Semishak Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 20 hodinami, Milog napsal: Chronobundus byl už docela na ústupu, ale vrátil se v plné síle zpět. Takže jak jinak než chrona a rychlocvak z práce dokud je aspoň nějaké přirozené světlo. Tyhle televize bych si taky rád pořídil, koukal sem teda na omegy a jsou taky zajímavý 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Trochu netradičně, ale podmínky vlákna splněny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Pandy a patina 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Lemania skoroFIFA 6 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna samej pěknej kousek sem sypete chlapci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 21 hodinami, špelda66 napsal: Pandy a patina Tak tomu říkám patina. Jak se to stane? Nějaká dlouhodobá vlhkost. Ale koukám to pouzdro má hrany jak víno, že? Zajímavý, fascinuje mě to a nejsem úplně schopný říct, jestli se mi to líbí nebo nelíbí. Každopádně mají charizma jak prase. Takže líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna NEvim jak Seiko, ale u Omega je to oxidaci cireho akrylatoveho laku, jez byva na cifru nanesen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) @tommasini @Seamaster žádná vlhkost, koukni na net, je jich tam k vidění celkem dost, je to tzv. tropical dial foto je špatný, jinak vypadají o moc líp, všechno původní, jenom sklo měněný a máš pravdu, že mají obrovské charizma podle dostupných informací vznikla série se špatným technologickým postupem, respektive použitím špatného (zkaženého - prošlého) akrylátového laku, následné oxidaci a výsledkem je právě tato patinace číselníku do hněda kdyžtak mě může někdo doplnit, opravit, díky foto půjčené, autorovi tímto děkuji Upraveno 21. ledna uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Nemas zac Jirko. Taky jsem si je dnes vzal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 7 hodinami, financ napsal: Lemania skoroFIFA To je parádička... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 55 minutami, špelda66 napsal: @tommasini @Seamaster žádná vlhkost, koukni na net, je jich tam k vidění celkem dost, je to tzv. tropical dial foto je špatný, jinak vypadají o moc líp, všechno původní, jenom sklo měněný a máš pravdu, že mají obrovské charizma podle dostupných informací vznikla série se špatným technologickým postupem, respektive použitím špatného (zkaženého - prošlého) akrylátového laku, následné oxidaci a výsledkem je právě tato patinace číselníku do hněda kdyžtak mě může někdo doplnit, opravit, díky foto půjčené, autorovi tímto děkuji Děkuju za doplňující info. Skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna před 5 minutami, tommasini napsal: Děkuju za doplňující info. Skvělý. ještě doplním, nechal jsem u Tondaka vyměnit datový věnec za kanji, původní uložen. je to sice špatně, protože 6138-8020 nebyly nikdy v JDM verzi, tudíž nikdy neexistovaly s kanji datovým věncem, ale já mám kanji rád a japonce vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Super. Beru to tak, že když ten původní máš, tak pohoda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Před hodinou, VintageLover napsal: Nemas zac Jirko. Taky jsem si je dnes vzal Já ten číselník a nejenom číselník nedokážu vůbec vyfotit, ještě jednou tedy díky Karle;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Asi nějaké vibrace, protože já je dnes taky po dlouhé době vytáhnul . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna (upraveno) Doprčic ty pandy taky nutně potřebuju. Máte to krásný chlapci Upraveno 21. ledna uživatelem tommasini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna Pandy do každé rodiny, starší fotka, ale datum sedí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna před 21 hodinami, špelda66 napsal: @tommasini @Seamaster žádná vlhkost, koukni na net, je jich tam k vidění celkem dost, je to tzv. tropical dial foto je špatný, jinak vypadají o moc líp, všechno původní, jenom sklo měněný a máš pravdu, že mají obrovské charizma podle dostupných informací vznikla série se špatným technologickým postupem, respektive použitím špatného (zkaženého - prošlého) akrylátového laku, následné oxidaci a výsledkem je právě tato patinace číselníku do hněda kdyžtak mě může někdo doplnit, opravit, díky foto půjčené, autorovi tímto děkuji NEvim co bych doplnil, potvrzujes jen moje slova, je to oxidavci akrylatovyho laku. I kdyz pochybuju, ze kluci ze Seiko i Omegy pouzivali stejnou proslou plechovku barvy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) Petrolejový číselník je fajn Upraveno 22. ledna uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna mate to krasny (hlavne ty Lemanie ) ale je tu nebezpecno, cloveka to pak nuti lezt na mista jako ebay a ch24 a stoji to spoustu penez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se