odjinud Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Za sebe doporučuji Řecko. Už pár let jezdíme jen tam (no, je fakt, že částečně proto, že přítelkyně nemá pas... :-)Byl jsem: Thasos, Samos, Skiathos, 2x Kréta, Corfu. Výhody: levný zájezd, nízké ceny v místě, všichni mluví anglicky, bezpečno, garantované prima klima. Čili bych šel do klasicky "válecího" zájezdu a pak si tam půjčil na pár dní auto (od 35 EUR/den) a objedeš vše. Půjčování auta je tam snad ještě lehčí než u nás. Musíš ovšem zvolit nejen vhodný ostrov, ale i v rámci něj vhodnou lokalitu. Kluci, vim že už to tu bylo tak stopadesátkrát, ale moc jsem toho za poslední léta soukromě za hranice neprocestoval(i) a tak bych poprosil o doporučení pro 4-hlavé stádo (2 dospělý, syn 4, dcera 0,5 - teď).Nejsem moc ?plážově-válecí? typ, proto bych ocenil něco (resort), kde by bylo i jiné vyžití ? aquapark, apod. abych mohl s děckama zablbnout. Raději spíš něco klidnějšího dál od města/centra. Když budem chtít, na výlet si tam zajedem. Termínově na přelomu léta - srpen/září, do té doby budu v práci asi i spát.Jiné požadavky ani nvm. Jak jsem psal, naposled jsme byli 8let zpátky v Itálii Žena mluvila o Řecku. Mě by se líbily Kanáry... co si vybavuju, docela se tu chválily. Ale necháme si poradit.Budget bych rád udržel kolem 50-60k.
montemar Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) ja nedam dopustit na spanelsky destinace... vod kanaru po malorku.. s trochou namahy se da vzdycky vybrat pekny misto bez hlucnych hostu... edt.: marsa alam v unoru je hodne blbost? Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem montemar
Dokusan Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Z výše uvedeného Řecko z malýma děckama super, nejlépe asi Zakynthos kam jedeme letos. Krásný koupání, želvy, všude je to blízko, parádní jídlo. Mallorca jsme dělali s dvouletým prckem před pěti lety, docela na pohodu, letos jsem tam byl s kámošema na motorkách a vůbec se mi tam nelíbilo. Asi kvůli těm milionům Němců co to tam zabrali....Nemáš nejakej typ na ubytování na Zakynthosu?
Maxel Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 (upraveno) Nakonec sme vybrali todle - Kypr, Salamis Bay Conti. Nejni to na první pohled asi tak pěkný jako ty dva doporučený (Artemis, Noah?s Ark), zas je tam snad největší výběr restiků, barů, apod Aquapark included. Navíc se za celou bandu vlezu do pade (konec srpna), zbyde na pronájem auta a nějaké to vejletění. https://hotel.invia.cz/kypr/severni-kypr/salamis-bay-conti-resort/tour-1034396/?id=168467770#review678786 Upraveno 27. prosince 2018 uživatelem Maxel
nickolas Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2018 Cervenec, 11 dnu, 2 decka (9 a 5)... Takze to bude osvedceny Hvar, 14 dnu za pulku...
Tittus Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Pánové, než začnu hledat na webu, tak jsem si říkal, že je tady spousta zkušených cestovatelů. Chceme se ženou v druhé půlce února nebo začátkem března někam do tepla. Prostě taková trochu romantika pro dva bez návalu turistů a bez dětí, nic rodinného s animátory. Nejsme žádní sportovci, spíš si chceme užít klid, exotiku, pláž, dobré jídlo a trošku nějaké ty výlety po okolí. Tak asi na týden, deset dní. Samozřejmě nás napadly klasické destinace - Karibik, Panama, Seychelly, Bora Bora apod. Ale myslel jsem, jestli nemáte nějaký pěkný tip s osobní zkušeností, nejlíp klidně přímo na nějaké konkrétní ubytování, kde jste byli spokojení. Jsme trochu náročnější, nechceme apartmán, kde si budeme sami vařit. Cena sice není úplně rozhodující, ale zase aby to nestálo jako nový auto. Já tyhle pobyty moc nepodnikám, spíš cestuju poznávačky s častým přemisťováním. Takže nevím...
dawe009 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 (upraveno) Hlas pro Seychely. Byl jsem pár let zpátky v prosinci dva tejdny tady a byl jsem velmi spokojen. Malý ostrov, na něm jediný resort, je tam všechno, co potřebuješ ke štěstí..prázdný bílý pláže, ubytování v soukromí bungalovu, super servis, skvělé jidlo, dobré pití..pro relax dokonalý. https://mauritius-seychelles.co.za/hotels/beachcomber-sainte-anne-resort-spa/ Upraveno 11. ledna 2019 uživatelem dawe009
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Byl sem Mru, Sez i Mle a zatim vitezi u me Mle. Tam uz sem byl trikrat. Sice nuda, ale nadhera.
Frostie Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 MRU s možností výletů by mohl uspokojit. MLE jsou jen o relaxu bez moc výletů
Tittus Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 dawe009: to vypadá pěkně, ale jsou plně obsazení, holt to chci na poslední chvíli... MRU a MLE připadají v úvahu...
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Sun Siam Iru Fushi, jedna z levnejsich petihvezd. My letos Bali.
sch7 Odesláno 11. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2019 Já letim 28 únor Oman. Tak taky možnost.
dawe009 Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Oman mě osobně hodně zklamal. Ale nebyl jsem tam na pláži, ale ?on the road? s offroadem. Maroko proti tomu bylo daleko zazivnejsi. To bych jel raději do JAR, tam mi to přijde jako super kombinace všeho, pohoda, tam se mi líbilo podstatně víc. Ale je to samozřejmě individuální a záleží kam člověk přesně jede a co tam chce dělat. Poválet se dá i v Dubai a je tam člověk s emirates za 6 hodin..
Tittus Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2019 Sun Siam Iru Fushi, jedna z levnejsich petihvezd. My letos Bali. Díky za tip, já myslím, že to by mohlo být ono.
Bells Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Normálně rady na dovolenou nepotřebuju, ale jsem nějak v koncích...nenapadá náhodou někoho, kam vyrazit na dovolenou ala road trip, tedy neustále střídat místa třeba ob den a projet co půjde?Mám i pár kritérií, kterými mi samotnému spoustu destinací vypadlo...mělo by to být v termínu srpen-září, délka 14 a více dní (nevím kolik vyjde), kombinace moře + něco vidět, jelikož bude vše na vlastní pěst, tak relativně bezpečná destinace a tím nemyslím bezpečná v resortu, ale venku.Když vezmu země, tak USA a okolí je pěkně napálené, kolem Afriky zase není zrovna dvakrát moc bezpečno, AUS jsem byl a nechce se mi letět přes půl země, Asie...je mi jasné, že tu mi x lidí předhodí, protože přesně ta svádí k tomu tam cestovat a stojí to prd, ale já tu Asii moc nemusím, takže je to spíš jedna ze vzdálených možností. Přemýšlel jsem i přímo o Bali, ale doprava je tam šílená, poměrně dost i bordel, během našeho léta je tam nacpáno Australany, protože u nich je v tu dobu +- nejhůř, taky je to brutálně daleko. Pak mi zbývá ještě něco v Evropě, ale co, když chci moře i čumendu. Itálii mám rád na hory, jinak mě neláká, Španělsko pevnina je o ničem, Portugalsko napálené cenově, severské země jsou passé, chci teplo, fakt nevím.
Micey Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Já tam v životě nebyl, ale pár mejch známejch přísahá v tomhle módu na Albánii a Makedonii.. Po cestě Slovinsko a Srbsko prej taky dobrý. S dětma bych tam asi nejel, ale jen tak s pár lidma bych osobně nejradši tam.. když bych nechtěl utrácet za západ US. Asie mě taky moc neláká.
shaggy Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Rumunsko, Bulharsko, Srbsko - hory aj more, mesta aj dediny, luxus aj bieda...
Tom4 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Už jsem jel takhle road trip Dánsko - Holandsko - Belgie - Francie - Švýcarsko - Rakouskopřed pár lety a spokojenej. Žádnej stres, přespím kde chci, bez itineráře.Jen jsme si určili že chceme vidět pár věcí - samozřejmě že u mě je to ohledně jídla, takžepo herinkách na kakao a čokoládu, sýr a víno, hořčici a zase čokoláda, na sachr do Vídněa tak Moc hezký výlet, na základě toho jedem letos zase, tentokrát to bude s ohledem napřání dítěte (moře) trochu ovlivněné a víc po pobřežíSlovinsko - Itálie - Monako - Francie - Španělsko - zpět Francie nahoru k Bordeaux - Švýcarsko (Ženeva) -Mont Blanc - a někudy zpět domů. Ohledně jídla je to jasný, to se těším jak malej Jarda.Východní část Evropy si necháváme jako part III až bude dítko o něco větší, když jsem viděl Romanovo I. fotkytak jsem jenom tiše záviděl.
Lion Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Kámoš loni básnil o Gruzii, ale ta Albánie a Makedonie taky nezní špatně.
Prochy68 Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2019 Rumunsko, Bulharsko, Srbsko - hory aj more, mesta aj dediny, luxus aj bieda...Souhlas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se