Tomas_2002 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 hodně slabý, hodně.., sorry.. ty asi nemáš deti, vid? ale me je to vlastne uplne jedno. ne ty jsi nikdy nebyl tolerantni demokrat, možna jsi si to myslel, ale nikdy si jím nebyl.. Já s ním teda souhlasím. Jednou jsme letěli do MEX vedle rodiny s tak 12m dítětem co řvalo 16 hodin v kuse. To byl fakt zážitek. Teď máme 14m holčičku a plánuju koupit karavan a procestovat Čechy a okolí....
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 ty delší lety s uplne malejma detma sou blbost a s tim souhlasim, ale o tom u kolegy nebyla řec, ten to bral obecne a myslim, že by mu vadil i prelet z prahy do brna...:-)dnes už jsou takovy hotely, adults only, kam nemužou jezdit deti a tyhle lidi tam sou v klidku, ale žadna takova aerolinka zatim tohle nedela, ale mozna je duvod k zamysleni proč:-))
ivan_989 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Na slovensku je jeden adult friendly hotel a je tam super. Chceli byt adult only ale zatrhli im to. Vraj by to bolo protiustavne alebo v rozpore s chartou dacoho.
sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Vsak to stejny sme tu resili ted v tydnu, v cesku nemuzes met limit vekem..
lucid Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 (upraveno) odně slabý, hodně.., sorry.. ty asi nemáš deti, vid? ale me je to vlastne uplne jedno. ne ty jsi nikdy nebyl tolerantni demokrat, možna jsi si to myslel, ale nikdy si jím nebyl..Obávám se, že máš s tolerancí druhých větší problémy než já. Když je ti to jedno, pak vůbec nechápu proč reaguješ. Já jsem jen vyjádřil svůj názor, který ale nikomu nevnucuji.ty delší lety s uplne malejma detma sou blbost a s tim souhlasim, ale o tom u kolegy nebyla řec, ten to bral obecne a myslim, že by mu vadil i prelet z prahy do brna...:-)dnes už jsou takovy hotely, adults only, kam nemužou jezdit deti a tyhle lidi tam sou v klidku, ale žadna takova aerolinka zatim tohle nedela, ale mozna je duvod k zamysleni proč:-))Na interpretaci toho, co jsem napsal, si vystačím sám, nepotřebuji překladatele. Tady se snad někde předtím psalo o cestě s dětmi na dovolenou na lince Praha-Brno? Já se vyjadřoval k tomu, co tady padlo, tzn. k dlouhým letům de facto s kojenci a batolaty. Upraveno 26. října 2018 uživatelem lucid
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Obávám se, že máš s tolerancí druhých větší problémy než já. Když je ti to jedno, pak vůbec nechápu proč reaguješ. Já jsem jen vyjádřil svůj názor, který ale nikomu nevnucuji.Na interpretaci toho, co jsem napsal, si vystačím sám, nepotřebuji překladatele. Tady se snad někde předtím psalo o cestě s dětmi na dovolenou na lince Praha-Brno? Já se vyjadřoval k tomu, co tady padlo, tzn. k dlouhým letům de facto s kojenci a batolaty.hele nechci se vubec kérovat,nemam to rad, ale nikde jsem se nezminil, že je me to jedno, když řve moje dite vedle lidi v hromadny doprave at už je to ero, bus bo metro, ale ver tomu, že těm lidem, kterejm to decko rve to urcite vetsinou jedno neni a citi se hur než ty lidi okolo, ale halt se to u toho decka neda nacasovat, naplanovat a tak se ty veci dejou.my v tomhle mame teda stesti, malej sedne a spi, teda zatim to tak vzdycky bylo a je taky dulezity treba naplanovat let aby to sedelo s tim kdy dite chodi spat, což se ale ne vzdy povede.
ivan_989 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Vsak to stejny sme tu resili ted v tydnu, v cesku nemuzes met limit vekem..No. Neviem jak to maju poriesene trebars v Mexiku. Tam som bol v ozajskom adult ONLY a dost sa to podobalo na raj.Hentym adult friendly u nas som navhoval nech su recepcne hore bez ze budu mat dovod na adult only rule ale nepresvedcil som ich. Pravdou je ze tych deti tam vela nebolo. Pocas 4 dni som videl asi 2.
African Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Me teda nasrala Lufthansa ve Frankfurtu, kdyz prvne boardovali rodiny s detma a pak az byz. A kdyz sem se ozval, co to ma znamenat, tak letuska na me, ze leti patnact deti. A to se mam jako posrat? Tohle nastesti u Emirates nehrozi Myslíš rodiny s dětmi z business class? V economy úplně běžná praxe. Mě to tedy případne divný, většinou nastupuji mezi posledními když už většina pasažérů sedí a pěkně v klidu.
sibirnaya Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 myslim tim, ze haranti s rodicama v eko predbehli pri boardingu nas chudaky v byzu
African Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 myslim tim, ze haranti s rodicama v eko predbehli pri boardingu nas chudaky v byzu Aha, já myslel že s námi sockami vůbec nepřijdete do kontaktu :-) Za ty prachy....to bych byl taky naštvaný protože si sakra připlácíte. Jinak kluci, nedávno jsem dělal nějaké rezervace na dovolený 2019, a např. Čedok už po několikáté jsem zjistil, že rezervovat pouze nezávazně! Pokud to dáte závazně, zaplatíte celou cenu, pokud nezávazně, bude volat paní kousek před koncem vypršení nezávazné rezervace, která vám nabídne slevu za dokončení rezervace. V mém případě to dělá příjemné čtyři tisíce :-)
Tomas_2002 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 halt se to u toho decka neda nacasovat, naplanovat a tak se ty veci dejou. Ale dá. My třeba měli období, kdy jsme nemohli chodit do restaurace, protože jsme věděli, že malá bude řvát. Nebo respektive jsme tam chodit mohli, ale nechtěli.
tikzot Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 ja mluvil o tom, ze kdyz detem nevadi normalne letani nebo chozeni do restaurace ze se to proste obcas muze stat i tak, z restaurace v pohode odejdes, ale z letadla už ne:-)
DavidLC Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Vsak to stejny sme tu resili ted v tydnu, v cesku nemuzes met limit vekem..Tak na swingers party a podobně asi jo, ne
Murphy97 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Sry, pokud si někdo jede na dovolenou ve svým, tak ať mu dítě v autě blije a řve do zblbnutí, jeho věc, ale pokud to dělá v letadle, tak bych rodiče pěkně nakopal... Pochopil bych ještě, pokud někdo malá děcka bere např. kvůli práci, ale na dovolenou? Děti za to nemůžou, ale rodiče v tomto případě nejsou nic jiného než bezohledný dobytek, který kašle na ostatní. A to jsem býval dříve tolerantní demokrat Tady posledni dobou na debila fakt nenarazis. Ale na demokrata jo. A pro uplnost - mam uz dospele deti.
laskajefajn Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Odesláno 26. října 2018 Dnes severni čast ostrova a perfektni výlet na ctyrkolkach. Fakt zážitek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Lásko,maličko jsem ti to pootočil ,abych nemusel vyvracet hlavu . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Dekuju prdelko moje krásna! to.viš...na mobilu a po nekolika jejich mistnich panaku..no naročné probuzeni
African Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 Krásný to máš lásko, hlavně to počasí které ti teď právě těžce závidím, klepu totiž pěknou kosu, ale jinak fajn :-)Bobi, proč ti láska říká prdelko voňavá? :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Odesláno 27. října 2018 To snad aby ses zeptal jeho,woe .Kde to v tom psím počasí couráš?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se