Jarett Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Cumim, jaky jste tu drsnaci.. Ja bych hodinky za vic nez desitku do sprchy (natoz jinam) vzal jen kdyby alternativa byla nechat je lezet nekde v pisku.. Na dovolenou beru treti ligu nebo digi...Já se s DSSD naprosto běžně potápím, serval jsem v pacifiku lunetu o korál. Odřený už jsou férově ... ale mít je v trezoru ? Fuj ! Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem Jarett
sibirnaya Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 prece nebudu jak socka jezdit k moru s diginama
vitvarak Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Je zajímavé sledovat dva zásadně odlišné přístupy. Někdo jako by pro své hodinky pracoval - dělá jim bodyguarda, nejradši by je nechal ve fóliích a pokud na nich udělá sebemenší škrábanec, je z toho na infarkt. Někdo je naproti tomu používá pouze k účelu, k čemu byly vyrobeny; hodinky s ním žijí a drobná poškození jsou důkazem jeho životní cesty a dodávají jim na autentičnosti. Moc pěkný příklad toho druhého přístupu je tady: https://www.hodinkee.com/articles/opinion-being-one-watch-guy Sorry za trochu OT a rozhodně žádný z těchto přístupů nesoudím, je to samozřejmě zcela podle vkusu každého soudruha.
African Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Hodně lidí zde má Rolexky také pouze také jako investici, takže další důvod je držet hezky pod zámkem, což plně chápu Je přeci nesmysl si koupit hodinky na celý život pro sebe a nenosit je, co? To trochu nejde k sobě....
vitvarak Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 To dává smysl. Ovšem třeba takový Alan si Suby jako investici nepořizoval a vody se rozhodně nebojí
Liqid Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2016 Tak on ten nosící přístup u zdejšího obyvatelstva bohužel moc fungovat nebude. Když točíš několik kusů a pravidelně kupuješ/prodáváš, tak ty hodinky s tebou moc nezažijou. Čest výjimkám.
SCIFI Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Já se s DSSD naprosto běžně potápím, serval jsem v pacifiku lunetu o korál. Odřený už jsou férově ... ale mít je v trezoru ? Fuj ! sdds.JPG souhlas. I když mi mych starých SDDS bylo trochu lito jak jsou doyebany. Ty nový deepblue sou větší lestenky a není to vono.
m.n. Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Ja jsem ted v JV Asii s PAMama a uz mam taky zarez... :-D
m.n. Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Ne, su kokot a vyklopil jsem zenu a sebe z motorky. Ale az na potlucene kolena jsme zivi a zdravi, to je hlavni...
sashator Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Tak hlavně, že jste v pohodě! Hned mě ta motorka napadla...a má to i svou výhodu- ty už asi z domu nepůjdou
m.n. Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Na to, jaka to byla řacha o asfalt je to v pohode, jen luneta. U nekterych znacek musis menit pouzdro a ani nespadnes z moto... :-D
African Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 Naštve to, ale hlavně že jste v pořádku...
Jarett Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Já jsem se při potápění na Cookových ostrovech dostal do proudu mezi reefem a oceánem, a tak to se mnou smýklo o korál, že jsem na DeepSea musel měnit vložku lunety ... na pouzdru ještě zbyl malý zásek, který vždy s úsměvem pohladím Každopádně, když jsem viděl co dokáže Valis opravit, tak myslím, že to ani nepoznáš Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem Jarett
African Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Kluci, existuje nějáká ochrana na hodinky, nějáký kryt nebo pouzdro když je máte na ruce a jde se do extrému? Beru Gmt na velkou cestu a mezi různé dobrodružství už zajednáváme i jeskyně a tam už sakra přituhuje. Sice beru i Suunta, ale pokud nebude možnost Rolexky někde nechat, tak v baťohu v lese před dírou určitě nezůstanou. Co by jste poradili?
michalval Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Kluci, existuje nějáká ochrana na hodinky, nějáký kryt nebo pouzdro když je máte na ruce a jde se do extrému? Beru Gmt na velkou cestu a mezi různé dobrodružství už zajednáváme i jeskyně a tam už sakra přituhuje. Sice beru i Suunta, ale pokud nebude možnost Rolexky někde nechat, tak v baťohu v lese před dírou určitě nezůstanou. Co by jste poradili? Kryt pouzdra jako je třeba na Mudmany jsem neviděl, takže ledaže bys vyzkoušel nějakou starou klasiku. Ale jak se to nosí, fakt nevím :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2016 Hm, zajímavé, dá se to vidět v ČR někde naživo, abych mohl vyzkoušet? Napadlo mě ještě nějaké kvalitní potítko z lepšího materiálu nebo šátek Buff co nosím, jen tak omotat kolem ruky, mohlo by to fungovat :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se