=roomsAndRates&c=3d006b4f-55ed-4182-885f-b3889b7906a9&rfrr=-5517& a muzu doporucit, fakt pekny, pak jsme se jeste na par dni presunuli jinam, ale to bylo o neco horsi.

Byl jste někdo z v Thajsku na ostrově Koh Samui ? Přivítal bych nějaké typy na ubytování, na Booking.com je jich taková spousta, že osobní zkušenost by se hodila :)

Odkaz ke komentáři

Děkuju, alu už mají v termínu, kdy chceme letět full :( 

Odkaz ke komentáři

Na kapverdy bacha, byl jsem tam minuly rok pred vanoci a na koupacku nic moc. Silene tam fouka, jezdi se tam serfovat. Voda je hodne studena a plna serfaru. Hotely sou stary a vybydleny, za ty prachy to fakt nestoji. Neni tam moc co delat, jsou to ostrovy domorodcu :) za podobny prachy se daj sehnat slusny emiraty, tam je lip ;)

Odkaz ke komentáři

Kam na jaře za exotikou? Chceme se ženou letět tak na přelomu březen/duben, vyhledáváme spíše klid a válení se na pláži, případně na den dva půjčit auto/motorku a projet ostrov. Žádné diskotéky, centra měst, lidi. Má představa je nějaký bungalow na pláži, v poledne vylézt z postele, najíst se mořských potvor či jiného lokálního jídla a vyvalit se na pláž. Z aktivit tak možná šnorchlování u břehu a vodní skútr... :) Ve Four Seasons bydlet nepotřebujeme, ale bez klimatizace a hezké čisté koupelny se neobejdeme.

Zatím zvažuji Bali nebo Koh Samui, ten tip na ubytování od blackheada vypadá tak nějak podle našich představ, ale rád si nechám doporučit i jiné destinace, jelikož v těchto oblastech jsem nikdy nebyl a jsem absolutně bez zkušeností. Díky moc.

Odkaz ke komentáři

Kam na jaře za exotikou? Chceme se ženou letět tak na přelomu březen/duben, vyhledáváme spíše klid a válení se na pláži, případně na den dva půjčit auto/motorku a projet ostrov. Žádné diskotéky, centra měst, lidi. Má představa je nějaký bungalow na pláži, v poledne vylézt z postele, najíst se mořských potvor či jiného lokálního jídla a vyvalit se na pláž. Z aktivit tak možná šnorchlování u břehu a vodní skútr... :) Ve Four Seasons bydlet nepotřebujeme, ale bez klimatizace a hezké čisté koupelny se neobejdeme.

Zatím zvažuji Bali nebo Koh Samui, ten tip na ubytování od blackheada vypadá tak nějak podle našich představ, ale rád si nechám doporučit i jiné destinace, jelikož v těchto oblastech jsem nikdy nebyl a jsem absolutně bez zkušeností. Díky moc.

Já ti pak napíšu jaké to na KohSamui bylo :) ... jinak na to co hledáš je fajn BoraBora, kde jsem byl vloni :)

Upraveno uživatelem Jarett
Odkaz ke komentáři

Trochu odbočím" Jaká zavazadla pro Vaše cesty používáte? Já jsem byl do teď závislý na baťohu, ale rodinu tam nezabalím, tak jsem objednal sadu kufrů, a byl jsem překavenej, že je to docela levná záležitost, jen doufám, že jsem nekoupil nějákou sračku.. :tongue_ss:  Doporučil mi je kámoš, že je má asi dva roky, je docela často na cestách a v pohodě prej, za čtyři litry, nekup to :eek:  Já jsem chtěl švýcary, ale 30 litrů bylo zase docela dost i na mě :oneeyed02:  Malýho ty levńasi bavěj, doufám, že budou makat, vůbec se tady v tom neorientuji, zlatej bágl...

http://www.mall.cz/sady-kufru/unicorn-sada-t-360-3?param1=SILVER

post-364-0-75101200-1387571229_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja z levnych zavazadel uz vyrost. Stalo me to hodne nervu, sprostych slov a vyhozenych penez. Je to sracka. Vyhodil jsi ctyri litry. Kufr za trinactset je kufr na jedno, maximalne dve pouziti. Davam jim tedy tak dva lety, nez je na pasu najdes bez drzadla a dvou kolecek. Jses velkej chlap, nebududem si nic nalhavat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...