Peta-Biker Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Rychlá domluva, spolehlivý prodejce, Martina můžu doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Souhlas, vyborna komunikace a domluva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Díky hoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2013 Rychle a přesně dle dohody. Takže za mě spokojenost, hodnotím za jedna a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Rychlá komunikace, domluva, zaslání. Za mne jednoznačně A+++. Děkuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Super komunikace, kvalitně zabaleno, zboží co jsem očekával DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cairon Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Komunikace i obchod OK, osobní předání v Ostravě. Doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2017 Jednoduchý a rychlý obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Rychlá komunikace, balení i zboží super díky a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Absolutně bez problémů. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Tak po letech druhý obchod a vše perfektně a rychle, dle dohody, takže určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Bleskový obchod, vše OK. Byl jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipmar Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Rychla domluva, prevod penez, posta. Uplne bez problemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Všechno na jedničku s hvězdičkou! Martina musím (a hlavně chci) jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 S Martinem rychla domluva i zaslani balicku, spolupraci s nim rozhodne doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2018 Super komunikace a blesková platba. Všem doporučuji. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Vše proběhlo dle domluvy. Jednoznačně doporučuji. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2018 Bleskový a bezproblémový obchod. Jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Rychlá a přímá domluva, hodnotím na 1* a vřele doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 kvalitní balení, rychlý a bezproblémový obchod - doporučuji.Za mě spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se