Bert Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Smazáno, double post. No jo no, Chronomag jede fakt skvěle :-( Upraveno 10. března 2013 uživatelem Bert
corazon Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Tak tedy koukám jaká je po nich sháňka ! Zrovna jsme přemýšleli, zda je dát restaurovat, nebo je nechat v původním stavu, co myslíte? Mohu přidat fotku, až je najdu. Jinak jsem absolutní hodinářská lama, přítelova maminka je má doma po tatínkovi - přímo z vývojové dílny Adastu. Na pohled mi přijdou tedy velmi obyčejné a mě přijdou tedy, jak to nazvat, hlasité Přítel prohlásil "tak já je kdyžtak budu nosit no, když jsou po dědovi"
Bert Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Vítej na fóru. Fotku sem určitě dej, budeme mít radost z dalšího zachráněného či nalezeného kousku. Neznám jejich stav, ale na renovaci bych se asi vykašlal. Pokud Tě začnou nudit, určitě tady najdeš spoustu lidiček, kteří Tě o ně rádi připraví :-)
Návštěvník eloga Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 ok, to je dobrá zpráva, a foto by se hodilo...**
Honza.manta Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Taktéž vítám a gratuluji k hezkému prvnímu příspěvku.
Jan_Jan_2006 Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Stavím se jako čtvrtý do fronty...
Rodkopf Odesláno 20. července 2015 Nahlásit Odesláno 20. července 2015 Tak to já jsem rozhazoval v Blansku sítě nadarmo, ale je vidět, že ještě jsou foto
straspol Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Bert by se vykašlal na renovaci- to je správné, a já bych se OPRAVDU vykašlal na nějaké nošení. Dobře je uložit a nosit něco jiného. On to žádný zázrak co do přesnosti asi nebude a byla by škoda je někde rozcáknout o futra...
corazon Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 Dobrý den, zdravím všechny. Tak tady jsou ty slíbené fotky. Chtělo by to vyčistit sklíčko, ale nechtěla jsem je rozhodit více než nakolik bylo nutné udělat pro foto strojku. Na fotce v detailu vidím, že chybí jeden šroubek, ale to by snad neměl být problém dodat. Jinak makají jak fretky, mohu-li to tak vyjádřit. Když nad tím tak uvažuju, evidentně jde o prototypový kousek - jde přímo o dědictví po vedoucím vývojové dílny, nemá žádné sériové číslo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
corazon Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) x Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. července 2015 uživatelem corazon
corazon Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Odesláno 21. července 2015 (upraveno) Editor nespolupracuje - chtěla jsem jako bonus nahrát výřez fotky "Adast představuje své dílo v Chronotechně", ale nějak se nedaří. Výřez proto, že fotka není moje, takže jen část. Snad chápete. Upraveno 21. července 2015 uživatelem corazon
Jan_Jan_2006 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Moc pěkné! Gratuluji!Zajímavý je nápis na ciferníku: ČSR MADE
Honza.manta Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Moc pěkné - asi tiše závidím.
Návštěvník eloga Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 ok, moc líbí, 6 rubínů, jsou tedy lepší než jsem myslel, to mě potěšilo.... gratuluji a jsem rád, že tu jsou hodinky s ČSR made.....**
accutron Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 (upraveno) Díky laskavosti mého známého jsem mohl nafotit další exemplář hodinek ADAST. Bohužel chybí centrální sekundová ručka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. května 2016 uživatelem accutron
straspol Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Bomba- díky, to je velká zajímavost !
Návštěvník maxipesfik Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Odesláno 31. května 2016 Kéž by to někdo koupil a zavedl výrobu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se