Přejít na obsah

Patek Philippe Aquanaut 5167/1A

Doporučené příspěvky

Gratuluji k těmhle mimořádným hodinkám a přeju Ti tu radost, kterou Ti udělaly, vždyť o to jediné tady jde!

Článek, co jsi napsal, je super, a to, že jsi dokázal prodat vše ostatní chtělo asi taky kus odhodlání ke splnění Tvého snu...I když důležité asi taky bylo, že jsi po prodeji všeho, na ty Pateky skoro měl :D  

Vzhled je věc subjektivní, mě se moc líbí (i když jsem je naživo neviděl, doufám, že je uvidím - ty Tvoje nebo Rendovy), a o tom, že jsou technicky dokonalé, vymazlené a zpracované do posledního detailu snad nemůže pochybovat nikdo.

Líbí se mi víc guma než tah, ale já obecně tahy nemusím (i když je na pár kouscích mám).

Škoda jen, že v té PP buňce vás asi moc nebude  :P

Takže užívej si je a ať Ti to tiká!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 199
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Velká gratulace! Na první pohled nenápadné (alespoň tedy pro laika) ale prakticky dokonalé!

V 10. 9. 2013 v 12:04, MaxT napsal:

Díky a ne nemám. Všechno je jak jsem psal pryč. PP jsou jediné které mám. Nemám ani digi  :lol2:

Tak je to správné. Tyhle hodinky by bylo škoda s něčím střídat...

Odkaz ke komentáři

Maxi, upřímná gratulace a opožděně i vše nejlepší k narozeninám. Přidávám se na stranu tahu, je nádherný a umím si představit, že i perfektně sedí.

Musím si tu povzdechnout nad některými prodejci na chrono24, zdá se, že tam nakupovat stylem pošli peníze, pošlu ti hodinky je loterie, celkem si mne odradil od podobných pokusů. Možná by se tu mohlo založit vlákno -  pozor na ně!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem chtěl kamaráde ještě jednou v klidu a od srdce, pogratulovat ke Tvému splněnému snu.

Když ale vidím jak se tady Frantík zase předvádí, tak mi to nedá a musím se vyjádřit.

Už při Tvém minulém nákupu UN si neodpustil podobné výpady.

Já mám rád humor, pro který ale člověk musí mít cit, aby nepřestřelil a tomu druhému neublížil.

Tohle s humorem bohužel nemá nic společného. 

Většina nás gratuluje ,někteří chválí, jiní taktně naznačí, že jejich výběr je zaměřený jinde.

Frantík, který se pro mne z nepochopitelných důvodů pasoval do role vrchního prudiče, je ale ve většině případů  sám proti všem.

Myslím si, že tohle vlákno a celý Chronomag je o vztahu k hodinkám, o našem společném koníčku, o kamarádstkých vztazích...

Pruzení je dneska plný svět, tak proč ho tahat ještě sem a dělat si z něho  vlastní reklamu.

Jo a pokud je fajn Frantíku s Tebou zajít na pivo, tak nechápu proč se chováš jako muž dvou tváří ... 

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2013 v 16:31, Vladimír P. napsal:

Maxi, upřímná gratulace a opožděně i vše nejlepší k narozeninám. Přidávám se na stranu tahu, je nádherný a umím si představit, že i perfektně sedí.

Musím si tu povzdechnout nad některými prodejci na chrono24, zdá se, že tam nakupovat stylem pošli peníze, pošlu ti hodinky je loterie, celkem si mne odradil od podobných pokusů. Možná by se tu mohlo založit vlákno -  pozor na ně!

Díky moc a s tím chrono24 bych to neviděl až tak černě. Ostatně nakonec mi zprostředkoval jejich koupi jeden z největších prodejců na chrono24 vůbec. Asi to bude stejné jako všude. Sem tam se zmetek najde.

Úsměvné je, že ten z Milano má dokonce i svou TV show kde prodává hodinky a přesto se nerozpakuje lhát jako když tiskne.

Jinak je to tento starý vykuk co nevidí rozdíl mezi rokem 2008 a 2013.  http://www.watcheclock.com

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2013 v 16:39, NERO.8 napsal:

Jo a pokud je fajn Frantíku s Tebou zajít na pivo, tak nechápu proč se chováš jako muž dvou tváří ... 

je to sakra fajn, je to úchyl a někdy má i pravdu :D :D, ale ač nechci za Frantika hovořit tak vím, že urážet v tomto případě určo nechce. 

A až to jednou přežene, koupím v Brně Festiny, se Sibiřem mu je přivaříme na zápěstí a bude :D

Edit a zpět k nádhernému tématu vlákna - makro fotky kalibru plíííííz.

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2013 v 16:50, gougy napsal:

je to sakra fajn, je to úchyl a někdy má i pravdu :D :D, ale ač nechci za Frantika hovořit tak vím, že urážet v tomto případě určo nechce.

A až to jednou přežene, koupím v Brně Festiny, se Sibiřem mu je přivaříme na zápěstí a bude :D

Edit a zpět k nádhernému tématu vlákna - makro fotky kalibru plíííííz.

Nemám makro objektiv. Nejmin mam 30 a ten to uz nebere. A nebo to neumim, ale ve vysledku je to totez. Treba to zvladne st1g.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 10. 9. 2013 v 14:43, bandicoot napsal:

S Frantou se nikdo nehádá, teda aspoň ne my, co ho známe z piva...

Tvl kdes to nasel a kdo to je?

V 10. 9. 2013 v 15:03, Daemonultimate napsal:

Ten tah tam prostě patří,na gumě mám tepláky.

A tahle hláška patří do pamětihodností. :D

Ke gratulacím se samozřejmě připojuju taky, ať vám v rodině dlouho vydrží! A líbí se mi, že se tady na fóru objevuje pár lidí, kteří se od nudné R. vlny posouvají k pořádné hodinařině.

Odkaz ke komentáři

V 10. 9. 2013 v 16:39, NERO.8 napsal:

Tak jsem chtěl kamaráde ještě jednou v klidu a od srdce, pogratulovat ke Tvému splněnému snu.

Když ale vidím jak se tady Frantík zase předvádí, tak mi to nedá a musím se vyjádřit.

Už při Tvém minulém nákupu UN si neodpustil podobné výpady.

Já mám rád humor, pro který ale člověk musí mít cit, aby nepřestřelil a tomu druhému neublížil.

Tohle s humorem bohužel nemá nic společného.

Většina nás gratuluje ,někteří chválí, jiní taktně naznačí, že jejich výběr je zaměřený jinde.

Frantík, který se pro mne z nepochopitelných důvodů pasoval do role vrchního prudiče, je ale ve většině případů sám proti všem.

Myslím si, že tohle vlákno a celý Chronomag je o vztahu k hodinkám, o našem společném koníčku, o kamarádstkých vztazích...

Pruzení je dneska plný svět, tak proč ho tahat ještě sem a dělat si z něho vlastní reklamu.

Mám jen takovej názor. Jde přece o to ho říct. Ja jsem ty Pateky pochválil a něco k tomu přidal, tak klid :-)

Odkaz ke komentáři

MaxT: to, že nemáš ani digi ve mně vzbuzuje větší úctu než ty Pateky. Vždycky, když se tam chci dostat, tak střelba a kolo jsou KO pro ty jedny jediný. A stokrát můžu uvažovat o prodeji géček a stojednakrát si to rozmyslím. Chjo...

Kamil: sympaťák Malamadre z povedenýho filmu Cela 211.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...