Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny , známý si chce koupit citizeny, ale neví kterou barvu? Líbí se mu obě, tak bych chtěl vědět i váš názor. Nemá založený účet, proto píši já. Díky moc

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Myslím, že ti většina lidí řekne modrou. Černá je nudnější, ale mě modrá barva brzo přestal bavit.  V černé to budou víc univerzály a ne letní volnočasovky. Možná sem dej jinou fotku. Casio umí krásnou "modročernou hlubokou" a spolu s plastickýma indexama je to k zamyšlení. Ale já su konzerva- černá je černá.

Odesláno

Za mě černý, prostě je to decentnější, uhlazenější a použití hodinek je univerzálnější.

Odesláno

Já myslím, že záleží na tom, jestli to budou jediné hodinky na každodenní nošení. Pokud ano, přiklonil bych se také k černé barvě, je konzervativnější a neokouká se. Pokud je bude střídat a tyhle budou spíš na letní období, šel bych určitě do modré. Ale já osobně bych šel v případě těchto hodinek do modré a to si myslím, že jsem dost konzervativní.

Odesláno

Chtělo by, aby je viděl na živo a venku. Např. modrá u Blue Mako nebo u některých Seiko těm hodinkám dává úplně jiný koule. Modré bych se rozhodně nebál.

Návštěvník kupec
Odesláno

On sa musí sám rozhodnúť akú farbu, čo chceš aby sme mi rozhodli o jeho hodinkách?...... :tired:

• po 2 týdnech...
Odesláno

já myslím černý, ty se hodí ke všemu, ale i modrý jsou hezký :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...