octaviakk007 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Neplánovane som si urobil radosť. Pôvodne som bol rozhodnutý ísť do nejakých potápok, ale z viacerých dôvodov som zatiaĺ nebol schopný zistiť, čo vlastne chcem. No a príležitosť robí zlodeja. Tak potápky zatiaľ musia počkať a od stredy mám na ruke Steinhart Marine chronometer II s arabskými číslami. Úvodný dojem je veľmi dobrý, kvalitne spracované hodinky, priehľad na zdobený Unitas, príjemný kožený remeň. Za relatívne málo peňazí veľa muziky. Manželka o nich zatiaľ nevie, preto prikladám iba foto mobilom. Neskôr sa ich pokúsim nafotiť trocha lepšie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Gratuluji k novemu kousku-u me boduji paradni korunkou a rucickama.
emef Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Manželka o nich zatiaľ nevie další hrdina. Každopádně jsou to moc pěkný hodinky. A po inspiraci Vitovejma Kemmnerama bych je dal na žraločí mesh
Daemonultimate Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 Dobrá akvizice gratuluju a at dlouho slouží.
saida Odesláno 17. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2013 I když poměrně konzervativní ,přeci velice pěkné. Když jsem měl ,,klasické období" tak jsem o nich uvažoval. Ten cifr je jak z porcelánu,pěkné.
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Moc pekne. Taky jsem je svého času měl, a daji se skvěle nosit jak k obleku tak k džinam. A ten mesh by jim fakt mohl sluset ;-)
Zelus Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 Jsou to naprosto famooozní watchky, moooc se mě líběj a taky o nich uvažuju jako o oblekovkách - a tím Meshem by vypadaly luxusně: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Zelus Odesláno 18. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 K origianálu origianál :-)http://www.chronoshop.cz/remeny-naramky/steinhart-nerezovy-naramek-mesh
octaviakk007 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 další hrdina. Každopádně jsou to moc pěkný hodinky. A po inspiraci Vitovejma Kemmnerama bych je dal na žraločí mesh Hrdina nie. Povedzme, že chcem mať momentálne doma kľud...
octaviakk007 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 Ďakujem. Vyzerá to, že budú u mňa dlhšie.Dobrá akvizice gratuluju a at dlouho slouží.
octaviakk007 Odesláno 19. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2013 O tom meshi budem silno premýšlať.K origianálu origianál :-)http://www.chronoshop.cz/remeny-naramky/steinhart-nerezovy-naramek-mesh
octaviakk007 Odesláno 24. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 No.768Je to limitka, nemají číslo 888?
octaviakk007 Odesláno 24. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. srpna 2013 Tak som urobil pár fotiek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Jsou moc pěkné a že manželka o nich neví? I hrdina si přeci někdy potřebuje odpočinout a mít klid, ne?
funf5 Odesláno 25. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2013 Pěkné fotky i hodinky, jen mě zaráží, proč mají na dýnku nápis "NAV. B - UHR II" to tam nasadili nějaké co zbylo z pilotek?
octaviakk007 Odesláno 26. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Pěkné fotky i hodinky, jen mě zaráží, proč mají na dýnku nápis "NAV. B - UHR II" to tam nasadili nějaké co zbylo z pilotek?Aj mna to prekvapilo. Ale asi je to tym, ze cele puzdro bude z pilotiek. Skusim to zistit.
funf5 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 Aj mna to prekvapilo. Ale asi je to tym, ze cele puzdro bude z pilotiek. Skusim to zistit. Tak to asi bude chybka u výrobce, Kubson má na stránkách u tvého modelu jiné dýnko... Zdroj fotky www.chronoshop.cz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Exiztence Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2013 To že pouzdra jsou úplně stejná byl jeden z důvodů kvůli kterým po regulérních B-Uhr šli tyto z "Wish Listu", ovšem co mě překvapuje je, že takto prohodily dýnka, určite to ale půjde vyměnit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se