Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Cumim, jaky jste tu drsnaci.. Ja bych hodinky za vic nez desitku do sprchy (natoz jinam) vzal jen kdyby alternativa byla nechat je lezet nekde v pisku.. Na dovolenou beru treti ligu nebo digi...

Já se s DSSD naprosto běžně potápím, serval jsem v pacifiku lunetu o korál. Odřený už jsou férově ... ale mít je v trezoru ? Fuj ! :D

Upraveno uživatelem Jarett
  • Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Je zajímavé sledovat dva zásadně odlišné přístupy. Někdo jako by pro své hodinky pracoval - dělá jim bodyguarda, nejradši by je nechal ve fóliích a pokud na nich udělá sebemenší škrábanec, je z toho na infarkt. Někdo je naproti tomu používá pouze k účelu, k čemu byly vyrobeny; hodinky s ním žijí a drobná poškození jsou důkazem jeho životní cesty a dodávají jim na autentičnosti. Moc pěkný příklad toho druhého přístupu je tady: https://www.hodinkee.com/articles/opinion-being-one-watch-guy

Sorry za trochu OT a rozhodně žádný z těchto přístupů nesoudím, je to samozřejmě zcela podle vkusu každého soudruha.
Odesláno

Hodně lidí zde má Rolexky také pouze také jako investici, takže další důvod je držet hezky pod zámkem, což plně chápu  ;) Je přeci nesmysl si koupit hodinky na celý život pro sebe a nenosit je, co? To trochu nejde k sobě.... 

Odesláno

Tak on ten nosící přístup u zdejšího obyvatelstva bohužel moc fungovat nebude. Když točíš několik kusů a pravidelně kupuješ/prodáváš, tak ty hodinky s tebou moc nezažijou. Čest výjimkám. 

Odesláno

Já se s DSSD naprosto běžně potápím, serval jsem v pacifiku lunetu o korál. Odřený už jsou férově ... ale mít je v trezoru ? Fuj ! :D

sdds.JPG

souhlas. I když mi mych starých SDDS bylo trochu lito jak jsou doyebany. Ty nový deepblue sou větší lestenky a není to vono.
Odesláno (upraveno)

Já jsem se při potápění na Cookových ostrovech dostal do proudu mezi reefem a oceánem, a tak to se mnou smýklo o korál, že jsem na DeepSea musel měnit vložku lunety ... na pouzdru ještě zbyl malý zásek, který vždy s úsměvem pohladím :D

Každopádně, když jsem viděl co dokáže Valis opravit, tak myslím, že to ani nepoznáš :)

Upraveno uživatelem Jarett
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Kluci, existuje nějáká ochrana na hodinky, nějáký kryt nebo pouzdro když je máte na ruce a jde se do extrému? Beru Gmt na velkou cestu a mezi různé dobrodružství už zajednáváme i jeskyně a tam už sakra přituhuje. Sice beru i Suunta, ale pokud nebude možnost Rolexky někde nechat, tak v baťohu v lese před dírou určitě nezůstanou. Co by jste poradili? 

Odesláno

Kluci, existuje nějáká ochrana na hodinky, nějáký kryt nebo pouzdro když je máte na ruce a jde se do extrému? Beru Gmt na velkou cestu a mezi různé dobrodružství už zajednáváme i jeskyně a tam už sakra přituhuje. Sice beru i Suunta, ale pokud nebude možnost Rolexky někde nechat, tak v baťohu v lese před dírou určitě nezůstanou. Co by jste poradili? 

Kryt pouzdra jako je třeba na Mudmany jsem neviděl, takže ledaže bys vyzkoušel nějakou starou klasiku. Ale jak se to nosí, fakt nevím :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Hm, zajímavé, dá se to vidět v ČR někde naživo, abych mohl vyzkoušet? Napadlo mě ještě nějaké kvalitní potítko z lepšího materiálu nebo šátek Buff co nosím, jen tak omotat kolem ruky, mohlo by to fungovat :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...