Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

urcite som prehliadol tvoj nazor na Ball, neviem cenu, luneta je prilis masivna, ochrana korunky detto... vopred sa ospravedlnujem za nevhodny tip :D

no skusim narychlo kym na to nezabudnem...  :)

mna na nich velmi zaujal cifernik a rucicky...

96_ball_deepquest.jpg

Odesláno

myslíš Orisy za polovic? :whistling:

Sakra chlapi neserte mě, to jsem tady mohl nasázet těch tipů tisíc, za dvojnásobnou cenu:)

Odesláno (upraveno)

urcite som prehliadol tvoj nazor na Ball, neviem cenu, luneta je prilis masivna, ochrana korunky detto... vopred sa ospravedlnujem za nevhodny tip :D

no skusim narychlo kym na to nezabudnem...  :)

mna na nich velmi zaujal cifernik a rucicky...

J e to paráda že,ale o Ballech už jsme psali.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Sakra chlapi neserte mě, to jsem tady mohl nasázet těch tipů tisíc, za dvojnásobnou cenu:)

Divný,že nezafungovala cenzura řekněme nevhodných slov,jinak máš pravdu s cenou,opravdu je strop 40,jen u Doxy bych byl ochoten jít do vyjímky,nejen že jsou to slušný potápky,ale i trošku rarita.Ale zápas teprve začíná a uvidíme kdo vstoupí do pomyslného ringu v příštím kole.

Odesláno (upraveno)

Tak momentálně jsem nejnakloněnější k Doxe,Oris můžu koupit vždycky.Jak jsem zjistil u Doxy Sub si moc vybírat nebudu,spíš budu muset vzít co momentálně bude a bude to jetý.Ještě jsem nekontaktoval ofic. prodejce,tak nevím,jaká je eventuelní dostupnost.Kdybych si mohl vybírat vezmu pouze černý dial a to tedy některý z modelů Sharkhunter.Některé levnější kusy mají tištěný dial a indexy,některé je mají plastické.Na jednom z modelů je i tritium.Jaká by byla vaše volba v případě možnosti vybírat? Nebo máte ještě jiný návrh?

http://www.doxawatches.com/

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Jen tak mimochodem, ty s tritiem jsou titanove. Taky jsem si vzdycky myslel, ze plasticke indexy mely jenom 5000T a ty jsou uz vyprodane. Takze v momentalni nabidce jsou jen tistene indexy plus to tritium. Ale muzu se mylit, uz Doxy nejakou dobu nesleduju. Btw. tistene indexy jsou super a blize originalu.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

tistene indexy jsou super a blize originalu.<br />

Přesně,nejvíc koukám po 1200T Sharkhunter jako reedici roku 1969 (*),takže by to mělo i hlubší spojitost,taky ty ručičky jsou větší nářez,když už tak už.Ale právě tyhle jsem zatím nikde nenašel.

post-17935-0-21676100-1378040241_thumb.jpg

Odesláno

Co tvar pouzdra, nevadí?

Je velmi neobvyklé,bez něj by to nemělo ty správné grády,spíše historicky ukazuje na tvary hodinek vyráběné před čtyřiceti lety,na ruce jsem je nikdy neměl,takže vadí-nevadí nevim,další otázkou je velmi vypouklé dýnko.To jak jsou celkově strašný je pro mě přesně to,čím jsou přitažlivý.A hlavně,nestačí mít prachy,není to nic,pro co můžu jen tak zajít do hodinářství.

Odesláno

to znie tajomne... :) som zvedavy co nakoniec vyberies, good luck ;)

Takže moje cesta začíná opravdu nabírat směr Doxa Sub a jak už jsem zjistil,cesta to bude dlouhá a plná čekání na něco,co ani nemusí přijít.Jinak,jak jsi psal o tajemnosti,nic na tom není,každý hodinky je třeba alesponˇ v rámci možností osahat a když není přímo model který chceš,vezmeš za vdík i jiným modelem ze stejné stáje.Takže díky ochotě místních členů se rýsuje reálná možnost si osahat Doxy naživo.Budu velkým dlužníkem   :cheers:

Odesláno

Pětitisícovka už je i pěkně vymazlená,indexy,tah paráda.Ručičky více přidaly na eleganci a ubraly na tool vzhledu,ovšem k indexům sedí parádně.čím víc všechny modely zkoumám,tím víc zjištˇuji,že se mi líbí všechny,každý z nich má něco dosebe,dokonce i SUB 5000T Seaconqueror Sharkhunter Military Edition,které kupodivu nenaráží na mou neoblibu celočerného provedení.V tomhle případě mi neuniká jeho smysl.

post-17935-0-58921300-1378232317_thumb.jpg

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...