Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po letech...
Odesláno

Tak tedy koukám jaká je po nich sháňka !  Zrovna jsme přemýšleli, zda je dát restaurovat, nebo je nechat v původním stavu, co myslíte?  Mohu přidat fotku, až je najdu. Jinak jsem absolutní hodinářská lama, přítelova maminka je má doma po tatínkovi - přímo z vývojové dílny Adastu.  Na pohled mi přijdou tedy velmi obyčejné a mě přijdou tedy, jak to nazvat, hlasité :)  Přítel prohlásil "tak já je kdyžtak budu nosit no, když jsou po dědovi"   :)

Odesláno

Vítej na fóru. Fotku sem určitě dej, budeme mít radost z dalšího zachráněného či nalezeného kousku. Neznám jejich stav, ale na renovaci bych se asi vykašlal. Pokud Tě začnou nudit, určitě tady najdeš spoustu lidiček, kteří Tě o ně rádi připraví :-)

Odesláno

Bert by se vykašlal na renovaci- to je správné, a já bych se OPRAVDU  vykašlal na nějaké nošení. Dobře je uložit a nosit něco jiného. On to žádný zázrak co do přesnosti asi nebude a byla by škoda je někde rozcáknout o futra...

Odesláno

Dobrý den, zdravím všechny. Tak tady jsou ty slíbené fotky. Chtělo by to vyčistit sklíčko, ale nechtěla jsem je rozhodit více než nakolik bylo nutné udělat pro foto strojku. Na fotce v detailu vidím, že chybí jeden šroubek, ale to by snad neměl být problém dodat. Jinak makají jak fretky, mohu-li to tak vyjádřit. Když nad tím tak uvažuju, evidentně jde o prototypový kousek - jde přímo o dědictví po vedoucím vývojové dílny, nemá žádné sériové číslo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Editor nespolupracuje - chtěla jsem jako bonus nahrát výřez fotky "Adast představuje své dílo v Chronotechně", ale nějak se nedaří. Výřez proto, že fotka není moje, takže jen část. Snad chápete.

Upraveno uživatelem corazon
Návštěvník eloga
Odesláno

ok, moc líbí, 6 rubínů, jsou tedy lepší než jsem myslel, to mě potěšilo.... gratuluji a jsem rád, že tu jsou hodinky s ČSR made.....

**

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Díky laskavosti mého známého jsem mohl nafotit další exemplář hodinek ADAST. Bohužel chybí centrální sekundová ručka.

Upraveno uživatelem accutron

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...