jonyyy Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Díky Karle. Myslím, že to bude kolem 5ti. Teď ještě sehnat černé baby pandy Těch je tu ale ještě míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 2 hodinami, jonyyy napsal: Nejsou to sice Autávky ani Speedmastery, ale mám fakt radost. Dneska dorazily z Onyxu. Léta jsem je sháněl, aktivně poptávál, několik místních členů naťukával, ať mi střelí svoje V Evropě se nabízely samé s rozpitým cifrem. Tyhle jsem objevil v Japonsku. Inzerovány jako nefunkční, fotky byly rozmazané, sklíčko poškrábané, nešlo nic moc rozpoznat, ale risknul jsem to. Pak už jen zbývalo trpělivě vyčkat na celní řízení, zaplatit clo, sehnat náhradní strojek, vybrat vhodného hodináře a výsledek je tady. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Krása, gratuluji ke krásnému kousku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 V 10. 7. 2022 v 9:46, ponorka9 napsal: Před pár dny jsem je provětral jsou fakt super Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Druhá várka Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Třetí sada... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 A teď úkoly. 1. Najdi na stránce 777 nebo 778 Andyho Warhola. 2. Najdi Silviu Saint 3. Najdi fotografii, která získala Pulitzerovu cenu 4. Najdi na této stránce 778 Heuer Silverstone 5. Najdi foto, kde je Bruce McLaren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 5 minutami, VintageLover napsal: A teď úkoly. 1. Najdi na stránce 777 nebo 778 Andyho Warhola. 2. Najdi Silviu Saint 3. Najdi fotografii, která získala Pulitzerovu cenu 4. Najdi na této stránce 778 Heuer Silverstone 5. Najdi foto, kde je Bruce McLaren Andy W. na fotce se štětcem... zkrášluje si BMW 850 myslím. A jdu hledat další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) Hérečka Silvia umývá auto. Silverstony společně s Monaco a Autavia. Upraveno 21. července 2022 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Heuer Silverstone má chlapec u časomíry Heuer na okruhu - Paul Ricard? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Tak ještě 2. Správně je ta časomíra, ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) před 13 hodinami, jonyyy napsal: Nejsou to sice Autávky ani Speedmastery, ale mám fakt radost. Dneska dorazily z Onyxu. Léta jsem je sháněl, aktivně poptávál, několik místních členů naťukával, ať mi střelí svoje V Evropě se nabízely samé s rozpitým cifrem. Tyhle jsem objevil v Japonsku. Inzerovány jako nefunkční, fotky byly rozmazané, sklíčko poškrábané, nešlo nic moc rozpoznat, ale risknul jsem to. Pak už jen zbývalo trpělivě vyčkat na celní řízení, zaplatit clo, sehnat náhradní strojek, vybrat vhodného hodináře a výsledek je tady. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Gratulace velká. Jsi se dočkal. Ten tah vypadá pěkně idyž to asi není origo. Nafoť to lépe s tím tahem. Dík a užívej si holy grail (-: Upraveno 21. července 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 (upraveno) @VintageLover Karle, super nálož, dneska jsi mě potěšil. Datsun, Toyota, Skyline a 300ZX se tady moc často neobjevují. Super holky, auta i hodinky !!! Díky Upraveno 21. července 2022 uživatelem Piplík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 6 hodinami, Piplík napsal: Gratulace velká. Jsi se dočkal. Ten tah vypadá pěkně idyž to asi není origo. Nafoť to lépe s tím tahem. Dík a užívej si holy grail (-: Díky! Měl jsem štěstí, ale ne tolik, abych sehnal i origo tah. Vím, jak to s tahem u tohoto modelu je. Na tomto přišly, ale líbil se mi, tak jsem ho nechal vyčistit a prozatím nasadil. Dýchají z něj 70ky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 před 2 hodinami, jonyyy napsal: Díky! Měl jsem štěstí, ale ne tolik, abych sehnal i origo tah. Vím, jak to s tahem u tohoto modelu je. Na tomto přišly, ale líbil se mi, tak jsem ho nechal vyčistit a prozatím nasadil. Dýchají z něj 70ky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Vypadá parádně. Tyhlety “hranaté” tahy s ostrými hranami se mi moc líbí. Hodí se k nim 100%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2022 Hoši kdo to má nějaké Dugeny Poor man’s Heuer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Měl jsem siffert colours, ale už jsou v Austrálii. Určitě tady ale budou nějaké s kalibrem 12 nebo poor mans carrery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se