ponorka9 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Karle, super fotečky, díky. Já jsem si pro vás dovolil připravit Avia chrono adventní kalendář, tak vás tady s ním budu prudit až do Štědrého dne Začínám sice lehkým skluzem, ale večer to dorovnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Tak dnes ještě jednou, když už je toho druhého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 (upraveno) já to nikdy nevydržím a adventní kalendář sežeru vždycky na začátku měsíce Upraveno 2. prosince 2022 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Dobře ty Hodně pěkných kousků, gratuluju! To bude zájemců Já to ale vydržím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Hoši krásné to máte a jelikož nejsem aviatik a ani trpělivý aviatik tak tu tu vánoční kolekci plněnou ozubenýma kolečkama prcnu naráz jako Herr Financ . A jeden další kousek od Heueru už mi ježíšek balí do balíku Takže pěkný advent všem chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Pěkný, ale do adventního kalendáře ti ještě 4 kousky chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Nechybí neboj, jen teď kvůli tobě nepojedu do banky vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Můžu poskládat dva adventní kalendáře, neboj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2022 Jsem si to myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 (upraveno) No prosím, jaký pěkný kousky se nám tady začaly vynořovat Tak dnes další okýnko Upraveno 3. prosince 2022 uživatelem ponorka9 překlep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 před 11 hodinami, M3maniac napsal: Hoši krásné to máte a jelikož nejsem aviatik a ani trpělivý aviatik tak tu tu vánoční kolekci plněnou ozubenýma kolečkama prcnu naráz jako Herr Financ . A jeden další kousek od Heueru už mi ježíšek balí do balíku Takže pěkný advent všem chlapi Rendo, na toho jejížka jsem obzvlášť zvědavej! Že by konečně ty Montrealy cal. 12? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Montreal zatím nee, další kousek z rodu carrera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Hezkou druhou adventní neděli všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 @ponorka9Nápad parádní, nešlo by ale mimo otevření okýnka každé den ty hodinky představit i velkou fotkou - aby člověk poznal jaký bonbónek na něj dnes vyskočil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johny350 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Seiko 7a28 703B, rok 1983 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 před 4 hodinami, Snekofon napsal: @ponorka9Nápad parádní, nešlo by ale mimo otevření okýnka každé den ty hodinky představit i velkou fotkou - aby člověk poznal jaký bonbónek na něj dnes vyskočil... Díky. Já vím, ten kalendář má mizerný rozlišení....No tak to zkusím trochu napravit. 1.12. - Avia Landeron 149, řekl bych že nerez pouzdro, přelom 50tých a 60tých let: 2.12. Avia Landeron 149, klasika a elegance z druhé půlky 60tých let: 3.12. Avia Valjoux 7733, polštářové nerezové pouzdro, přelom 60/70: 4.12. Avia Landeron 248, chromované pouzdro, přelom 50/60tých let: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Pěkné představení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Ty první jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 V 2. 12. 2022 v 21:23, M3maniac napsal: Můžu poskládat dva adventní kalendáře, neboj Bereme tě za slovo. Takže za rok, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se