Dzos Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 než odpovím na všechny SZ dám to sem:-). Jsem netušil kolik se Vás ozveChrona prodávat nebudu. Mám jen nějaký nechrona typu Dynamik, Speedmaster, Longines a podobně. Jen to potřebuju nafotitTo je jak lví smečka na lovu Hlavně ty longiny nepouštěj !Já Davidovi trochu pomůžu, budu se loučit s navigatorama . Snad už o víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 To je jak lví smečka na lovu Hlavně ty longiny nepouštěj !Já Davidovi trochu pomůžu, budu se loučit s navigatorama . Snad už o víkendu. já se s navigatorama asi taky brzo rozloučím...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Při pohledu na svoji kolekci si vždycky vzpomenu na Cimrmanův návrh výtahu a jak se mu v dole začali množit horníci Dík, tak to je přiléhavý, pobavils!! Nojo, hromadí se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 než odpovím na všechny SZ dám to sem:-). Jsem netušil kolik se Vás ozveChrona prodávat nebudu. Mám jen nějaký nechrona typu Dynamik, Speedmaster, Longines a podobně. Jen to potřebuju nafotit Hlavně nezapomeň na stálé odběratele, čekám SZ s nabídkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Máš to tamHlavně nezapomeň na stálé odběratele, čekám SZ s nabídkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 chronorodinka ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Tak kdo jste mi vyfoukl Seiko 7018 "Monaco" na Aukru? (příště si už heslo budu pamatovat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Tak kdo jste mi vyfoukl Seiko 7018 "Monaco" na Aukru? (příště si už heslo budu pamatovat )Ja mel prst na spousti,ale jak prodejce psal,ze je skrablej cifr,tak jsem sel od toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Podle mě je to Polák, který bojuje s Češtinou a škráblé je sklíčko, ale bylo by to riziko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Skrabanec na skle byl napsanej v puvodnim popisu,pak tam byl dovetek s tim cifrem,tak cert vi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Třeba nám to objasní vítěz, pokud tady je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Tak kdo jste mi vyfoukl Seiko 7018 "Monaco" na Aukru? (příště si už heslo budu pamatovat )Ahoj, hodíte prosím odkaz na aukci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 (upraveno) Podle mě je to Polák, který bojuje s Češtinou a škráblé je sklíčko, ale bylo by to riziko...Psal jsem si s ním a byl to Čech jak poleno. Divil se, kolik lidí se mu ozvalo. Ještě co vím, tak v tu chvíli měl nejvyšší nabídku na Kup teď 2.500,- Kč. Edit: Pro Strašáka a spol.: http://aukro.cz/seiko-kynetycky-chronograph-i5188169191.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. března 2015 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 (upraveno) Aha jak jsem je mohl přehlídnout ?edit: Vlastně je dobře že jsem si jich nevšimnul- zase bych se trápil... Upraveno 28. března 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Třeba nám to objasní vítěz, pokud tady je. Rekl bych,ze je to urcite nekdo zdejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Přiznám se, že jsem mu psal taky, aukci jsem viděl jako osmý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Málem jsem zapomněl, týden ještě neskončil. Sobota Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. se pomalu loučím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 No já skončil pátý, víc peněz jsem dát nechtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Podle mě je to Polák, který bojuje s Češtinou....No, ono s češtinou bojuje i mnoho Čechů No já skončil pátý, víc peněz jsem dát nechtělPořád to byla dobrá cena, a to i s nutným servisem. Tak možná příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 28. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 No, ono s češtinou bojuje i mnoho Čechů Pořád to byla dobrá cena, a to i s nutným servisem. Tak možná příště...Pravdu máš. Příště si dám pozor a napíšu slovo čeština takto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se