OndraPod Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Když japonci,tak němci a máme tu U1 v plný zbroji.a nebo Steinhart, coz jsou vlastne "Swiss made"
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 MM neee, mal som ich na ruke a na svoju velkost su moc vysoke, navyse netvoria s tahom "jeden celok". mne posobia disproporcne ako napr. R deepsea A U1 taky ne,protože z těch závor místo ručiček bych měl pořád pocit,že někde pojede vlak.
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Všimněte si spony,původně jsem myslel,že už se dokopali k dokonalosti,ale na tahu je pořád ještě klasická extenze.Určitě se tam jednou objeví,vzít je ted na gumě a s tahem počkat co přinese příští rok,taky řešení.A mrkněte z profilu na pouzdro,kde je ten papinˇák?Neni,zkosený je fakt maličko a o to líp seděj na ruce. Upraveno 12. září 2013 uživatelem Daemonultimate
OndraPod Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 A U1 taky ne,protože z těch závor místo ručiček bych měl pořád pocit,že někde pojede vlak.Kup so ty Orisky a mas klid Sice je to IMHO vrchol prumernosti, ale to proste vetsine lidi vyhovuje, takze proc ne, spatny urcite nejsou.
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Kup so ty Orisky a mas klid Sice je to IMHO vrchol prumernosti, ale to proste vetsine lidi vyhovuje, takze proc ne, spatny urcite nejsou.Vrchol průměrnosti v čem?V originálním tvaru pouzdra,nebo v originálním tahu (tak jako Doxa se nelíbí všem,ani Oris,jasně),nebo v dokonalejch indexech,dokonce i datumka má správnou polarizaci,nebo jsou průměrný u výběru lunety z keramiky nebo wolframu,či snad červeným rotorem,momentálně to na ukázku jak jsou průměrný asi stačí,ale mohl bych přihodit průměrnou ochranu korunky,kterou můžeš odšroubovat a prohodit za novou,ano,lumi,lumi to je průměrný.Takže průměrný rozhodně nejsou,jenom ten svůj nadprůměr moc nekřičej do světa.Nejsou to ani extra tool potápky a ani zrovna moc ne oblekovky.(takže maj koule a při tom zůstávají elegantní.)O dalších aspektech průměrnosti psát nebudu.Spíš to vidim jako TOP cestu v danym cenovym segmentu,která má o moc víc navrch,kde je konkurence s daleko vyšší cenovkou ale na Oris celkově ztrácí.Neříkám,že po tomhle shrnutí je poběžím hned kupovat,ale... Upraveno 12. září 2013 uživatelem Daemonultimate 2
misoo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 A U1 taky ne,protože z těch závor místo ručiček bych měl pořád pocit,že někde pojede vlak. tiez mam podobny pocit, rucicky su jediny showstopper inak vybornych hodiniek... isteho casu som nad nimi uvazoval, aj som bol pozriet nazivo, no tie rucicky, tie rucicky...
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 tiez mam podobny pocit, rucicky su jediny showstopper inak vybornych hodiniek... isteho casu som nad nimi uvazoval, aj som bol pozriet nazivo, no tie rucicky, tie rucicky...A to že s těmi materiály a povrchovými úpravami působí až komediantsky,či dětsky,to Ti nevadilo?mně ohromně.Proto chci zůstat u Swiss.
misoo Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 ee, ponorkovu ocel a jej tmavsiu farbu a drsnejsi povrch som videl ako plus...
haky73 Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Ale to je ciste subjektivni.Přesně tak. Je to subjektivní. Ja Honzovo názor sdílím taky. Mě v mem vlakne Orisy poplivali celkem slusne až jsem mel pocit ze ja a druha strana jsme koukali na jiné hodinky. Někomu dynko vyhovuje jinýmu ne. Někdo rad ochranu korunky jiný ne a tak to ma byt. Proste každy preferuje něco jiného.
marsimx Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Alda: V cem je Seiko mm300 konkretne lepsi, nez oris?
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Všimněte si spony..........................ta spona je super..... vlastně se mi líbí ty hodinky jako celek, teda kromě těch leštěných ploch na pouzdře i na sponě = to je prostě průser = spona bude za hodinu podrápaná počkej si na ty nový ML, cejtím v kostech, že to bude jednou ikona jako LLD
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 ta spona je super..... vlastně se mi líbí ty hodinky jako celek, teda kromě těch leštěných ploch na pouzdře i na sponě = to je prostě průser = spona bude za hodinu podrápaná počkej si na ty nový ML, cejtím v kostech, že to bude jednou ikona jako LLD Za čárou už jsou v prodeji ale podle info z Koscomu,tady to dlouho trvat nebude a cenovka po milém usměvu určitě taky spadne.Ale mně vadí ta vnitřní luneta.Sakra,připadám si jak v začarovanym kruhu.
McStinger Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Kup so ty Orisky a mas klid Sice je to IMHO vrchol prumernosti, ale to proste vetsine lidi vyhovuje, takze proc ne, spatny urcite nejsou. No, neviem, za priemerné by som sa ich neodvážil označiť. V reále sú to elegantné hodinky so sebe vlastným dizajnom a slušným pomerom cena/výkon. Aj verzia Maldives je podarená (a má plné dno ). Nemusia sa každému páčiť, samozrejme, rovnako ako mňa napríklad nezaujali U1, ktoré na fotkách vyzerajú špicovo a naživo je to taká šedá myš. IMHO
marsimx Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Pouzdro, kalibr, utesneni pouzdra, chod lunety, plus pro me mnohem hezci ciselnik, rucky. Celkove vic tool.Diky
Peta-Biker Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33413-seiko-marinemaster-professional-300m/page-3 Tady si počti.
marsimx Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 No, neviem, za priemerné by som sa ich neodvážil označiť. V reále sú to elegantné hodinky so sebe vlastným dizajnom a slušným pomerom cena/výkon. Aj verzia Maldives je podarená (a má plné dno ). Nemusia sa každému páčiť, samozrejme, rovnako ako mňa napríklad nezaujali U1, ktoré na fotkách vyzerajú špicovo a naživo je to taká šedá myš. IMHO Souhlas. Je to otazka vkusu a osobnich preferenci. Me se Oris také libi vice nez Seiko MM300 nebo U1. Pokud potapky od Sinn, tak U2 SDR na gume.
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/33413-seiko-marinemaster-professional-300m/page-3 Tady si počti.Mě to nechce nechat stáhnout,mám po čtení a při tom tak super ohlasy.Ha,na poslední stránce jsou ještě funkční,dík. Upraveno 12. září 2013 uživatelem Daemonultimate
Daemonultimate Odesláno 12. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2013 Takže zatim tři finalisté a pořád nic novýho,tanky z Německa a z Japonska vynechávám,do války nepůjdu, tak shrnu tentokrát negativa: Oris:leštěný plochy,průměrnost značky ML:vnitřní luneta(jenom další díra do pouzdra) Doxa:čína?,dovoz jen z USA,zpracování a spolehlivost?Nejsou ty starší kousky spolehlivější právě kvůli zemi původu?Mnoho otázek za 50 tisíc. Někdy je lepší vypsat negativa,která od vás slyším a se kterými souhlasím,než pozitiva.Jinými slovy,jsem zase na začátku tohoto vlákna.
Frantik Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 (upraveno) Tak po patnácti stránkách chceš čínskou Doxu a nejakej šedej Oris! Hele prijed do Prahy, ja ti dam par facek a pujdeme na pár piv, vezmeme Bandiho (ten je ted taky v p...li) a Haryho (ten kouri doutniky, vyzná se ve zbraních a vozí me domu) a vymyslime to. Takhle to dám nejde Upraveno 12. září 2013 uživatelem Frantik
Návštěvník YPO Odesláno 12. září 2013 Nahlásit Odesláno 12. září 2013 he he čína : http://www.doxa-in-asia.com/en/collections.phpasi švýcarsko: http://www.doxa.ch/WD140AWP/WD140Awp.exe/CONNECT/doxa_intraneta zbytek světa: http://www.doxawatches.com/ prase aby se f tom vyznalo = teda Franta by moh vědět víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se