Přejít na obsah

Jaká chrona (60. - 80. léta) máte právě na ruce?

VintageLover

Doporučené příspěvky

před 20 hodinami, Milog napsal:

Chronobundus byl už docela na ústupu, ale vrátil se v plné síle zpět.

Takže jak jinak než chrona a rychlocvak z práce dokud je aspoň nějaké přirozené světlo.

20250113_142707.jpg

Tyhle televize bych si taky rád pořídil, koukal sem teda na omegy a jsou taky zajímavý 👍

image.png.174d5a2518a915772d98f027a12aa8b4.png

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, špelda66 napsal:

Pandy a patina 

20250120_161335.jpg

Tak tomu říkám patina. Jak se to stane? Nějaká dlouhodobá vlhkost. Ale koukám to pouzdro má hrany jak víno, že? Zajímavý, fascinuje mě to a nejsem úplně schopný říct, jestli se mi to líbí nebo nelíbí. Každopádně mají charizma jak prase. Takže líbí 🙂

Odkaz ke komentáři

@tommasini @Seamaster

žádná vlhkost, koukni na net, je jich tam k vidění celkem dost, je to tzv. tropical dial

foto je špatný, jinak vypadají o moc líp, všechno původní, jenom sklo měněný a máš pravdu, že mají obrovské charizma     

podle dostupných informací vznikla série se špatným technologickým postupem, respektive použitím špatného (zkaženého - prošlého) akrylátového laku, následné oxidaci a výsledkem je právě tato patinace číselníku do hněda     

kdyžtak mě může někdo doplnit, opravit, díky

foto půjčené, autorovi tímto děkuji 

6B0C9594-D410-4305-A536-8FE245FFD573.jpeg.897c83d9b30224f7c509a3467513544d.jpeg

Upraveno uživatelem špelda66
  • Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, špelda66 napsal:

@tommasini @Seamaster

žádná vlhkost, koukni na net, je jich tam k vidění celkem dost, je to tzv. tropical dial

foto je špatný, jinak vypadají o moc líp, všechno původní, jenom sklo měněný a máš pravdu, že mají obrovské charizma     

podle dostupných informací vznikla série se špatným technologickým postupem, respektive použitím špatného (zkaženého - prošlého) akrylátového laku, následné oxidaci a výsledkem je právě tato patinace číselníku do hněda     

Děkuju za doplňující info. Skvělý.

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, tommasini napsal:

Děkuju za doplňující info. Skvělý.

ještě doplním, nechal jsem u Tondaka vyměnit datový věnec za kanji, původní uložen.

je to sice špatně, protože 6138-8020 nebyly nikdy v JDM verzi, tudíž nikdy neexistovaly s kanji datovým věncem, ale já mám kanji rád a japonce vůbec 

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, špelda66 napsal:

@tommasini @Seamaster

NEvim co bych doplnil, potvrzujes jen moje slova, je to oxidavci akrylatovyho laku. I kdyz pochybuju, ze kluci ze Seiko i Omegy pouzivali stejnou proslou plechovku barvy :)

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...