Hasňa Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Ne, ale neco musim vymyslet na leto se ctyrletym klukem, tak sbiram napady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Co třeba semhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 30. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2013 Josef01-no ja myslim,ze ctyrletej kluk bude jasat nadsenim 20 hodin v letadle:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Nebyl jste někdo s děckem na Mallorce? Mě právě přišla nabídka od Fischera All Inclusive za příjemný prašule, nějáké letovisko S?Illot. Příští rok mám celkem nabito, ale Fischer se trefil přesně do termínu, kdy by to šlo a navíc poslal zájezd ideálně sestavený pro rodinu s děckem, jak se to ty parchanti domáknou co člověk zrovna plánuje? Chtěl bych tam také zapůjčit auto a trochu to tam poznávat" Nic o tady tom ostrůvku nevím, nikdy jsem se o něj nezajímal, možná proto mě to i oslovilo, takže každá rada vzácná a předem děkuji za postřehy Byl by to zároveň pěknej dárek malýmu pod stromeček si myslím :newyear:Jo a to hlavní, malýmu budou dva roky, tak hlavně jestli tam taky něco nehrozí, ale to asi né, když jsem koukal na jeho lokalitu.Já byl letos, s přítelkyní... v El Arenal. Jinak s autem tam není žádný problém, my měli půjčenou Corsu za tuším 25 euro na den. Při odevzdání vrátiš tolik nádrže, kolik si dostal, ta naše Corsa moc nežrala, takže ideální autíčko. Jinak většinou delegáti maj známí v půjčovnách, takže ti to domluví, ovšem maj tam taky nějakou provizi, takže není špatný si zajít do nějaký půjčovny a vystačís si s úplnejma základama Aj, nebo Nj, takže bez obav...Jinak ostrov se dá projet za 2-3 dny (nejzajímavější místa)... Pokud budeš chtít dostat tipy a nějaký fotky, není problém! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Byl jste někdo z v Thajsku na ostrově Koh Samui ? Přivítal bych nějaké typy na ubytování, na Booking.com je jich taková spousta, že osobní zkušenost by se hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Ja byl loni, tyden jsme bydleli zde http://www.expedia.com/Koh-Samui-Hotels-Lazy-Days-Samui-Beach-Resort.h4486162.Hotel-Information?rm1=a2&hwrqCacheKey=0617eb92-b755-453b-94c6-fb314b99f0a0HWRQ&hashTag=roomsAndRates&c=3d006b4f-55ed-4182-885f-b3889b7906a9&rfrr=-5517& a muzu doporucit, fakt pekny, pak jsme se jeste na par dni presunuli jinam, ale to bylo o neco horsi.Byl jste někdo z v Thajsku na ostrově Koh Samui ? Přivítal bych nějaké typy na ubytování, na Booking.com je jich taková spousta, že osobní zkušenost by se hodila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Ja byl loni, tyden jsme bydleli zde http://www.expedia.com/Koh-Samui-Hotels-Lazy-Days-Samui-Beach-Resort.h4486162.Hotel-Information?rm1=a2&hwrqCacheKey=0617eb92-b755-453b-94c6-fb314b99f0a0HWRQ&hashTag=roomsAndRates&c=3d006b4f-55ed-4182-885f-b3889b7906a9&rfrr=-5517& a muzu doporucit, fakt pekny, pak jsme se jeste na par dni presunuli jinam, ale to bylo o neco horsi.Děkuju, alu už mají v termínu, kdy chceme letět full Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 Chlapi: co Kapverdské ostrovy? Koukal jsem že se dá počkat na last a koupit to okolo 25 tisic na deset dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvejkr Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 Na kapverdy bacha, byl jsem tam minuly rok pred vanoci a na koupacku nic moc. Silene tam fouka, jezdi se tam serfovat. Voda je hodne studena a plna serfaru. Hotely sou stary a vybydleny, za ty prachy to fakt nestoji. Neni tam moc co delat, jsou to ostrovy domorodcu za podobny prachy se daj sehnat slusny emiraty, tam je lip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2013 zeptej se zrna, tez z toho nebyl uplne na vetvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Kam na jaře za exotikou? Chceme se ženou letět tak na přelomu březen/duben, vyhledáváme spíše klid a válení se na pláži, případně na den dva půjčit auto/motorku a projet ostrov. Žádné diskotéky, centra měst, lidi. Má představa je nějaký bungalow na pláži, v poledne vylézt z postele, najíst se mořských potvor či jiného lokálního jídla a vyvalit se na pláž. Z aktivit tak možná šnorchlování u břehu a vodní skútr... Ve Four Seasons bydlet nepotřebujeme, ale bez klimatizace a hezké čisté koupelny se neobejdeme. Zatím zvažuji Bali nebo Koh Samui, ten tip na ubytování od blackheada vypadá tak nějak podle našich představ, ale rád si nechám doporučit i jiné destinace, jelikož v těchto oblastech jsem nikdy nebyl a jsem absolutně bez zkušeností. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 (upraveno) Kam na jaře za exotikou? Chceme se ženou letět tak na přelomu březen/duben, vyhledáváme spíše klid a válení se na pláži, případně na den dva půjčit auto/motorku a projet ostrov. Žádné diskotéky, centra měst, lidi. Má představa je nějaký bungalow na pláži, v poledne vylézt z postele, najíst se mořských potvor či jiného lokálního jídla a vyvalit se na pláž. Z aktivit tak možná šnorchlování u břehu a vodní skútr... Ve Four Seasons bydlet nepotřebujeme, ale bez klimatizace a hezké čisté koupelny se neobejdeme. Zatím zvažuji Bali nebo Koh Samui, ten tip na ubytování od blackheada vypadá tak nějak podle našich představ, ale rád si nechám doporučit i jiné destinace, jelikož v těchto oblastech jsem nikdy nebyl a jsem absolutně bez zkušeností. Díky moc.Já ti pak napíšu jaké to na KohSamui bylo ... jinak na to co hledáš je fajn BoraBora, kde jsem byl vloni Upraveno 15. prosince 2013 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 m.n: mě láká strašně Senegal: http://hotel.invia.cz/senegal/-/royal-decameron-baobab/tour-826959/?id=50211316 Kolega byl nadšený a letěl z DE na last za cca 18 tisic osoba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Já ti pak napíšu jaké to na KohSamui bylo ... jinak na to co hledáš je fajn BoraBora, kde jsem byl vloni Tak Bora Bora, kde jen letenka je v ceně hezkých rolexek, je pro mě cenově mimo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 Tak Bora Bora, kde jen letenka je v ceně hezkých rolexek, je pro mě cenově mimo... Houby, musíš jen hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2013 ja ti na srazu poreferuju o maledivach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 sibirnaya, tak preju hezke pocasi.. a taky trochu zavidim - vyhnout se vanocnimu stresu je fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Byl jste někdo z v Thajsku na ostrově Koh Samui ? Přivítal bych nějaké typy na ubytování, na Booking.com je jich taková spousta, že osobní zkušenost by se hodila Zkus toto http://www.newstarresort.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Trochu odbočím" Jaká zavazadla pro Vaše cesty používáte? Já jsem byl do teď závislý na baťohu, ale rodinu tam nezabalím, tak jsem objednal sadu kufrů, a byl jsem překavenej, že je to docela levná záležitost, jen doufám, že jsem nekoupil nějákou sračku.. Doporučil mi je kámoš, že je má asi dva roky, je docela často na cestách a v pohodě prej, za čtyři litry, nekup to Já jsem chtěl švýcary, ale 30 litrů bylo zase docela dost i na mě Malýho ty levńasi bavěj, doufám, že budou makat, vůbec se tady v tom neorientuji, zlatej bágl...http://www.mall.cz/sady-kufru/unicorn-sada-t-360-3?param1=SILVER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Ja z levnych zavazadel uz vyrost. Stalo me to hodne nervu, sprostych slov a vyhozenych penez. Je to sracka. Vyhodil jsi ctyri litry. Kufr za trinactset je kufr na jedno, maximalne dve pouziti. Davam jim tedy tak dva lety, nez je na pasu najdes bez drzadla a dvou kolecek. Jses velkej chlap, nebududem si nic nalhavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se