Daemonultimate Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 (upraveno) Snad tu ještě nejsou (čemuž bych se divil,ale vyhledavač nevyhledal)Tag Heuer Formula 1docela slušný chrona slušných technických parametrů,cenově v relativním dosahu.http://www.tagheuer.com/int-en/home#/int-en-luxury-watches-formula-1-calibre-16automatic-chronograph44-mm-anthracite-sunray-effect-ceramic-bracelet-cau2011-ba0873 Upraveno 6. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 fakt jsou moc pěkný i ve skutečnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 No ja se toho nazivo trochu obavam. Ty fotky jsou krute retusovany a vyumelkovany. Nazivo to podle me zadna hitparada nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 6. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2013 No ja se toho nazivo trochu obavam. Ty fotky jsou krute retusovany a vyumelkovany. Nazivo to podle me zadna hitparada nebude.jisteze je to věc vkusu kazdeho jednotlivce ale mě zaujaly. Oproti ostatním TAGum fakt hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Jsou to jediný Tagy,který bych na ruce opravdu mohl,taky tam byly ,ale jen chvilenku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 jisteze je to věc vkusu kazdeho jednotlivce ale mě zaujaly. Oproti ostatním TAGum fakt hezky.No to ze te zaujaly a to ze jsou strasne vyretusovany a vymazleny na fotkach jsou ale dve rozdilne veci. Me taky zaujaly, jen rikam, ze ten rozdil nazivo bude markantni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) No to ze te zaujaly a to ze jsou strasne vyretusovany a vymazleny na fotkach jsou ale dve rozdilne veci. Me taky zaujaly, jen rikam, ze ten rozdil nazivo bude markantni.Je to věc vkusu,ty vyretušovaný fotky zdaleka neukazujou to jak vypadaj,neříkám,že se budou líbit každému,jen se mi jeví jako velmi povedená konkurence k ostatním modelům značky.Ne náhodou jsme byli společně s Hakym na toulkách Prahou a oba jsme si je uměli představit na ruce,cena byla kolem 72 tisíc.Celkově vůbec nepůsobí šedivě a nudně a ta červená dává perfektní adrenalinovej nádech.Ani jeden z nás nejsme vhodným typem pro tyhle hodinky,chybí jim alespon maličkej toolovej nádech,ostatně nejsou to diversky,docela bych rád uvítal,až je někde potkáš , tvůj názor,tyhle fotky bych už snad ani jako fotky nenazýval spíš obrázek,zatím se mi nepodařilo nic lepšího najít,škoda,že jsem je nevyfotil.Ve skutečnosti jsou opravdu úpně jiné. Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 V poradku, rozumim. Jen chci videt zive foto, pak se uvidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. srpna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ještě dodám,že řada Formula 1 začala roku 1986 a doposud všechny modely byly quartzové,tento je první automatický s kalibrem 16,který známe příkladně z Carrery.A nikde žádný živý fotky,ani zahraniční fora či blogy nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Ve skutečnosti jsou opravdu úpně jiné.... tak snad jo. Tyhle jsem nazivo jeste nevidel. I kdyz novejsi formule od Tagu vypadaji na obrazcich pekne, ale v realu docela nic moc oproti starsim F1. Preci jen stara dobra "brutalni" luneta mi nejak sedne vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Nádherny Tagy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 moc pekne....a v sede rozhodne vic nez v oranzove.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 a cervene prvky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Oranž jsem ještě v ruce neměl,mně tyhle pestrý ptáci moc neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2014 Unikátní přístup - transformovat quartzky do mechaniky, to snad zatím dělal jen prim tak 2005 :D Tak ale carrerrrrrry jsou porád přeci jen mnohem lepší, a podle mne i quartz formulky. Je ovšem třeba ocenit správné ( a tedy málo vídané) použití červené barvy - až na tu korunku. Ta oranž verze už je čistej binec, co se týče nasazení barev, ovšem kdyby byla quartz, seděla by mi snad lépe. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasss Odesláno 18. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2016 super kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se