Hron21 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Zdravím všechny , známý si chce koupit citizeny, ale neví kterou barvu? Líbí se mu obě, tak bych chtěl vědět i váš názor. Nemá založený účet, proto píši já. Díky moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radimk Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Myslím, že ti většina lidí řekne modrou. Černá je nudnější, ale mě modrá barva brzo přestal bavit. V černé to budou víc univerzály a ne letní volnočasovky. Možná sem dej jinou fotku. Casio umí krásnou "modročernou hlubokou" a spolu s plastickýma indexama je to k zamyšlení. Ale já su konzerva- černá je černá.
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Za mě černý, prostě je to decentnější, uhlazenější a použití hodinek je univerzálnější.
karel hb Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Já myslím, že záleží na tom, jestli to budou jediné hodinky na každodenní nošení. Pokud ano, přiklonil bych se také k černé barvě, je konzervativnější a neokouká se. Pokud je bude střídat a tyhle budou spíš na letní období, šel bych určitě do modré. Ale já osobně bych šel v případě těchto hodinek do modré a to si myslím, že jsem dost konzervativní.
lucid Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Chtělo by, aby je viděl na živo a venku. Např. modrá u Blue Mako nebo u některých Seiko těm hodinkám dává úplně jiný koule. Modré bych se rozhodně nebál.
People Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Ved ta modra, je ako oci princezny Seherezady. Cierne ja farba zas ineho otvoru. Vyber si sam kam sa budes radsej pozerat.
Návštěvník kupec Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 On sa musí sám rozhodnúť akú farbu, čo chceš aby sme mi rozhodli o jeho hodinkách?......
gougy Odesláno 13. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 jestli nosí víc jeansy, než černé kalhoty, je to jasné...
Hron21 Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hron21 Odesláno 13. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 13. srpna 2013 M Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivko9 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 já myslím černý, ty se hodí ke všemu, ale i modrý jsou hezký
vraby Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 (upraveno) Kdybych já vybíral tenhle model hodinek šel bych do AS 2020 - 11H . Ta modrá mi moc nejde k pilot hodinkám. edit: nechal jsem se unést příspěvkem z 13.8. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. srpna 2013 uživatelem vraby
M-72 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2013 Určitě ty černé jsou víc univerzální. Modré se časem okoukají....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se