Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

nosim delsi dobu RubberB na preklapecce a zatim naprosta spokojenost. Uvazuji, ze si poridim dalsi se sponou. Muzete mi nekdo rici, jake mate s RubberB na spone zkusenost? Jestli nedochazi po case k jejimu praskani v miste ohybani u spony.

Diky predem za odpoved

P.

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj,

nosim delsi dobu RubberB na preklapecce a zatim naprosta spokojenost. Uvazuji, ze si poridim dalsi se sponou. Muzete mi nekdo rici, jake mate s RubberB na spone zkusenost? Jestli nedochazi po case k jejimu praskani v miste ohybani u spony.

Diky predem za odpoved

P.

Nosil jsem více než půl roku na SDDS, několikrát v moři, několikrát v bazénu a naprosto bez problémů.

• po měsíci...
Odesláno

ahoj,

zvažuji pořídit suby, ale nechci ty splechovou sponou na tahu, může mi někdo poradit od kdy se dělají ty stou kovovou sponou s mikroregulací?

díky

pak hledas model s keramickou lunetou (116610 / 116610LV), ktere se prodavaji od 2008

• po měsících...
Odesláno

Stránek jsem si všiml, ale nemáte zkušenost s nějakým konkrétním obchodem? Z USA to je asi blbost tahat, když mají zastoupení třeba v Německu, anebo se mýlím?

Kupoval jsem na přímo z webu tři řemeny a vždy šly ze Švýcarska :) 

Odesláno

Předpokládám, že se nestrhne VAT před zaplacením a tudíž si člověk musí k ceně připočítat ještě clo a DPH? Nebo se mýlím?

Žádné clo ani DPH jsem neplatil, ani jsem nezjiťoval proč ... obálku už nemám, takže nevím, kde přesně byla podána ... :)

Odesláno

V některých případech asi DPH doměřit můžou, ale čím se to řídí nevím. Naposledy na mě řval Němec na hranici že tažené auto + DPH. Objel jsem to přes Francii - tam spali.....

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...