straspol Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Takhle nějak si představuji nejvyšší vintagechronometu, bohužel (pro mě) nedosažitelnou: fullspeed I.JPG EDIT: překlepOny zas tak nedosažitelný nejsou- když mi vyprávěl Mischa jak k nim přišel, málem jsem vyletěl z kůže a postavil se vedle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Ono je tady na foru nekdo ma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Myslím že je Mischa tuhle měl na zápěstí- nebo byly alespoň podobné. Ale můžu se splést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tyhle fullgold na fóru nikdo nemá. Fotka je z ebaye. měly by to být prapůvodní fullgold moony (soudě podle barvy lunety) model BA 145.022-69 Tady jsem k nim něco málo napsal: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79861-celozlate-moony/?p=1337985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tyhle fullgold na fóru nikdo nemá. Fotka je z ebaye. měly by to být prapůvodní fullgold moony (soudě podle barvy lunety) model BA 145.022-69 Tady jsem k nim něco málo napsal: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79861-celozlate-moony/?p=1337985OOOOhhhh tak to budu muset ještě hooodně studovat, moc se omlouvám za info úúúplně mimo, Mischa má podobné, ale jsou jen zlacené. sem ňák nezvlád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 O některých věcech je lepší nevědět. Celozlaté moony jsou jednou z těchto věcí. A nejhorší informace, kterou jsem pochytil, je ta, že celozlaté moony mají ještě bratrance: Jsem z toho zoufalý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 To je nelidský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Pěkný článek zde.http://chronomaddox.com/flightmasterarticle.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 O některých věcech je lepší nevědět. Celozlaté moony jsou jednou z těchto věcí. A nejhorší informace, kterou jsem pochytil, je ta, že celozlaté moony mají ještě bratrance: omega-sflightm-yg-z2.jpg Jsem z toho zoufalý...Tvl ... . A já jsem si myslel, že už jsem spokojený chronomagor ...Flightmastery mám na seznamu Top 10 wanted (možná i top 5) a tyhle jsou ještě o level výš.To nám to v pondělí pěkně začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Chvilku vás nechá člověk bez dozoru a tady se vytahují kalkulačky a blouzní se o chronosnech, hoši, hoši Upraveno 30. března 2015 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 O některých věcech je lepší nevědět. Celozlaté moony jsou jednou z těchto věcí. A nejhorší informace, kterou jsem pochytil, je ta, že celozlaté moony mají ještě bratrance: Jsem z toho zoufalý...Už nemusíš být zoufalý. Teď stačí se jen rozhodnout, jestli nový Superb nebo hodinky .https://www.chrono24.cz/omega/flightmaster-145013--id2850374.htm?query=flightmaster&dosearch=true&searchexplain=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 jojo...ty měl původně zarezervovaný pilot Lubitz...a prej tu rezervačku stáhnul...že už umí lítat i bez budíků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tohle vlákno bych nechal zamknout, smazat a zakopat 3m pod zem. Na to se fakt nedá dívat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Kluci držím Vám palce, ať Vám ty Omega klapnou. Já mám zase na nějakou dobu vystaráno. Jsem spokojenej parchant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim81 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Kluci držím Vám palce, ať Vám ty Omega klapnou. Já mám zase na nějakou dobu vystaráno. Jsem spokojenej parchant...No nevím jestli si člověk, který chodí na toto vlákno může říct, že má vystaráno?A pokud ano, tak na jak dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Navigator... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Jsem si všiml, že tohle vlákno už příspěvky přeskočilo klasické vintage wrist shoty....Je to tady prostě hot. Možná na čase se pustit do nějakého toho srazu.V dubnu něco vymyslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 No, už jsem to tu někde psal. Moje poslední hodinky, Remkovky, jsem si koupil po pěti letech abstinence. A momentálně není nic v kategorii must have. Nějaké sny samozřejmě mám, ale člověk ma snít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EDYMI Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Posledných pár týždňov navštevujem toto vlákno a dnes už konečne môžem aj ja prispieť vlastnými foto. Upraveno 30. března 2015 uživatelem EDYMI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. března 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Posledných pár týždňov navštevujem toto vlákno a dnes už konečne môžem aj ja prispieť vlastnými foto.Krásné pandy. Tohle mi ale nedělejte borci. Už jsem se rozhodl a od Seika bych radši potápky, ačkoliv to bude znít divně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se