martkube Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Ahoj,když jsem tu před nějakou dobou licitoval o DCF hodinkách, tak mi někdo řekl, že stejně dojdu časem k mechanickým. A je to tady. Ball Official Railroad Watch - 60 secondsKrásné tak, že bych za ně dal pravý varle (ne svoje tedy). Mám dvě otázky. Není to předraženej podprůmer? (Já se ve značkových hodinkách fakt nevyznám) Tušíte jak často mění portfolio? (Nemám na ně teď, takže za jak dlouho je asi ještě seženu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Portfolio mění čas od času, měl jsem Ball 2x 1) ball engineer master II diver a doteď mě štve, že jsem je prodal, 2) Ball hydrocarbon mad cow v kombinaci titanu, ty jsou vysoky ale pekny.Co se tyka zpracovani, troufnul bych tah hodnotit jako nejlepsi co jsem na jakych hodnikach měl. Zpracovani je na vysoke urovni a cenově přijatelné, jen mě štve, že ikdyz maji swiss made, původ je u strojvůdů v americe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Nepreflaknuta vyborna znacka, jedna z mojich najoblubenejsich. Spracovanie vynikajuce a najkrajsie pouzitie tritia v biznise. Kovove tahy su prefektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 To je prda. Nejlepsi ten index 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Ale moc cisilek. Vsechna cisla mezi 5-min indexama a 13-24 jsou tam navic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martkube Odesláno 8. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 To mi přijde právě dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Jsou určitě parádní,na mě moc čísel a hlavně celkově takový kudrnatý,včetně ruček,celkově to k sobě pasuje,ale je to takovej malej blázinec.Tritium super,komplikace day-date taky,jen v těch kudrlinách moc mlátí do očí.Celkově se mi líběj,zajímavá kombinace sportu,oblekovek i klasiky.Když se dívám na ceny Ball na Chrono 24,zdají se mi na tu kvalitu tak akorát,nemít původ za vodou ale pod křížem,stály by daleko víc. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Taky jsem dospěl k BALLům a nemohu si stěžovat. Perfektní tritiová lumi, dokonalé provedení pouzdra a výborně sedící tah. A naprosto přesné - COSC je COSC. A dalo by se toho chválit ještě mnohem víc. Poměr cena/výkon je dle mého jeden z nejlepších. Zaplať bůh za americké železničáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 Sedmicka luxusni, ale jinak mi tech cisilek prijde opravdu dost... To je prda. Nejlepsi ten index 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2013 (upraveno) Ball ma gule, to uz je jasne priamo z nazvu. S tou sedmickou - Cartier bol sice prvy, ale toto tiez vyzera celkom fajn. Upraveno 8. září 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2013 (upraveno) Ale moc cisilek. Vsechna cisla mezi 5-min indexama a 13-24 jsou tam navic. No, jestli právě v tom nebude ten jejich fígl Do důsledku dotažené očíslování, aby se předešlo nedorozumění s průvodčím má něco do sebe. Na mě je tam zase navíc den v týdnu, a vlastně i datumka, ale to je spíš praktická otázka, hezký to není snad nikdy, zejména ale s ohledem na to wild west písmo a taky jak se zdá až smaltový efekt cifru ji měli vypustit...... Jinak zpracování, náramek, svícení a další vychytávky a tak - to Ball mohu rovněž jen doporučit, i s gulema !! :D Upraveno 9. září 2013 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 (upraveno) Ty dodatecny cisla maji docela malej font. Podle me to bude v realu vypadat hodne dobre. Takovy retro co se da nosit kazdej den. Chtel bych je videt, ale nejblizsi mam 230 km Doporucuju checknout to video.A retail price je nejakych 2000 USD Upraveno 10. září 2013 uživatelem Topkan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mapo Odesláno 11. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2013 Za mňa veľmi vydarené, nosil by som ich všade, pekne spracované a vôbec nič mi na nich neprekáža. Fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 14. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2013 Zvlastni. Jednotlivosti mi prijdou ne uplne vkusne (kudrnaty font, moc cisel, rucky), ale jako celek je to dokonale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se